Mojster Miha je napisal/-a:Pri "moji" teoriji govorimo o trku posameznega vozila v oviro - ne pa o čelnem trčenju.
Sicer pa v premislek - ti daješ prednost "metrski" havbi - zakaj imajo potem potniki pri dobrih 60 km/h pri VOLVO-tu bolj poškodovan prsni koš kot v LUPO-tu. Zapisal si nareč, da je slabše če se vozilo prej ustavi (LUPO) - zakaj imajo potem prsni koš bolj poškodovan v VOLVO-tu ?
andrazzupan je napisal/-a:Teorija snovanja avtomobilov je takšna kot sem jaz napisal. Zakaj je pa v konkretnemu primeru tako pa nebi vedel. Mogoče je pri volvotu volan potisnilo v prsni koš pri lupotu pa se skrivi...ali podobna fora
Mojster Miha je napisal/-a:Preden se pogovorimo o moji fiziki - ne vem zakaj se zdaj razburjaš - preprosto sm te vprašal o poškodbah prsnega koša .... maš kakšen konkreten odgovor al ti sedaj zmanjkuje argumentov za tisto metrsko havbo ?
In ne obračaj dejstev - govorimo o trku vozila v oviro ne o čelnem trku, pa kako en avto "nabaše" drugega in ne vem še kaj
LP
K0zM0 je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:pa se neki ce ste pozabl te lutke od kres testov so mav ze zastarele k to majo se iz prvih kres testov....zdej hocjo posodobt lutke in zato pozivajo ludi da dajo trupla v dobro prihodnosti(razvijanje kres lutk)....
em zakaj točno bi pa rabli trupla?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov