Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Pe maj 18, 2007 9:29 am

cena v SLO je 500 € in se ze prodaja, tudi testiral sem ga ze im moram rect, da zadeva glede an ostalo ponudbo deluje presenetljivo dobro.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Pe maj 18, 2007 10:38 am

Ja cene so nove - sem popravil post - cena za Lucca 5.2 je 475€:
http://www.mimovrste.com/katalog/produc ... 3180021419
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Pe maj 18, 2007 8:06 pm

lenivec je napisal/-a:in zakaj že majo dlančniki vgrajen gps za silo? men je še vednoprileljal do vilja, vedno mi kaže kje sem, vedno takoj najde satelite itd. nevidim kaj bi blo tu za silo.

Ker po mojih izkusnjah lovijo izredno slabo in so nenatancni in pocasni (dopuscam seveda moznost za kak dober primerek, ampak kar sem jaz drzal v rokah, je bla bolj zalost). Veliko veliko boljse izkusnje imam z BT sprejemniki.
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Ne jun 03, 2007 9:58 am

Tule pri prenosnih napravah zelo manjka Blaupunktov Lucca 5.2, ki je med prenosnimi navigacijami zmagovalec (test revije Connect)

Kako je s pokritostjo Slovenije pri Blaupunkt Lucca 5.2? Na Blaupunktovi webstrani piše, da pokriva 41 držav, nikjer pa ni seznama konkretnih držav itd..?

Namreč če dobiš isto ali podobno pokritost kot v kombinaciji Garmin Nuvi 250 + Adria route, potem se verjetno že splača razmišljati o Blaupunktu, kajne?

Če kdo ve glede Blaupunkt Lucca, naj prosim napiše, ker kupujem naviacijog za v avto... LP
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Ne jun 03, 2007 12:57 pm

Slovenija je pokrita zaenkrat po mestih podrobno, med mesti pa glavne ceste. Ljubljana npr vem iz lastnih izkusenj, da je pokrita do hisne stevilke natancno. Prednost pa je tudi v tem, da pride podrobna popolna karta jeseni in, ce kupis Lucca pri pravem trgovcu(je vseeno ali 3.3 ali 5.2, ker imata isto karto, le, da stane 3.3 ravno pol toliko), bos dobil brezplacen update karte zastonj.

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Napisal/-a sonic Ne jun 03, 2007 7:58 pm

Aha, fino. Kateri pa so ti tapravi trgovci? (pravzaprav, v katerih trgovinah se to sploh dobi?)

Samo da bom sedaj ziher:
Če prav razumem, torej za Slovenijo ponuja Baupunkt Lucca 5.2 podobno pokritost kot Garmin Nüvi 250 (brez dokupljene Adriaroute); jeseni se bo pa dalo Blaupunkta (predvidoma zastonj) upgrade-ati na podoben standard, kot ga za Garmine sedaj dobiš z Adriaroute?

Itak se mi zdi rahlo glupo, da moraš doplačevati 100 EUR za detajlno karto lastne države, sploh pa bom v prvi fazi bolj potreboval ravno zahodno Evropo (se bom v kratkem malo klatil po Nemčiji, pa Avstriji, Franciji itd). Pa mi ni tak probem eventuelno Slovenijo in balkan naložiti kasneje (pa če bom kupil Garminovo ali pa Blaupunktovo navigacijo).
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov