Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Pe dec 02, 2005 7:08 am

slike..nekaj hard slikc
Priponke
0001-zints_9.jpg
0508cae_blkscion_01_z_000.jpg
acruabot6.jpg
acruabot3.jpg

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Pe dec 02, 2005 7:29 am

Sh3bO je napisal/-a:
yurchek je napisal/-a:Ko že vsi tok pluvate po rižu ne vem zakaj s v sloveniji tok redki clean look avti....ene 3 lepe sm vidu do zdej.....črn audi, črn stilo in pa svetlo moder punto.....Ostalo je po vaših merilih vse riž....Na tem linku je po mojem mnenju veliko lepo predelanih avtov, ne morem reči da so po mojem okusu(clean look fan), pa vendar če bi jih ocenjeval bi jih ocenil zelo dobro.

p.s.: nekaj ki ste zgoraj postali vas osebno poznam in nekateri vaši avti še med riž ne morjo spadat....mogoče med skropucala. Tist k se boste zdej oglasili na tole ste se sami okarakterizirali, jst nism nbenga.

Kdo je pa rekel, da je clean look riž??

Tile avtomobili so navadna rižota izdelana po principu: vrži čim več plastike na avto, da bo zgledal kot en rižov narastek... :roll:

Se neb mogu strinjat s tabo...nekateri teh avtov so delani po konceptu. Predelovalc si pred predelavo zamisl sliko v glavi, jo mogoče tud da na papir in točno po tisti sliki naredi avto, zato tud izpade kot celota. Riž je to da je kr neki nametan vsak dan dobiš novo idejo in jo obesiš na avto. Poiščem zdele eno fotko kjer je huda predelava, pa čeprav meni ni všeč. Če je pa tole riž pol pa tud ne vem :?:
Slika

p.s.: nism reku da je clean look riž, ampak če je očitno tle tolkim všeč clean look, v slo so pa 3 avti stajlani na tak način, zakaj jih ni več? zakaj je več riža z napol pokitanimi odbijači, merkur mrežicami proti komarjem, s sprejem pobarvanimi armaturami itd.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe dec 02, 2005 9:42 am

[quote="yurchek"]Ko že vsi tok pluvate po rižu ne vem zakaj s v sloveniji tok redki clean look avti....ene 3 lepe sm vidu do zdej.....črn audi, črn stilo in pa svetlo moder punto.....quote]

Čakaj da jaz končam z avtom :twisted:

joke :P

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe dec 02, 2005 10:42 am

Yurchek je napisal:

Se neb mogu strinjat s tabo...nekateri teh avtov so delani po konceptu. Predelovalc si pred predelavo zamisl sliko v glavi, jo mogoče tud da na papir in točno po tisti sliki naredi avto, zato tud izpade kot celota. Riž je to da je kr neki nametan vsak dan dobiš novo idejo in jo obesiš na avto. Poiščem zdele eno fotko kjer je huda predelava, pa čeprav meni ni všeč. Če je pa tole riž pol pa tud ne vem

tu se pa jaz cist strinjam. Ti avto majo rep in glavo. So celota. Vse je nastudirano od A do Z. To niso avtomobili, k se stilizirajo po principu: aha, zdej mam neki kesa, pa bom gor pocu stranske pragove. Ne, so enovita kompozicija in osebno menim, da si zasluzjo vsaj malo spostovanja. KAKO so predelani, pa je in vedno bo stvar posameznika in njegovega okusa. Nekateri se vidjo v clean look-u, drugi imajo raj rokoko plastiko, tretji vse poleplen...pac vsake oci svojega malarja. Pljuvanje kar tako, ker mi ni vsec je pa trapasto in nezrelo. Ce ti nekaj ni vsec, se ne pomeni avtomaticno, da je zanic. Za tem stojim, ceprav men noben od teh predelav ne sede. Samo tu notri je ogromno truda in ustvarjalnosti, priblizno vsaj pol toliko, kot rab en dizajner, da zrise koncept novga avta. to pa zna malo ljudi...Pa ne govorim o slikcah, govorim o nacrtu...In tu pride tut tist slovencizem na plan, v smislu jest znam itak boljs...v bisvtu pa, ko nastopi trenutek, ko ti nekdo rece: zdej pa pokaz, kaj si kej v zivljenju ustvaril, pa tisina...

ps. seveda se pricakuje komentarje v smislu, ce bi jest mel tok kesa...tkole, za nacrt avta ne rabis kesa...lohk ga sam naredis...ce znas, seveda...
Obey me. You'll be happier.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe dec 02, 2005 11:17 am

to je pa res posameznikova odločitev kaj bo delu s svojo kišto. In pa seveda, če neki nardi in je to po njegovem okusu, nej ma. sam si je zamislu kako po njegovem izbolšat dizajnerjevo idejo...

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Pe dec 02, 2005 1:42 pm

me zanima kako bi vi nardil če bi mel tok keša/sponzorjev...drgač ma pa usak svoj okus in sigurn da je usak avto saj enmu ušeč.(men tud niso usi, ampak tko predelanga jih ma u slo bl mal)..men so najbolše ženske nakonc, dva komadiča dolgonogic sta huda...hehe
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Pe dec 02, 2005 2:29 pm

jau kaj so hudi.kr glava me boli.nimam kej rect proti njih edin eni so res mal prevec kicasti.sm kaj ces to je njihov okus

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe dec 02, 2005 2:54 pm

heheh, noben pa ne pomisli kolk dela je vloženga blo v te avte. Pa lepo so stylani, res lepo samo da vi gledate prevec v eno smer.(športni filter in pragi)

Če so teli avti rice, nevem potem so vsi naši avti na forumu : Slika
Slika Slika

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN Pe dec 02, 2005 4:44 pm

Ko bo v SLOVENIJI en avto 1/2 tako stylan kot na sliki , pol pa pište komentarje , do takrat pa bodite rajši tiho . Kot je yurchek napisal , vsi radi vidite poliester na pol skitan , srebrne MERKUR mrežice in s sprejem poštrihane dele armature , ene plastik fantastik pedale in SHARK anteno na strehi in to je za vas PREDELAN avto . Pejte malo v tujino pogledat , bote pol vidli našo bedno SCENO .

Črn Audi je res lepo predelan , pa še ene 3 so . Pa še nekaj takih je , ki sploh niso bili na showih , zaradi vas ljudi , ki imate res poseben okus . Polovica tle gor vas sploh nima avtomobila . :evil:

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Pe dec 02, 2005 5:38 pm

Nekoga je moja slikca mal zmotila (ta oseba že ve, da to leti nanga)

Dam pa sledeči primer:

LEP AVTOČEK, ZRIHTAN Z OKUSOM

Slika
Slika

ali en RIŽEK
Slika
Slika

pa mislm, da sva dost stara, da se ne bova tkole prek neta prcala.

ali pač....

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN Pe dec 02, 2005 6:36 pm

Alonso , dej ne bot preveč pameten , a se morš res vsepovsod enga brihtola delat ? Si že dost stvari v klubu zaj...... , tko da se mal zamisl!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Pe dec 02, 2005 6:41 pm

alonso pa dej mi zdej povej kaj je na tem Citroenu zrihtanega?Avto je tak kok je prišu vn iz trgovine razen feltn, ki so druge.Dej no prosim te.
Če želiš delat neko primerjavo potem dej avto ki je malenkostno predelan ne pa stock citroena.

Mogoče sem še pozabu da je spuščen sam js tega na sliki nevidim.
to so zelo slabe primerjave.Spodnji dve sta ok.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Pe dec 02, 2005 6:41 pm

APN je napisal/-a:Alonso , dej ne bot preveč pameten , a se morš res vsepovsod enga brihtola delat ? Si že dost stvari v klubu zaj...... , tko da se mal zamisl!

A res?

Pol si pa vljudno vabljen, da prideš kej na B, častim ti še pijačo u Siesti, pa bomo vidl, kako se je klub razvijal, po odhodu motečih članov.

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Pe dec 02, 2005 6:43 pm

darkdog24 je napisal/-a:alonso pa dej mi zdej povej kaj je na tem Citroenu zrihtanega?Avto je tak kok je prišu vn iz trgovine razen feltn, ki so druge.Dej no prosim te.
Če želiš delat neko primerjavo potem dej avto ki je malenkostno predelan ne pa stock citroena.

Mogoče sem še pozabu da je spuščen sam js tega na sliki nevidim.
to so zelo slabe primerjave.Spodnji dve sta ok.

men je osebno citroen veliko lepši kot une dva avta. zato sm dal slikce citroena.
Zadnjič spremenil Alonso, dne Pe dec 02, 2005 6:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Pe dec 02, 2005 6:44 pm

noooo...
pozdravite tega
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe dec 02, 2005 7:01 pm

Fantje dejmo mir z osebnimi zadevami - ta topic sem odprl da se komentira avtomobile in mogoče nalima kašen link u tem stilu, ne pa da se rešuje osebne zamere. Te se da rešit preko privat sporočil.

Hvala
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe dec 02, 2005 7:09 pm

Damjan19 je napisal/-a:noooo...
pozdravite tega
Slika

zivijo! :hi

ps. ker avto pa sploh je to... :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
SliPknoT
Nov uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a SliPknoT Pe dec 02, 2005 7:13 pm

Golf?

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Pe dec 02, 2005 7:28 pm

bil je... :roll:

luka20
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a luka20 Pe dec 02, 2005 10:09 pm

Alonso je napisal/-a:Nekoga je moja slikca mal zmotila (ta oseba že ve, da to leti nanga)

Dam pa sledeči primer:

LEP AVTOČEK, ZRIHTAN Z OKUSOM

Slika
Slika

ali en RIŽEK
Slika
Slika

pa mislm, da sva dost stara, da se ne bova tkole prek neta prcala.

ali pač....

Zdravo!

A bi se dalo zvedet od lastnika tega citroena al pa od koga ki ga pozna, kakšno dimenzijo gum ima gor in kolikšna je širina felten, ker bi rabil zelo nujno, namreč točno takšno bi si dal na svojega, samo ne vem kakšna je širina in dimenzija?
Se že vnaprej zahvaljujem.

LP

luka
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov