Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
LIX
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a LIX Ne dec 25, 2005 2:11 pm

vem to gorazd ;) bom za nosilce pogledu po novmu letu
ne nabijat:)

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne dec 25, 2005 8:32 pm

[quote="GorazdO"]Lix - v vednost: da registriraš avto kot oldtimer morš met prej enga "normalno" registriranga...

Zgolj v vednost: še enega "normalno" registriranga ne rabiš!!!

Drugač pa jaz mislim ,da je vsak avto ,ki si ga človek kupi zato ker mu je všeč primeren za vsak dan - saj v tem je "point"!! Vsaj pri meni je tako.

Uporabniški avatar
marko stare
Novinec

Napisal/-a marko stare Po dec 26, 2005 9:03 pm

To da so deli poceni je zelo relativno, ker ima zelo malo sestavnih delov :D , če ti crkne kaj od podvozja (roka) je prekleto draga prav tako kak motorni del, zna biti tudi problem okrog avtomatskega čoka, izpušni lonec je poglavje zase, vsaj včasih je bil zelo drag koliko je danes ne vem :?:gretje ima najboljše poleti :D o generalni sploh ne razmišljat :!:zavore in lega na cesti je katastrofalna...veliko se jih je prevrnilo na streho-tudi nemški policaji.... ko so jih imeli so bili dostikrat obrnjeni na glavo :oops: , drugače pa je pa zadeva kar zanesljiva.....naredil sem pred davnimi leti 120 kkm brez večjih problemov,(niti enkrat na strehi-mel srečo :idea: ) pač takrat ni bilo velike izbire, danes pa se mi niti malo ne toži za njim.(Poznam možakarja ki ga ima v garaži Let. 74 z zelo malo prev. km prvi lastnik, pa se ne upa več vozit z njim...ker pravi, da se mu zdi prenevaren za vozit.raje si je kupil drugega ;) ...proda pa ga ne za noben denar.

beliblisk
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a beliblisk To dec 27, 2005 1:43 am

Una vrjanta kabbriča je huda sam će čš pa še kšno drugo opcijo ti pa loh pobrskam telefonsko od BUG BOYS(nardijo kar čš iz hrošča) ;)

Uporabniški avatar
LIX
Novinec

Kraj: celje

Napisal/-a LIX Pe dec 30, 2005 8:09 pm

hvala sem se ze malo pozanimu in celo pogledu njihovo spletno stran :P
ne nabijat:)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov