LP
S|icKeR je napisal/-a:iz bleda do trebnjega sm se vozu cca. 4ure, če ne več pa sem bil med najhitrejšimi (4x4 pač). na avtocesti ludnica, vozil smo se 50km/h, vidt pa nobenga pluga. ok, pelal so se mimo 3je, ampak noben ni meu spuščenga pluga. posipal so, plužil nič! ne vem zakaj avtoceste plačujemo, ko pa na njih tvegamo življenja! v grabnih je blo 7 avtomobilov, a zgleda da še zmer ne dost da bi pluge prpelal. majku jim j***m država gnila!
jakaracman je napisal/-a:Super, hvala vse, keep it going.
Mimogrede: če je kdo videl plug ki jni plužil (plug v zraku, na cesti pa sneg!) naj to še posebej poudari.
In če je kdo videl kakega na tržaški v Lj ob cca 17.20 (smer proti Lj, plug od KPL), pa si je zapominl tablico, bi jo zelo rad vedel ...
Mimogrede: če je kdo videl plug ki jni plužil (plug v zraku, na cesti pa sneg!) naj to še posebej poudari.
In če je kdo videl kakega na tržaški v Lj ob cca 17.20 (smer proti Lj, plug od KPL), pa si je zapominl tablico, bi jo zelo rad vedel ...
Marko_mx-3 je napisal/-a:Potem sem šel še proti Moravčam, tam sem pa videl plug v akciji in je lepo plužil in posipal.
kljukec je napisal/-a:ma dejte sam jamrat
a ste gledal kej tv
poglejte si razmere v nemčiji
povsod so s tolk močnimi padavinami težave
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov