Drugače sem jaz do svojega prišel z kredo+ starega prodal :P
McLaren je napisal/-a:Avta še nimam bo pa čez par mescov.
Zdej verjetno mi ga bodo starši financirali. Sem htel že sam služit keš pa to pa je mama rekla da mi je 1. prioriteta šola in naj to misel opustim. Štipendije tud nimam nobene tako da so mi edini dohodki ko pomagam doma in okol malo, pa še to odnesejo večinoma vikendi.
Je pa res da mi prvi avto ne bo nov BMW ampak avto tam do 300-400 tisoč.
hladni je napisal/-a:Vsi šmrkavci 18+ so bemfe dobli od staršev(al pa loto), in so seveda glavni. Kdo pa je kolko tolko fer do sebe in ostalih, pa je ziher ponosen, da si je kupil avto z svojim denarjem, pa nema veze kiri avto to je!!!!
karel je napisal/-a:Verjetno kot kar nekaj vas sem si vse avte do sedaj kupil sam,
denar pa seveda zaslužil z delom.Bilo je tudi nekaj kredita ali lizinga
vendar pa ni boljšega občutka,ko z denarjem kupiš avto in kar hitro
pozabiš kako si se trudil za kup plehovja in plastike.
V tejle temi sem opazil kar dosti foušije in še nekaj,kar dosti vas
še nima niti avta ali celo izpita zanj.napisanih pa že imate nekateri
tudi več kot tisoč postov.
Res nevem od kot vam tolikšne izkušnje iz avtomobilizma?
sonček je napisal/-a:jov kok ma vsak neki za povedat ma kupte si golf 2 dizla pa boste najsrečnejši dečko na svetu. Sam ga imam in ga bom imel še približno 5 let takrat jih bo mel kakih 500k in sekirat se nimam kej k je bla generalka narejena, z novimi se pa ne bom obadal ker me ne zanimajo za druge kakšne avte majo v ne vem za 15 milijonov pa jih nej majo.
.....
lp.
eclipse_R je napisal/-a:
drugače sm pa študent, velik pa tut delam, sam še ni znesl za svoj avto.. neki za 300k pa ne bi rd kupu..
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov