Vuso je napisal/-a:Nekateri spet pluvate po voznikih da so vsega krivi.Pa a je kdo izmed teh, ki to trdite sploh že kdaj vozil proti soncuOb lepih jutranjih dnevih, ko ti začne sonce nabijat skozi sprednjo šipo ne vidiš brez špeglov praktično ničesar.Še posebaj zdaj, ko so šipe zmeraj malo usrane.Sej čez čas se nekako privadiš in se nekaj še vidi.In kaj hudiča je delal tovornjak na voznem pasu s prižganimi 4 žmigavci.A da bi par 100 metrov prej postavli kakšno opozorilno tablo pa bog ne dej.Še trikotnik je težko odnest tako stran da ima kakšen učinek.Na teletekstu se mi zdi da je pisalo da je bila poledica.Vglavnem če je res stal cestarski tovornjak sredi ceste samo s prižganimi žmigavci brez kakršnih koli drugih oznak bi po mojem mnenju moralo cestarsko podjetje plačat vso škodo in še kej za zraven
![]()
No mogoče sem malo zapretiraval ampak vsa krivda zmeraj tudi ne more biti na voznikih in če se jih je 20 napokalo drug v drugega mi ne rečt da ni bilo poledice
Lej za sebe nem trdil da sem ful oh in sploh voznik......
Ampak se mi je že dostkrat zgodlo da sem vozu na cesti protu soncu...... za nameček je še bla cesta mokra tko da se je bleščalo videlo pa popolnoma nič......U tistem trenutko sem uvidel da se tko nem mogu peljat....... uklopu vse 4 smernike...... zmanjšal kok hitr se da na 40....... odprl šipo in potisno glavo ven in se tako peljal 40 dokler se ni sonce mal zamaknilo da sem lahk spet normaln pelu....... in tole je blo pri minus 4....... pa glavo ven..... ampak men se je takrat zdel bolš kot pa da bi se zaletu.
In tu verjetn hitrosti tud niso ble tko bliskovito male ( predvidevam po zveriženi pločevini.) in verjetn ni blo nič kaj drugega kot kolona...... prvi tresne drugi pa u njega..... in se nabijajo.... vse do 25tega.......Predvidevanje je glavna tema vožnje..... in če je pač zjujtri mrzlo...... pa sploh če že prejšni dan veš da bo možnost poledice...... greš pač 10 minut prej in pelješ po AC pač 80 ali manj......Če gre dež je treba zmanjšat...... bla bla....... kok vas to dela? Kok vas gre zjutri par minut prej od doma ker predvidevate da je poledica? Po moje tisočinka na forumu.... ostali pa po gasu pol so pa cestarji vsega krivi......