Tud komunalcem je ratal kr dobr spluzt glede na razmere pa na sredstva ki jih majo.
prosko002 je napisal/-a:Reklama gor al pa dol... Pomagal so tm, ke bi se mogli naši vrli policisti aktivirat... in morde poklicat gasilce, če sami neb mogli rešit situacije...(
Slide je napisal/-a:prosko002 je napisal/-a:Reklama gor al pa dol... Pomagal so tm, ke bi se mogli naši vrli policisti aktivirat... in morde poklicat gasilce, če sami neb mogli rešit situacije...(
policaji so že vlečna službe zdej ne![]()
nekteri res ne morte mim njih...reveži
Sh3bO je napisal/-a:Pa ne mislit, da je VW celoten posel sam opravil. Levji delež je dal zraven tudi tovornjak, ki je pomagal s speljevanjem...
Bel-Tirid je napisal/-a:Pugi je napisal/-a:Js ne vem kje je vojska ob takilih dnevih. Res bi lahko kaj pomagali... Vsaj kidati mesta...
toj res, nazadnje jih mi plačujemo da zdijo v vojašnicah in špilajo karte, pi.zda materna
SCH-MM je napisal/-a:Slide je napisal/-a:prosko002 je napisal/-a:Reklama gor al pa dol... Pomagal so tm, ke bi se mogli naši vrli policisti aktivirat... in morde poklicat gasilce, če sami neb mogli rešit situacije...(
policaji so že vlečna službe zdej ne![]()
nekteri res ne morte mim njih...reveži
Slide, fora je samo v tem, da ČE so se RES mimo peljali, bi se lahko ustavili in poklicali ustrezno službo. Me zanima, kako bi ti odreagiral na Madžarskem, če se bi ti to naredilo... Verjetno bi ti bila dobrodošla pomoč policije. Pa niso oni nikakršna vlečna služba, oni bi samo gasilce poklicali verjetno, ker Madžara to ne bi nič stalo, take stvari delamo gasilci zastonj, za vlečno službo se pa ve, koliko računa...
(p.s. Pa ne me zdej napadat, da imam kaj proti policajem, isto bi napisal za gasilce ali katero drugo podobno javno službo, ki bi se lepo mimo peljala, ne pa da nudi pomoč)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov