maddog je napisal/-a:faking alkohol ja

drugač pa v moji štir letni karieri samo ena nesreča, ko je en pred mano v praznem križišču najprej spelal pol pa po bremzi

maddog je napisal/-a:faking alkohol ja
NoFX je napisal/-a:vepar je napisal/-a:moj izdelek![]()
clio rsi 130kmh v raven breg čelna. men nč....razen odtrgane kože zarad varnostnega pasu.
če nebi bil privezan, danes tega nebi pisal....
močno dvomim da je blo 130kmh. Ker je avto malo premalo poškodovan. Takšen je bil fotrov avto pri 30kmh (pribljižno). Saj predvidevam da si to enko preveč napisal
pavko je napisal/-a:Tisto nesrečo od spidojca loh potrdim (mrbit da za kšnih 10-20km pretirava). Ampak človk ma tako srečo-da se mu zmer izide (saj za enkrat)
Drgač sm pa jest mojo hondo civic zbiv po dveh mescih, k sm v navidez lahek ovink mal preveč po levi prpelu, pa sm vidu enga modrga polota nasprot mene, sm nahit odviv ( pa sm mev to˝srečo˝ da je blo mal peska na cest) tko da me je zavrtl pa sm bočno prletu v en drevo pred eno bajto. Trije not pa nobenmu nč, avto totalka-ampak sm sam gumo zamenu pa se z vsemu krivmu dam pelu (Japonc-dela tut k je zbit). Ironija pa je da mi je tista babica rekla da nj nasledn dan pridm poračunat (še zdj mi ni jasn kok je 20cm lubja vrednga.
prilagam mojo skico za lažjo predstavo![]()
![]()
če pa kdo rab kej delov....
phoebus je napisal/-a:Ah dej no, malo pretiravaš s številkami. Na ncap poglej s kakimi hitrostmi delajo crash teste pa ti bo jasno, da je impact speed dejansko majhen. Če s 60 priletiš s cliotom oviro, te posesajo ven iz avta...
Jasminko je napisal/-a:jst sm mev pa nesreco na avtocesti med grosupljem in višnjo goro.
deževal je, in v ovinku mi je odnesl rit, tko da sm bočno prletu v jark podru ograjo in pristav na strehi
na tem linku lahko vidte vec slik
http://www.spletnialbum.com/foto/share.aspx?ID=138
lep pozdrav
jasmin
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov