ne wem no men zgleda ravn tko ko da te zanima kako pucamo avto ko mamo sneg gor.... mah sicer pa itak ni važn... se pridružujem tudi šmeks-ovem odgovoru...sonček je napisal/-a:
Zdej bi pa prašal s čim pucate avto,ko mate sneg gor.
šmeks je napisal/-a:pač na nekatera tvoja vprašamja sonček,se folk lahk samo smeji.....tko da niso krivi samo ostali ampak tudi ti.
2_fast je napisal/-a:ne wem no men zgleda ravn tko ko da te zanima kako pucamo avto ko mamo sneg gor.... mah sicer pa itak ni važn... se pridružujem tudi šmeks-ovem odgovoru...sonček je napisal/-a:
Zdej bi pa prašal s čim pucate avto,ko mate sneg gor.
lp in obilo užitkov v čiščenju snega z avta
sonček je napisal/-a:Pozdrav
Dones sem od frenda slišal da če maš na strehi al pa na havbi sneg da je kazen ali je to res ali ja to sam mal tako za hec.
Pa k sem že temo odpru kaj ko sneg zapade kaj naj vse spucam menda moraš šipe obvezno luči ka pa tablico.....
Napište vse kar se spomnte
lp <Hvala
Shatzy je napisal/-a:Nebivedu, smisel tvojga življenja je pobiranj kupončkov od soudeležencev!
Sonček, res si postavu mal rookie vprašanje... pucaš s nečem kar maš pr roki, ne. Streho je najlaži spucat s kkšnim omelom al pa metlo. Sam morš pač po luftu vlečt, ne po strehi. Za šipo dobiš spreje, strgalnike, jst sicer ne bi delu tega kar je nebivedu reku, da zalaufaš avto pol greš pa jest ker prvič laufanje mrzlega motorja na mestu ni dobro, ker se slabo maže ker je mrzlo olje bolj gosto, in drugič mam ekološki čut in mi ni dobr filing če vem da avto na mestu laufa brezveze. Ajde, 3 minte prej, sam zajtrk umes...
ja dobr pol bi pa metla vzev pa šu umetat spomlad bi pa vidu pa si reku pa kje se je to tok spraskal sej nisem nč naredu da bi kje porajsal alpa kej druzga no......... a veš moraš vedt kako spravt sneg dol da novš lak poškodoval.
Verjetn mate pod streho in se vam sploh ni treba obadat s tem kok je pa to težko avto spucat...pa to nomrš vrjet.... pa dobr...............dost je za dons....
PrimožL je napisal/-a:ja dobr pol bi pa metla vzev pa šu umetat spomlad bi pa vidu pa si reku pa kje se je to tok spraskal sej nisem nč naredu da bi kje porajsal alpa kej druzga no......... a veš moraš vedt kako spravt sneg dol da novš lak poškodoval.
Verjetn mate pod streho in se vam sploh ni treba obadat s tem kok je pa to težko avto spucat...pa to nomrš vrjet.... pa dobr...............dost je za dons....
Tudi sam imam avto parkiran zunaj in se mi v primerjavi s tabo ne zdi težko spucat avta, če ga zasneži. Če ti je pa to težko, si pa kupi ponjavo pa ga pokrivaj čez noč.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov