Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe jan 06, 2006 11:45 pm

sharker je napisal/-a:kupi si RS-a pa nehaj blebetat

To nisem jaz napisal :lol: En od razlogov zakaj je nastal moj prejšni komentar. Drugače pa killah bee prosim te, da kot mojster foruma zakleneš to temo, ker ne želim prepira in pa problem je tudi že rešen, letvice verjetno dobim nove za ceno okrog 10k sit.

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe jan 06, 2006 11:50 pm

Aaaaa, sm že vidov. My mistake..... :oops:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Pe jan 06, 2006 11:54 pm

Če ti je res blazno do tega, kontaktiraj kakšnega uporabnika, ki si lasti mk2 RS-a, pa naj ti pove svojo številko šasije, pa boš dobil svoje nalepke, ne vem kje tukaj vidiš problem. V galeriji so, mislim da, najmanj 3 taki clioti, pa poišči njihove lastnike in jih prosi za pomoč.

Sicer pa ne vem, zakaj bi imel to? Vsak poznavalec bo takoj videl, da si fejker, nepoznavalci bodo pa pač videli samo še enega cliota več. Pa čez pol leta se bo oglasil kak mulc z zjahano esi-jko, češ, da je zadnjič stresel 2.0 cliota, sicer komaj, ampak šlo je :P ...

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy So jan 07, 2006 12:00 am

Crknu od smeha
:lol:
Zadnjič spremenil Andy, dne So jan 07, 2006 12:06 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So jan 07, 2006 12:03 am

Loopz je napisal/-a:Če ti je res blazno do tega, kontaktiraj kakšnega uporabnika, ki si lasti mk2 RS-a, pa naj ti pove svojo številko šasije, pa boš dobil svoje nalepke, ne vem kje tukaj vidiš problem. V galeriji so, mislim da, najmanj 3 taki clioti, pa poišči njihove lastnike in jih prosi za pomoč.

Sicer pa ne vem, zakaj bi imel to? Vsak poznavalec bo takoj videl, da si fejker, nepoznavalci bodo pa pač videli samo še enega cliota več. Pa čez pol leta se bo oglasil kak mulc z zjahano esi-jko, češ, da je zadnjič stresel 2.0 cliota, sicer komaj, ampak šlo je :P ...

Nimam avta za dvoboje. Drugače, pa tist kar si napisal sem že naredil, sem si pršu gor ja, ampak velik časa prej. :P Drugače pa sem jaz še bolj mulc.

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So jan 07, 2006 12:22 am

Sicer te ne razumem, ampak ok. Važno, da ti je tvoj avto všeč. ;)

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko So jan 07, 2006 12:29 am

Loopz je napisal/-a:Sicer pa ne vem, zakaj bi imel to? Vsak poznavalec bo takoj videl, da si fejker, nepoznavalci bodo pa pač videli samo še enega cliota več. Pa čez pol leta se bo oglasil kak mulc z zjahano esi-jko, češ, da je zadnjič stresel 2.0 cliota, sicer komaj, ampak šlo je :P ...

:clapclap
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jan 07, 2006 1:14 am

Ok,na željo zapiram,debato,da se res ne bo še v kej spremenila :D

Pa dobr poštimej pol ane :P :P
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten