Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Pe nov 25, 2005 11:53 pm

Jaz sem se okoli 21h peljal iz LJ prot gorenjski (po AC) in so bli cestarji kar pridni.. Pac, delajo kolikor zmorejo, fora je pa v tem, da opravljajo malodane sizifovo delo. Sem na AC dohitel enega pluzerja, ki je lepo pluzil, ampak zatacajt predn sm do njega prisel, je ze zapadlo spet snega tolk, da se ni vec ceste vidlo.. Tak da jim sproti zasuva nazaj, oni nimajo kaj.. Je bilo pa zabavno, rocna party na vsakem ovinku, na kterem ni blo prometa :D
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe nov 25, 2005 11:55 pm

evo jst sem doma....cesta kranj - jesenice kr dobro prevozna z 70-80 km/h kaj več pa nisem pretiravu....čez rondoje gre pa fajn,če je prazna cesta :)

jah nič,po pameti ter strpno,da ne boste pristali kje v jarku kot sem videl na ac.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So nov 26, 2005 12:25 am

Sej drugač kokr jest vem cestarji začnejo plužit šele ko je 10 centi snega,sam kva k so pizderije že pr enmu cm :roll:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So nov 26, 2005 12:28 am

1 BMW M3 GERMAN tablica, mislim pa da je M3 videl zadnje steze! Tujec se je grdo skantal na AC!

Grdo za videt :roll:

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI So nov 26, 2005 1:08 am

Jest sm se kumi do doma prvleku :roll: :roll: :roll:
Po Lj je res obup :!:
Pr 10 na uro stisnem na bremzo in sam slisis kako skrta led pod kolesi :shock:
Da ne govorim o bovoznici kjer sm kr ene par primerov ko so se posrek cez oba pasa postvl ljudje :shock:

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G So nov 26, 2005 1:51 am

nitro1 je napisal/-a:Sej drugač kokr jest vem cestarji začnejo plužit šele ko je 10 centi snega,sam kva k so pizderije že pr enmu cm :roll:

res je, na cesto ''smejo'' šele, ko zapade 10cm snega. žalostno, ampak res. btw. a je v podnartu že kaj več snega? ;) baje si ga ful vesel. ;)

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P So nov 26, 2005 2:19 am

Evo, js tut zjle domo pršou iz Celja. Štartal ob 00.30 na cilj prispel (beri Nazarje) ob 1.50. Kva nej rečem. Na štajrskem delu cestarji spijo al pa raj v kaki gostilni pijejo. Dobesedn ama ništa splužen, še AC čist v k...u. No sam ni da ni če imaš zimske gume.

Gost

Napisal/-a Gost So nov 26, 2005 3:24 am

dj_em je napisal/-a:čist tko stanje na Celovški cesti :roll: slikano pred 15 min

slikan z mobitelom zato taka slika :oops:

Ravnokar sm prišel iz LJ... kar se tiče prometa... niti ni zastojev, poteka normalno. sicer se vozi 30-40 km/h, ampak kr gre. počasi, obe roki na volanu, čim bolj ravna linija in gremo...
medtem ko ceste- ja, prow nevem, kako je to. po stanju sodeč, so splužl enkrat, pa še to bolj "zvečer"... od takrat, pa do zdle je pa zapadl zlo velik... zakaj ne plužjo in posipajo non-stop, nevem. ker raje doma spijo, se jim ne da, jih je "presenetilo", ali pa nimajo sredstev oziroma dovolj delovne sile (kamione mislm tle). nevem, zakaj, ampak tko je.
je pred mano vozu en z rdečo fiesto... CE registracija, mislm da velenjski grb... kar naenkrat mu je avto zavrtelo v levo, proti robniku... poba je sicer reagiral hitro in učinkovito.. je namotal v desno, zravnal avto, ko da ni nič. edin kolesnice so se vidle, kako je "namotal" in rešil situacijo. kako, da mu je avto zavrtelo, nevem. kaka kolesnica, mogoče se je pa tip igral, pa nalašč malo cuknil z volanom, pa zgleda malo preveč. :)
uglavnem - fantje in dekleta, pamet v roke pa počasi...

aja... tistim (in jih žal ni malo), ki majo letne gume in ketne... isto, ko da po ledu voziš... guma je v k****, steklena, trda... ne pomaga... tiste ketne pa tut ne, ker so itaq v prtlažniku zarad polcajev in, kot je že nekdo rekel, jih marsikdo še gor ne zna dat.

zdj grem pa spat. :D

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So nov 26, 2005 4:40 am

Furious_G je napisal/-a:
nitro1 je napisal/-a:Sej drugač kokr jest vem cestarji začnejo plužit šele ko je 10 centi snega,sam kva k so pizderije že pr enmu cm :roll:

res je, na cesto ''smejo'' šele, ko zapade 10cm snega. žalostno, ampak res. btw. a je v podnartu že kaj več snega? ;) baje si ga ful vesel. ;)

Jah kva nej rečem ..dost ga mam(o ),lahk bi že nehal :roll:
Ga je pa tm cca.30 cm zihr..
Kako je pa pr vm u Železnikih?

Uporabniški avatar
slobender
Novinec

Napisal/-a slobender So nov 26, 2005 7:04 am

Ojoj, zvečer je blo glih kak centimeter (še od prej) in je začelo snežit. Danes se zbudim in komaj prepoznam avto izpod snega. Imamo ga enih 30cm in jaz spet najebem, ko morem skidat cesto .... pol pa let the drifts begin. :lol:

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš So nov 26, 2005 8:33 am

cestarje je samo za pohvalit. delajo kokr se le da. Pač cest je velik, in ne morjo bit glih tist trenutek tam kjer se ti pelješ.
Iz moje strani dobijo samo pohvale :tomidelej:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So nov 26, 2005 8:47 am

Tkole dons zjutri sem na poti v službo skor popizdu cesta v nazarje ob 5:00 sploh ni bila splužena gor cca 20cm snega komaj sem se prebil pol pa raje zasukal in odšel nazaj domov
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So nov 26, 2005 8:54 am

V LJ ga je blizu 40 cm :shock: , cesta v luliki,ledene plošče na cesti,ruka k pr norcih,če bi šel z 19ko na šiht bi razpadla na prafaktorje,že z astro trese :?

Bed je pa to,ker napovedujejo dež popoldne,ponoči pa spet snek,to bo še veselica na cesti :woohoo :jy :vrum
Slika

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport So nov 26, 2005 8:55 am

Aleš je napisal/-a:cestarje je samo za pohvalit. delajo kokr se le da. Pač cest je velik, in ne morjo bit glih tist trenutek tam kjer se ti pelješ.
Iz moje strani dobijo samo pohvale :tomidelej:

Cestarja k pluž u ukolici most ga bi kr zbombu, mem mene se je pelu z dvignjenim plugom :evil: jst se pa premaknit nism mogu k sm nasedu(prenizek avto).
Svaka čast vsem ki so pripravljeni pomagat če kdo obstane sred ceste.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport So nov 26, 2005 8:58 am

Folk zdej pa gasa :vrum pa ročne vlečt :lol: .
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
Kenny
Nov uporabnik

Napisal/-a Kenny So nov 26, 2005 9:21 am

Tut ns je učer okol 23h obrnl na dovozu na obvoznco pa smo fural čist počas. Tej cestarji bi lahk saj res najbl glavne ceste splužl

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ So nov 26, 2005 9:31 am

Ni mi več jasn kolk je snega:

Opazovalna postaja Višina snega
cm
Triglav Kredarica 70
Rateče Planica 51
Slovenj Gradec 48
Vogel 48
Katarina nad Lj. 43
Ljubljana 37
Letališče Lesce 33
Lisca 32
Letališče Brnik 28
Vojsko 28
Letališče Maribor 27
Celje 25
Murska Sobota 20
Kočevje 15
Letališče Cerklje 11
Novo mesto 7
Postojna 5
Črnomelj 4

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš So nov 26, 2005 9:33 am

Pa pejte vi za eno noč tkole sneg čistat, pa bomo pol vidl kok cajta se boste tle gor še drl pa šinfal.
Duma iz sedežne je lohka pičkart!!!!!!!!

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 So nov 26, 2005 9:41 am

Slika
Nekje 50cm in še kar noče nehat. :evil:
Nujno bi rabil kakšen SLO spletno stran, kjer prodajajo rolbe za izmetavanje snega, ker počasi imam pa že dost 300 m2 ročnega zmetavanja snega. Na najdi.si mi ne najde prav nič.

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 So nov 26, 2005 9:45 am

Aleš je napisal/-a:Pa pejte vi za eno noč tkole sneg čistat, pa bomo pol vidl kok cajta se boste tle gor še drl pa šinfal.
Duma iz sedežne je lohka pičkart!!!!!!!!

heh...to je njihov šiht...s tem se preživlajo...sej ne delajo zastoj...
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov