sicer pa, le odvetniku se lahko zahvalim da se imam izpit. Ce bi se drzal nasvetov kolegov, forumov, bi se ze dolgo prevazal v lpp.
veliko srece sergio
X-Hair je napisal/-a:DrSergioDJ je napisal/-a:
Tko da ne vem kako je, če imaš recimo 7 pik? A ti že vzamejo izpit al še ne? Ker upam na 3 pike..samo dvomim...
Dokler ne prides na 15 pik brezskrbi. Tako da kar PO GASU naprej, pa nadure delat
maky je napisal/-a:klemen je napisal/-a:DrSergioDJ je napisal/-a:90 v Grosuplu... Torej 40 preveč.
Če bi to naredil izven naselja bi bilo pa 5kSIT.
quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo toliko:neupoštevanje znaka za hitrost ni isto kot neupoštevanja prednostnega,znaka za smer vožnje...
Kazen se odmeri po poprej pripravljenemu "ceniku"
HaBBkE je napisal/-a:Good luck!
Sam nared se jadanga, da se ji zasmilš. Vse uhane, lanac, prstane, kapco dol... Pa nared se celga presranga, pa ji razlož kao da so bla to še mlada leta, da si se zdej že zresnu, da ti je blo to v poduk, da se ne bo več zgodilo. Reč ji da se zavedaš kaj si storil, da kazen mora bit(kao)...
Ma da ti poj sodnica kavo skuha![]()
![]()
![]()
![]()
P.S: Preverjeno deluje!(včasih je bil sodnik za prekrške moj drugi dom![]()
)
maky je napisal/-a:sergio kaj si že prpešaču domov?![]()
![]()
![]()
G-4S je napisal/-a:Za dobo treh mesecev si suspendiran iz GTT kluba + denarna kazen v višini računov za pijačo na mini metingih....![]()
![]()
...JOKE
Eh, Sergio, ti ga pa pihneš....itak. sej nisi zastonj maskota našga kluba. No upam, da boš te tri mesce produktivno izkoristil in naredil monsterja iz svojga avta. Aja, pa zdej maš velik časa, da boš vse zgodbice napisal, da jih na pageu objavmo :P .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov