maky je napisal/-a:tovarniška šifra je šifra po kateri se različni modeli razlikujejo med sabo.Pri meni ima audi a4 do leta 00. oznako B6, od 01 dalje pa oznako 8E,...
torej poglej na kakšno internetno stran z dodatno opremo oz. povej kateri letnik je tvoj polo.
pikec je napisal/-a:so dobri ja!meni so zgubili papirje (vključno z homo-kartončkom) zaj pa že 3 tedne čakam da jih iščejo ampka ne najdejo in ne vem več kaj naj naredim!jaz ne bom plačeval 5jurjov za novi kartonček pa spet en mesec TUV-e okoli iskal!
keylone je napisal/-a:za homologacijske kartoncke je itak vedno problem vazno da placas pol pa te ne poznajo vec .....
keylone je napisal/-a:se strinjam.sam vseeno pismu placas pol ti dajo potrdilo in cakas ko poklices pa ....nevejo ali pa moras cakat na tel...
iguana je napisal/-a:Zanima me če je pametno po pošti poslati vlogo in koliko časa bom moral čakati. Hvala.
Lp LK
ice je napisal/-a:Počakal boš 1 teden, oz. kakšen dan več. Nato pa ob določeni uri prideš ke, parkiraš, greš vplačat pregled (pokažeš pač vabilo + vozniško daš) in zapelješ avto notr. Tam ti naredijo tehničnega in preverijo številke. Nato te "gospod v kravati" povpraša o papirjih. Vzameš iz mapice ven TÜVe in ostalo kramo (za vzmeti rabiš še papir z narejeno optiko + potrdilo uradnega Fiat/Renault/BMW/Blabla servisa), za ostalo TÜV zadostuje... če so papirji vredu, je zadeva končana in se odpelješ domov. Po pošti nato dobiš v roku 2-3 tednov dodelan homolomo kartonček, to je to.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost