Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jan 11, 2006 10:07 am

nebivedu je napisal/-a:Evo ti moj odgovor.
Živel sem v eni zabačeni vasici, ko sem se priselil tja so me vsi grdo gledal, pozdravit ni hotem noben in tm so seenkrat sosedje zbral in prerezal eno gumo na mojem avtu, po so pa gledal skoz okno od taprve bajte, kao kaj bom pa naredu. Ponoči sem šel po celi vasi in vsakemu sosedu v celi vasi prerezal vse 4 gume(27 hiš -1(moja) X povprečje 1,5 avta na hišo). Od takrat naprej nisem imel nobenega problema več in vsi so me pozdravljal in noben ni niti pisknu več. Tut policije niso poklical.

Sam maš pa j***a - svaka čast; ti dam prav da si to storil
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Sr jan 11, 2006 10:08 am

OK, v ekstreme da bi zjebal vse sosede ne bom šel ker je sigurno pacient en, drugi pa nič krivi...
..glede alarma sem že prašal pa mi ni nihče odgovoril- imam original (safrane) alarm, ki piska če dejansko vdiraš noter, ne pa na brcanje, ripsanje ipd. A se da da dodat kak senzor ali kaj, da bi piskal na ripsanje?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 11, 2006 10:29 am

phoebus je napisal/-a:OK, v ekstreme da bi zjebal vse sosede ne bom šel ker je sigurno pacient en, drugi pa nič krivi...
..glede alarma sem že prašal pa mi ni nihče odgovoril- imam original (safrane) alarm, ki piska če dejansko vdiraš noter, ne pa na brcanje, ripsanje ipd. A se da da dodat kak senzor ali kaj, da bi piskal na ripsanje?

V vojski je en zajebaval, pa smo vsi skelce delal :twisted: !!!

Tko da če vsem narediš štalo se bodo potem mal zamislili in bodo tut oni gledal, kdo dela škodo na avtih, pa boš potem bolj miren, ker se noben nebo upal karkoli narest na avtih.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr jan 11, 2006 10:43 am

Tocno tko, Nebivedu! Jest pravm, danasnji mladini manjka discipline, in zdej k ni vec obveznega sluzenja vojske bo sam se slabs... Slika
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr jan 11, 2006 10:50 am

lahko pa enostavno obesiš na šipo listek, da je avto pod videonadzorom in da se ga snema, ter vse kar je v njegovi okolici... seveda listek nalepiš samo na vašem parkirišču... to poslikaš ali pofilmaš s kamero in lahko na sodišču uporabiš, kot dokazni material... opozorjen je bil na to, da je snemano, sam je pa kriv za posledice, ker si ga ujel na kaznivem dejanju

noben zakon kršen, razen iz njegove strani
Slika

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr jan 11, 2006 11:00 am

Živel sem v eni zabačeni vasici, ko sem se priselil tja so me vsi grdo gledal, pozdravit ni hotem noben in tm so seenkrat sosedje zbral in prerezal eno gumo na mojem avtu, po so pa gledal skoz okno od taprve bajte, kao kaj bom pa naredu. Ponoči sem šel po celi vasi in vsakemu sosedu v celi vasi prerezal vse 4 gume(27 hiš -1(moja) X povprečje 1,5 avta na hišo). Od takrat naprej nisem imel nobenega problema več in vsi so me pozdravljal in noben ni niti pisknu več. Tut policije niso poklical.

Vem, vem offtopic, ampak ta je pa prehuda :shock: :shock: :shock: :] :jao: :noro :shock: :shock:
Sj sploh nevem kva nj si mislm.. Razen tega da s tabo ni dobr češnj zobat..

lp

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jan 11, 2006 11:00 am

nebivedu je napisal/-a:
phoebus je napisal/-a:OK, v ekstreme da bi zjebal vse sosede ne bom šel ker je sigurno pacient en, drugi pa nič krivi...

V vojski je en zajebaval, pa smo vsi skelce delal :twisted: !!!

Tko da če vsem narediš štalo se bodo potem mal zamislili in bodo tut oni gledal, kdo dela škodo na avtih, pa boš potem bolj miren, ker se noben nebo upal karkoli narest na avtih.

Če delaš štalo,jo nardiš oreng :D
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jan 11, 2006 11:08 am

mah te popolnoma razumem, imam 3 avte na parkingu in gre marskikomu to v nos,
eden je oldtimer, pa itaq za nekatere pač ena kanta ki zavzema samo plac, pa dobivam potrgane tablice,
upognjeno streho navzdol, potrgano ogledalo, j***a polita čez 2 avta,
(jap smrdi :? ) preluknjane gume (na srečo samo eno). dosti krat mi je na pamet prišlo da
bi kakšno noč prespal v avtu :D ali pa kamere, sam nisem nek elektronik. pa iz pricipa
ne bom avte proč dal. pa oldtimer je še darilo od dedka,
pa spomladi ga bom popolnoma renoviral, pa naj jih (ga) žre :twisted: sam pa boljše po moje da ga ne dobim storilca pri delu.
sumim pa itaq par ljudi, sam kaj češ ko nimaš dokazov. tako je pač ta Slovenija. vedno se bojo take dogajale.
Slika

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr jan 11, 2006 11:55 am

posnami, pejt do njega in mu povej, da ga maš na kameri, obenem nared to z nalepko ali napisom...za nazaj mu povej stroške, če ti ne povrne, povej da boš tožu...če se ne bo ustrašu pol pa res tožit.

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Sr jan 11, 2006 12:02 pm

To pa je problem :evil:

To je zame neumno dejanje oz. hinavc, ki ne upa ti javno pokazati, da si ne strinja s teboj. To je navadna seronja :x

Škoda, da živiš v stanovanjski soseski, kjer je teoretično lahko več poškodovanih avtomobilov. Sej se tudi na vasi marsikaj dogaja....škoda...

Glede snemanja pa takole....tudi ti ko stopiš v trgovino si sneman....
Če bi se to meni zgodilo bi snemal samo zase in ne za sodnijo in za policijo, saj itak ne bi naredilo veliko. V glavem bi snemal in bi probal ugotoviti kdo je to in mu vrniti milo za drago :x.... mogoče kakšen TNT :twisted:
Bi se zmenil na 4 oči...na lepi način....če pa ne pa na grdn način.... :/:o:/ :-:o

Škoda da se to dogaja.....potem bi si morali vsi voziti s katarcami,petkami....da ne bi bilo ne vem kakšne škode.....prisotna je fuvšerija(POVSOD!!!!!) :(

Če sosed nima tega tudi ti ne sme imeti tega, butasto razmišljane :x
Če si lahko privoščiš si pač privoščiš če pa ne pa ne....logično,ne?

Škoda, da se to dogaja!! :(

LP

p.s. Srečno!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 11, 2006 12:05 pm

AXioN je napisal/-a:

Vem, vem offtopic, ampak ta je pa prehuda :shock: :shock: :shock: :] :jao: :noro :shock: :shock:
Sj sploh nevem kva nj si mislm.. Razen tega da s tabo ni dobr češnj zobat..

lp

Jst sm čist romantično in nenevarno bitje, samo ne maram, da mi kdo štalo dela, ker pol jo jst nardim 100X večjo. Če je kdo korekten do mene, bom jst tut do njega, če pa ni tega, pol pa ponavad ignoriram tok časa, dokler mi film ne poči, pol je pa hudo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jan 11, 2006 12:39 pm

M3 je napisal/-a:mah te popolnoma razumem, imam 3 avte na parkingu in gre marskikomu to v nos,
eden je oldtimer, pa itaq za nekatere pač ena kanta ki zavzema samo plac, pa dobivam potrgane tablice,
upognjeno streho navzdol, potrgano ogledalo, j***a polita čez 2 avta,
(jap smrdi :? ) preluknjane gume (na srečo samo eno). dosti krat mi je na pamet prišlo da
bi kakšno noč prespal v avtu :D ali pa kamere, sam nisem nek elektronik. pa iz pricipa
ne bom avte proč dal. pa oldtimer je še darilo od dedka,
pa spomladi ga bom popolnoma renoviral, pa naj jih (ga) žre :twisted: sam pa boljše po moje da ga ne dobim storilca pri delu.
sumim pa itaq par ljudi, sam kaj češ ko nimaš dokazov. tako je pač ta Slovenija. vedno se bojo take dogajale.

Sicer ne poznam situacije ampak če je pri vas problem s parkplaci bi jest tvoj avto enostavno z zajlo privezal na svojega in potegnil na sredo ceste. Ti boš imel 3 avte parkirane, eni pa nimajo kam enega dat. Sej ni čudno da ti uničujejo avto.

phoebus: Če si snemal svoj avto 3 mesece, ga lahko pa še naprej. Potem pa tako kot je rekel stealth. Najprej tja in mirno razložiš naj ti plača vso škodo, če ne mu pa ti tolkrat pokradeš feltne z avtomobila, da si boš poplačal škodo.

S policijo in sodniki boš dobli povrnjeno škodo nekje leta 2025. Tako deluje naše sodstvo na žalost.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr jan 11, 2006 1:01 pm

če že snemaš daj ornk kamero na okn, z lučko in vsem potrebnim da ga najprej prestraš in mogoče ne bo več problemou

če delaš pizdarije jih nared tko k je reku nebivedu, VSEM pošraufi ventilčke z gum (ne pozab seb) in jih fukn v kaslc
tko bojo še usi ostali sosedje pozorni na aute

@tomaz40 če koga mot njegou autopark, mu nej lepo pozvoni pa pove da ne more parkirat svojga auta ker ma on parkirane 3, pa bo zih kšnga umaknu
podpis

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jan 11, 2006 2:12 pm

lublancan je napisal/-a:@tomaz40 če koga mot njegou autopark, mu nej lepo pozvoni pa pove da ne more parkirat svojga auta ker ma on parkirane 3, pa bo zih kšnga umaknu

Sej je že sam napisu da marsikoga moti (gre mariskomu v nos). Torej se tega zaveda ampak ga enostvavno boli k...
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jan 11, 2006 3:08 pm

seveda bi jaz raje vidu bolj civilno rešitev temu, ne pa polivanje j**c po avtu :huh: kam
smo pa prišli. placa res da ni na pretek, sicer pa jaz ko prihajam pozno ponoči domov vedno dobim kje kak plac, pa če prav na kakem robniku,travniku.... ali pa zaparkiram katerega od mojih avtov :D sicer pa itaq nimam kaj naredit, drugam avtov nimam kam dat, proč pa jih ne mislim dat, mogoče eden bo šel no. :)
Slika

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO Sr jan 11, 2006 3:20 pm

ma najbol da ga najdes se nasmejes mu ponoc ugrabis hcerko mu jo brutalno posexas ter mu jo drugi dan izrocis in reces SEDAJ SVA si BOT!

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek Sr jan 11, 2006 3:23 pm

Kot prvo Tomaz40 mislm da hudo pretiravaš! Pa kaj če ma sosed v bloku več avtov kot ti, a mu ne prvošš? Pa sej nikjer ne piše kok ima eno stanovanje parkirnih mest (če pa že, je pa pol to stvar policije, ne pa "osebnega maščevanja")! Ker kaj, zdej bo en sam v stanovanju in bo imel 1 avto, nekje jih je pa v stanovanju 5 pa majo naprimr 4 avte! In če gledaš povprečje jim pa 5 samo 80% avte, un en pa 100%! Kaj morš tko je!

Kot drugo, kaj pa če bi nad svoj parkirn mest naštimov eno senzorsko lučko (seveda upaš da ti je ne ukradejo) namest kamere! Ker vrjetn se to dogaja zvečer oziroma ponoč, da ti kdo po avtu "riše", nobenmu pa ni glih prijetn da je osvetlen ko dela pizdarije! Samo predlog pač.

Lp
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Sr jan 11, 2006 3:47 pm

ne morm verjet ka se dogaja. prjatlu so stalno (celje) kj na avtu razsul. al je meu porisanga, pocene zaromete ipd. od takrat je zmer v torbi nosu en debel elektro kabel-ce bi slucajn kdaj koga dobu pr dejanju. na policiji so mu rekl, da nic ne morjo. enkrt greva iz rekreacije do njegovga avta (mel je clia), pa ob avtu en tip, k je s kljucem delal vijuge. prjatu je prletu pa ga je tk uzgau, d mu je zlomu zapestje(na desn rok).
tip ga je tozu, pa tozbo dobu. tok o nasi pravni drzavi.
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr jan 11, 2006 4:04 pm

Pravna država my ass... sej je fant zgoraj napisal da mu je POLICIST(!) svetoval maščevanje na samem in ponoči... pol veš kam gre vse skp.

Trem avtomobilom z naše firme so na Jesenicah z žebljem globoko spraskal avtomobile na različnih koncih - to takrat k je blo ful snega in so jih parkiral pred sosednjo firmo DirickX, ker do nas še ni bilo spluženo (hvala komunala). V tej firm so trdl da oni celo dovolijo tam parkirat (parcela kjer so parkiral je itak od občine Jesenice) in da od njih nihče ni bil. Tko da nič ne moreš dosežt, če povzročitelja ne vidiš oz. posnameš...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
weekid
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a weekid Sr jan 11, 2006 4:07 pm

Dej na avto nalepko

OBLEKT VARUJE G7 :idea:

Al pa

VOZILO JE POD VIDEO NADZOROM :idea:

al pa navaden listek sm da vejo da snemaš pa je nebojo več upal nč
Drugač pa vzem macolo pa vsak avto enkrat po havbi užgi tvoj pša ne bo k si bil glih takrat na pijači :twisted:
Mejte se cool
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov