nebivedu je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:No jst vozim 100 po avtocestah in po navadnih cestah pa po omejitvi. Včeraj na višnjegorskem klancu en volvo začne zmanjševati hitrost in ta pade na 60km/h, ga prehitim in kaj vidim - ženska na telefonu se pogovarja na veliko in zmanjšuje hitrost ter se na koncu vozi okoli 40km/h po navadnem pasu in vijuga, ker tok vneto debatira po mobitelu, da z roko premika volan na ravni cesti levo in desno.
Kje so policaji ko jih rabiš???
Nebivedu, si se umiril? Včasih ne bi iskal policajev![]()
![]()
Joke, upam da ne boš zameril...
Pa še opis tete mojega kolega, ki je vsepovsod vozila natanko 70, ne glede na to, ali je naselje ali AC. Potem pa so jo ustavili v naselju in ji dali kazen. Pa ne razume, zakaj jo je dobila, ker ona je ja vedno previdna voznica. No, ampak če policaji tako pravijo, da je prehitra v naseljih, potem bo pa spustila. Sedaj vozi 40, da ja ne bi bilo kaj narobe. Seveda spet ne razume, zakaj ji ljudje hupajo. Ampak ona ne gre več čez 40 v naselju, kar je ziher je ziher.
Bi bila pa fora, da bi jo sedaj čopnili policaji v coni 30 (kjer seveda vozi tudi 40).Ampak potem mislim da bi nehala vozit, ker res ne bi več nič razumela...
LP Mrcina
Ne zamerim - samo ne da se mi vsakemu blendad pa težit, sploh če mam pesa v avtu, ko ga itak zanima vse kar se dogaja okol avta, pa pol z zanimanjem gleda take ljudi, ki vozijo počasneje od naju.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Polži so po ,mojem mnenju prav tako nevarni kot divjaki. Ni mi pa jasno kako so naredili vozniški izpit (dobili v kinder surprise???) in zakaj so ti ljudje sploh za volanom, če se dobro zavedajo, da so na področju vožnje (verjetno tudi na katerem drugem področju) totalno nesposobni in nevarni. Če bi jaz osebno videl, da nisem za vožnjo (hipotetično), bi stvar opustil že zaradi sebe, če ne tudi zaradi varnosti drugih udeležencev v prometu, naredil kak tečaj varne vožnje ali pa par dodatnih ur pri avto šoli.
Mislim, da se bolj splača odšteti par desetakov za učenje vožnje, kot pa za popravljanje avtomobila - dejstvo je namreč, da se taki vozniki 100% slej ko prej zaletijo.
pele je napisal/-a:"Polži "so velik problem slovenske (ne)varnosti v prometu.Taki šoferji sploh ne sodijo na cesto in imajo ponavadi probeme v vseh vozniškh prvinah in celo v znanju CPP. To so ljudje, ki vozijo ker "morajo" in v vožnji ne čutijo prav nikakršnjih užitkov- vožnja jim je le breme!Na žalost tudi jaz opažam, da je teh "polžov" vsak dan več.
Se popolnoma strinjam!!! Nekaj takih celo osebno poznam ,ki se hvala bogu sami zavedajo ,da so ovira na cesti in se res zelo malo vozijo. Mi pa ni jasno zakaj so sploh naredili (IN KAKO?!) izpit za avto če sploh ne marajo voziti!!?[/list]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov