maestro je napisal/-a:Pred parimi dnevi je bil v oddaji Danes do 13-h na RS prispevek g. Brojana iz Domžal. Domžalčani namreč totalno norijo zaradi cestnine pri krtini, saj je sedaj v konicah zjutraj in ob koncu šihta v Domžalah prometni KAOS.
Folk se množično vozi skozi Domžale, ki so praktično blokirane.
In sedaj: tudi za Domžalčane AC predstavlja neke vrste OBVOZNICO, ker pa se sedaj le-to plača, so Domžale zabasane s plehom.
In: Zakaj ima obvoznico lahko le Ljubljana, Domžale npr. pa ne. Me prav zanima !?!?!?![]()
![]()
![]()
Bom našel prispevek in dal link.
maestro je napisal/-a:Pred parimi dnevi je bil v oddaji Danes do 13-h na RS prispevek g. Brojana iz Domžal. Domžalčani namreč totalno norijo zaradi cestnine pri krtini, saj je sedaj v konicah zjutraj in ob koncu šihta v Domžalah prometni KAOS.
Folk se množično vozi skozi Domžale, ki so praktično blokirane.
In sedaj: tudi za Domžalčane AC predstavlja neke vrste OBVOZNICO, ker pa se sedaj le-to plača, so Domžale zabasane s plehom.
In: Zakaj ima obvoznico lahko le Ljubljana, Domžale npr. pa ne. Me prav zanima !?!?!?![]()
![]()
![]()
Bom našel prispevek in dal link.
maestro je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Tko kot Vrhničani, ki so jokal pa stokal ker so moral plačevat cestnino, Grosupeljčani je pa niso imel.
Tomaž, tukaj ni primerjave. Vrhničanom je ostala stara, široka cesta čez Log, grosupeljčanom pa so čez staro cesto napeljali AC. Ubistvu stare ceste ni več.
maestro je napisal/-a:Na spodnjem linku je prispevek o domžalskem kaosu.![]()
![]()
![]()
Začne se ob 15:15.
http://ava.rtvslo.si/ava/media?action=p ... Id=2579509
Seveda ne bi dal obvoznice mimo Domžal, ampak Domžale obvoznico že imajo in ta obvoznica je AC. Tako kot v Ljubljani.![]()
![]()
dejan84 je napisal/-a:Ma qrac...Elektronsko cestninjenje pa še kej... Sam dodatni stroški za razvoj tazga sistema, in preden ga bojo usposobl da bo delu tko k more, bo še trajal. Peesda, a je težko pogledat čez mejo al kaj? Nej se uvedejo vinjete tko k v avstriji pa je mir. Jst bi z velesljem dal pr registraciji 30k za tako vinjeto, sam da se pol celo leto lahk furam po ac. Sam ne - mi rajš tele listke drkamo, ker se tko več zasluži, ko bo pa elektronski crap prišel, bo pa čist isto, s tem da bojo dobil še več, glede na to, da si se zdej lahk kaki cestnini izognu, če poznaš tiste kraje...
maestro je napisal/-a:In: Zakaj ima obvoznico lahko le Ljubljana, Domžale npr. pa ne. Me prav zanima !?!?!?![]()
![]()
![]()
maestro je napisal/-a:TNT, že včeraj, ko sem se spomnil te tem, sem imel v mislih tebe, da boš gotovo lahko postregel s pravimi podatki. Glej, prav sem imel. Kako pa je z južno obvoznico, kdo pa financira to ?
p.s. Saj ni toliko pomembno odkod sem.
maestro je napisal/-a:Tukajle je pa ena strokovna analiza cestninjenja. Dost zanimivo:
http://www.gov.si/umar/arhiv/vinjete.pdf
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov