Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
M-Fan
Novinec

Napisal/-a M-Fan Ne nov 27, 2005 6:47 pm

milankregar je napisal/-a:Voznik je dolžan vožnjo prilagoditi razmeram na cesti.

se strinjam. sam glede na to kakšne so ble ceste tist dan tega dogodka bi jim pa jst tut jebu mater.... sej vedno je voznik kriv... sploh če ma mal zrihtan avto-kr takrat jee že itak divjak pa nevem kaj še vse...
RX-8 ...::LEPOTICA IN ZVER::... RX-8

Slika

Uporabniški avatar
ex2000
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a ex2000 Ne nov 27, 2005 7:28 pm

znaka za popljavljeno vozišče ni je pa znak za nevarnost na cesti
Priponke
nevar41s[1].gif
nevar41s[1].gif (2.3 KiB) Videno 1300 krat

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Po nov 28, 2005 10:03 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:
milankregar je napisal/-a:
ex2000 je napisal/-a:če ni bilo znaka ali kakšnega drugega opozorila za to lužo nisi kriv čisto nič!....

Nekaj pozabljaš ... LUŽE so VREMENSKE RAZMERE NA CESTI.

jp...kakšno opozorilo pa naj bi blo??? :roll:

Takle :D hec more bit

V soboto zvečer sem šel iz Jesenic v Ljubljano. Na avtocesti od kranja do Ljubljane po izvozu/uvozu za Vodice je bilo na avtocesti 30-40 cm(!!) vode na cesti. K sreči so vsi pred mano vklopili vse 4 žmigovce, pa kljub temu me je presenilo ko je kar naenkrat okoli avtomobila vodo dvignilo ene 2 metra v zrak (šel sem okoli 60).
So nori cestarji...
Priponke
nevar21.gif

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Po nov 28, 2005 10:18 pm

A v vodicah je zdej že kr morje? :D Zanimiv, glede na to da sem tam poštar, da v vseh teh letih še nisem našel pomola s katerega bi lahko v morje padu, poleg katerega je postavlen tale znak :D
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To nov 29, 2005 12:59 am

Yes...dobu tablco nazaj-cudezno je ostala neposkodovana...dobu na policijski...kva sem jo kuj zaflasjtru s tesa trakom-nau sla vec bye bye

Luci bom pod garancijo zamenu...uno plastiko sem pa tud zalepu...jihi

AJa kar se tice luze...znaka ni blo nobenga...tud pred mano nobenga...pa cista tema...itak da je ne opazis...smesn mi je blo gledat folk, k mu mahas, pa ne j**e, poj pa grrrr u luzo, pa rep med noge in 5km/h naprej.. :lol:
drgac je feeling k upades u luzo...sam skoda avta...ce mi mel ksno skropucalo za izzivljat se bi blo dbest

over and out

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To nov 29, 2005 7:51 am

habbich je napisal/-a:Yes...dobu tablco nazaj-cudezno je ostala neposkodovana...dobu na policijski...kva sem jo kuj zaflasjtru s tesa trakom-nau sla vec bye bye

Luci bom pod garancijo zamenu...uno plastiko sem pa tud zalepu...jihi

AJa kar se tice luze...znaka ni blo nobenga...tud pred mano nobenga...pa cista tema...itak da je ne opazis...smesn mi je blo gledat folk, k mu mahas, pa ne j**e, poj pa grrrr u luzo, pa rep med noge in 5km/h naprej.. :lol:
drgac je feeling k upades u luzo...sam skoda avta...ce mi mel ksno skropucalo za izzivljat se bi blo dbest

over and out

No tut to je ena izmed zadev, zakaj mam jst terenca - lahko prletiš 60 v tako lužo brez problemov - sam dost hitr moraš brisalce vklopit.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To nov 29, 2005 10:52 am

sam prvi post si pa tako napisal da sem skoraj crknil od smeha :lol:
Slika

Uporabniški avatar
M-Fan
Novinec

Napisal/-a M-Fan Če dec 01, 2005 4:55 pm

a pol prauš da so bla zadnja kolesa kar v zraku? :D
RX-8 ...::LEPOTICA IN ZVER::... RX-8

Slika

Uporabniški avatar
ITAL-JET
Nov uporabnik

Napisal/-a ITAL-JET Pe dec 02, 2005 1:50 pm

No da vam še jst povem mojo izkušnjo z poplavami ki so ble zanč.
Se peljem od žal zavijem levo proti rondoju tomačevo ura je bila tm okoli 21 luže ogromne žal nisem videl (blo je tam okol 10 cm vode na cestišču) ko sm jo prevozil je avto tm čez približno 1 km začel močno cukat pri 100 kmh. Najprej sm mislu da se je zmočil konusni filter ga dal vn in posušil. Izkazalo se je da sploh ni bilo to ampak so bili zaradi vode uničeni kabli in svečke. Popravilo na servisu 6 kablov 6 svečk in račun
23000sit . :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 02, 2005 1:57 pm

ITAL-JET je napisal/-a:No da vam še jst povem mojo izkušnjo z poplavami ki so ble zanč.
Se peljem od žal zavijem levo proti rondoju tomačevo ura je bila tm okoli 21 luže ogromne žal nisem videl (blo je tam okol 10 cm vode na cestišču) ko sm jo prevozil je avto tm čez približno 1 km začel močno cukat pri 100 kmh. Najprej sm mislu da se je zmočil konusni filter ga dal vn in posušil. Izkazalo se je da sploh ni bilo to ampak so bili zaradi vode uničeni kabli in svečke. Popravilo na servisu 6 kablov 6 svečk in račun

Imel si srečo, vsi nimajo take - nekaterim mašina popije vodo in potem je cena popravila vsaj 23.000 sit X 10 ali več, ker grejo ojnice k vragu.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
ITAL-JET
Nov uporabnik

Napisal/-a ITAL-JET Pe dec 02, 2005 2:09 pm

nebivedu je napisal/-a:
ITAL-JET je napisal/-a:No da vam še jst povem mojo izkušnjo z poplavami ki so ble zanč.

Imel si srečo, vsi nimajo take - nekaterim mašina popije vodo in potem je cena popravila vsaj 23.000 sit X 10 ali več, ker grejo ojnice k vragu.

res je kar praviš
samo še vedno je predrago
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov