Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Pe jan 13, 2006 1:50 pm

to pr vodovodnem stolpu je navadn...to folk skos dela tm, pa ksn poj vsaj pri rumeni ze stisne mim, ksn pa pol prov pametn pocas spele pa se zrine pred tebe!!! je pa velik takih voznikov, ki tud ce majo froca zadej vozjo nepremisleno...nimas kej :?

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Pe jan 13, 2006 1:52 pm

tist k iz pasa za levo al desno izsiljuje naravnost bo že enkrat dobil svoje...
osebno mu privoščim karambol da se ne bo upu usest v avto več - pa brez škode za druge udeležence v prometu...
to ni normalno - sej tisti k se peljemo po LJ okol 15h vemo da je tega tolk da glava peče......policaji se pa za kandelabrom skrivajo (pazite se na Vojkovi) pa čekirajo če si se pripeljal 2,5km/h preveč - takih norcev k izsiljujejo v križišču pa ne vidjo...

eh...takim itak ni vem pomoči - zreli za odstrel :evil:
že tko gre lahk na cesti marsikaj narobe - če pa taki bedaki take neumnosti počnejo je pa procent da gre kej narobe še veliko večji...

se opravičujem za izpad - sm me pogreje...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Napisal/-a jurre Pe jan 13, 2006 1:58 pm

ja, taki naj res kar dobijo svoje...Drugace sem pa 1x videl v Kranju je en pripeljal od vodovodnega in se postavil za levo proti stadionu, gas pri se rumeni in naravnost cez most...na nasprotnem pasu je pa policaj hotel levo prot mestu pa je sam obrnil sred krizisa pa gasa :D Pri gradbinki je lucke vklopu pa sta ze bla na busni :lol:

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Pe jan 13, 2006 3:50 pm

Kot je že marsikdo povedal bodimo strpni ker drugi do nas ne bodo!!!

sike
Nov uporabnik

Napisal/-a sike Pe jan 13, 2006 5:43 pm

WRC555 če bi prebral v prvem postu, ki sem ga napisal, bi videl da sem zbremzal, da se ne bi zaletela. Če ne bi, bi bilo en kup zvite pločevine. Glede na dren, ki je popoldne okoli 17 ure v Kranju, sploh nisem hitro speljeval. Pa še avto, ki je ostal v križišču z leve sm počaku. Če mi ne bi bilo škoda avta in če ne bi imel nič v glavi, tako kot ona nima, se počm vanjo in iz principa pokličem policaje, da dobi še kazen. Sej enkrat se ji bo pa nekaj naredilo, potem se bo pa mogoče spametovala.
No pejn no gejn

Andrew
Novinec

Napisal/-a Andrew Pe jan 13, 2006 5:56 pm

...važn, da so ženske boljši vozniki kot moški...pa tut če nardijo sam 500 km na leto! :roll:

Gost

Napisal/-a Gost Pe jan 13, 2006 6:32 pm

m_z je napisal/-a:-...tist k iz pasa za levo al desno izsiljuje naravnost ...
-...policaji se pa za kandelabrom skrivajo pa čekirajo če si se pripeljal 2,5km/h preveč - takih norcev k izsiljujejo v križišču pa ne vidjo...

eh...takim itak ni vem pomoči - zreli za odstrel :evil:

kdo je za odstrel? tisti k izsiljujejo al taki polcaji? :) po moje... oboji. :)

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Pe jan 13, 2006 7:06 pm

Andrew je napisal/-a:...važn, da so ženske boljši vozniki kot moški...pa tut če nardijo sam 500 km na leto! :roll:

Ah, floskule feministk in politično korektnih gibanj... Za 90% populacije velja, da obstajajo dobri vozniki, obstajajo pa tudi ženske (potem je tu še 10% populacije, kjer velja obratno pravilo).
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov