Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To nov 29, 2005 9:49 pm

Pr nas na Bledu ni treba skoz celo štacuno, ker se dajo una vratca pr blagajni odpret, ker niso vrtljiva. Drgač pa ja, zlo mi gre na jetra če moram skoz celo štacuno, pa tut čez vrtljiva vratca sem že zlezu iz protesta ker nisem hotu mim vseh polic. Malo se me grdo gledal reku pa ni noben nč, sej če bi kdo kej reku bi mu že ta svoj nazaj zabrusu in to u ksiht .... ne maram hodit skoz celo štacuno ker nočem nč kupit tm, so že pr benzu dost pokasiral.
Včasih sem kej za pit kupu, pa ne bom nikol več, zmeraj s sabo od doma vzamem, polet itak hladilno torbo, pa je. Iz principa ker ne mislim dajat 150-200sit za pol litra, raj vzamem od doma liter za 100sit.
BTW McDonalds pa tko ne obiskujem, mi je zanč hrana tm, če sploh lahko rečemo hrana temu pustemu kruhu in mesu.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh To nov 29, 2005 9:50 pm

Petrol v Majšperku so pred kake 3 leta obnovli, pa niso dali nobenga labirinta noter 8) dobra, simpl pumpa. Pa prodajalca ki ju stalno vidim (vsaj poleti) sta čist kul :D
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To nov 29, 2005 9:51 pm

jaz tankam na petrolu ali omw-ju ne vidm nobene razlike pa če kej rabm tu zravn na petrolu vzamen sej tistih 50sit kar je dražje porabiš za prevoz do trgovine pol je itak vssen al kupiš kr na petrolu

pa ko že omenjat petrol na primskovem jaz tom tankam pa plačam me še niso vprašal če bom še kej zravn pa itak tm dela tud moja soseda tok da jih je vrjetn že seznanila da nism glih človk k se mi da še kej zravn usilt :P

Uporabniški avatar
crni vran
Novinec

Napisal/-a crni vran To nov 29, 2005 9:54 pm

m-coupe ti pa zdaleč nimaš prav.Zelo veliko se razlikuje nafta na petrolu in OMW.
Je dost manj rečena in ti ne zmrzne kr tko kot na petrolu.Pa res je da so "petrolovci"
mal posiljeni včasih.Js raje tankam na OMW če se le da.
Nič Te Ne Zapelje Kot...RENAULT :)

Uporabniški avatar
tomos
Nov uporabnik

Re: Petrolovo posiljevanje

Napisal/-a tomos To nov 29, 2005 9:57 pm

Zzooommm je napisal/-a:Naslednjič si bom na prsa nalepil listek z napisom: "ZA ENKO IMAM - NE, NOČEM NIČESAR VEČ, HVALA LEPA, NASVIDENJE!!!!" in bom lahko brez besed opravil celotno zadevšno :lol:

Pa še te bodo vprašal:"Želite še kaj?!" :lol: :lol:
Slika
Slika

maestro
Novinec

Napisal/-a maestro To nov 29, 2005 10:02 pm

Tisto ograjo v Petroli zmeraj odprem in sicer nogo ali roko nastavim pred senzor in odprejo se mi sama. Včasih se malo pomatram, tako, da mi na koncu že trgovec pove, kje je treba presekati žarek.

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To nov 29, 2005 11:44 pm

Moje izkušnje pri delu na petrolu: delal 2 leti na pumpi v hrastniku in opazil naslednje....isti dan ko pride inštruktor sem res mogoče ponudil še kakšen vitrex al pa kakšno stvar v akciji, kasneje pa ne. Vedno pa sem vprašal če lahko ponudim še kaj drugega in poskušal biti s stranko še malo duhovit. Res pa je da na petrolu ful težijo h tem ponujanju artiklov in majo ful naštudirano psihologijo kupca....podobno kot top shop. Pač nekaterim se zdi neumno, druge pa lahko prepričaš. Sem pa 100% da če neb blo tega bi se precej poznal....Jst kot prodajalec bi tud raj vidu da stranke sploh neb blo, kaj šele da bi mi pripeljala cel voziček robe, ampak pač tko je. 100 ljudi 100 čudi, 100 žena 200 sisa.

p.s.: na petrolu ti ni treba več hodit do blagajne. Maš 2 možnosti: plačat prek telefona, al pa s kartico na terminalu, ki je direktno na avtomatu za črpanje.

p.s.2: mi je pa weird da se na slabo nafto zgovarjajo predvsem vozniki peugeotov in renaultov. Nam sta v službi zaribala kangoo in clio diesel, mamo pa še par dieslov drugih znamk, vsi tankajo na isti črpalki, pa jim ni blo nič. Weird ne?

p.s.3 da razčistim še tabu protona: v družini že skor 10 let v avte dajemo zlati proton, pa nismo mel še z nobenim problemov, noben ni žrl olja.

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 To nov 29, 2005 11:50 pm

To, da so na Petrolu sluzbeno prijazni, pac preslisim, je pac njihov job.

Moti pa me, ko npr. v 40 litrski tank pri Nivi natankas 42 litrov bencina, pa tank sploh ni bil prazen. Ali pa zanimivost, da naredim s starim Subarujem precej vec km z Agipovim in Omv benzom, kot pa Petrolovim. Pa se to, mnogokrat se mi je na Petrolu zgodilo, da so znesek kar zaokrozili, navzgor seveda, al pa zaracunali po 2x isto stvar, ali pa celo mojmu prijatelju zaracunali se steko cikov in 2 cajtnga zraven, ki jih seveda ni kupil.

Ce se le da, najraje zavijem na Agip, ker mi pac Subi najepse laufa na ta benz.
Po pizzo ali pa kruh grem pa na Petrol :P
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr nov 30, 2005 7:36 am

Na petrol in omv ne hodim več. Samo še Agip, tam so pa itak koker tok normalni.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Jackal81
Novinec

Kraj: SLP

Napisal/-a Jackal81 Sr nov 30, 2005 8:24 am

Tudi pri nas je podoben labirint na Petrolu (Ravne) - s tem, da se mi je nazadnje, ko sem bil tam (ta zadnja huda podražitev), stal pri blagajni par minut (trgovina je bila drugače čisto prazna), da sta me dva (2) prodajalca sploh opazila... sta bila na polno v križankah...

Sem na koncu rekel, da sem mislil, da imajo kako akcijo in je zastonj bencin - če že nočeta kasirat, pa me je en pogledal kot da mu hočem mlade požret.

Zdaj hodim samo še na TUŠevo bencinsko v Otiškem Vrhu, kadar se pač peljem mimo (pa še stara mama kupuje v TUŠu, tako da me zalaga s kupončki za -5 SIT/Liter). Zelo prijazni so, tudi če je polna trgovina - pa tudi nimajo nekih labirintov, ampak lahko greš naravnost na blagajno.
Pa še ena luštna punca dela včasih tam, tako da potem grem še raje tja.

Petrol - ne hvala.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr nov 30, 2005 11:31 am

crni vran je napisal/-a:m-coupe ti pa zdaleč nimaš prav.Zelo veliko se razlikuje nafta na petrolu in OMW.
Je dost manj rečena in ti ne zmrzne kr tko kot na petrolu.Pa res je da so "petrolovci"
mal posiljeni včasih.Js raje tankam na OMW če se le da.

Ne vem kako črpalko maste pr vas, ampak tast ima renoja(tako kot ti, če sklepam po podpisu) dizla in vedno tanka na Petrolu, ker je pač najbližje...tudi eno zimo mu še ni nafta zmrznila, ne v Renoju, ne v Golfu...pa problemov tudi ni blo nikakšnih...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr nov 30, 2005 2:27 pm

lenivec je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:Ko se ze pogovarjamo o "nagnusni" prijaznosti, mene najbolj razkuri v mekdonalcu, mc drive....

ko boš delal tam (upam da neboš nikoli) boš videl zakaj je tak.

ker ti preprosto šefi gušijo če ne tečnariš folku...
pa vedno moreš ponujat samo srednjo in veliko pijačo al pa kaj, nikoli male pa te finte.

uglavnem mekdonalts način dela sux

iz lastnih izkušenj??? :P :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr nov 30, 2005 3:14 pm

Posiljujejo? Meni gre pa ravno obratno na kura.c. Da sploh nič ne govori alpa vpraša. Zelo lepo je, da ti prodajalec ponudi še kaksno stvar. labirinte pa tudi jest tezko gledam.
Slika Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Sr nov 30, 2005 3:41 pm

em ja sej prijaznost mamo vsi radi, sam tu govorimo o tem da ti ponavljajo eno in isto foro skoz...

sploh pa glede mekdonaltsa poglejte film SUPERSIZE ME pa bote vidli...
res da grejo tam v ekstrem sam dobiš pa mal upogleda da se zamisliš nad tem kje vse pa kolk nas šopajo, z fintami za prodajo...
Slika

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Sr nov 30, 2005 3:49 pm

Jap, supersize me je zanimiv film :)

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Sr nov 30, 2005 4:17 pm

men gre to isto na k...., zato zmerej švignem mim polic kar se da hitr .. zravn še kej podrem ker je ozko ko svinja :?

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr nov 30, 2005 4:21 pm

_PaPy_ je napisal/-a:men gre to isto na k...., zato zmerej švignem mim polic kar se da hitr .. zravn še kej podrem ker je ozko ko svinja :?

looooool. :lol: tle sem se pa nasmejal. ampak, je pa res ozko.

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Sr nov 30, 2005 4:25 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Posiljujejo? Meni gre pa ravno obratno na kura.c. Da sploh nič ne govori alpa vpraša. Zelo lepo je, da ti prodajalec ponudi še kaksno stvar. labirinte pa tudi jest tezko gledam.

Tut jest se kr strinjam s to izjavo! Sam ok, tut tiste "labirinte" je treba prežvet, k jih majo na kšnih servisih (ne pa povsod). Men osebno to kdaj prov pride, ker šele ko kej vidm na polic, vem da to rabm! :-P
Kr se pa cen tiče, če ti ni škoda cajta, greš raj v navadno trgovino! Sam men osebno se pa pol ne da skakat po supermarketih ker bi si hotu kupt ene zvečilne, al pa kšno čokolado! :-P

Lp
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov