Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če mar 30, 2006 10:20 pm

TITan je napisal/-a:Sej visokotlačni čistilci pa čist nč ne škodjo barvi nede :roll:

vse je odvisno na kaki razdalji drzi šobo od koder sprica vodo pod pritiskom od avta.Js sm prejsnji teden sel v pralnico in sm mu reku da mi odstrani se eno nalepko s karoseije, ker sem dal dol znacko.Znacka se je nahajala nad plastiko (ki je na boku od blatnika do blatnika cez vrata) in ti povem da nalepke dol ni dal, medtem ko pa mi pa to plastiko je kr poskodoval.....po 2,3 in tudi 4mm je prisel not z visokotlacnim cistilcem....tko da ce gre on ene 3-4cm od laka od avta dvomim da ne skodi cisto nic...pomojem se slabse kot tiste scetke v pralnici.... :(
LP
Slika

Uporabniški avatar
106
Stalni uporabnik

Kraj: Tukaj

Napisal/-a 106 Če mar 30, 2006 10:31 pm

Jaz svojga sploh ne perem ga malo z cetom postupam pa cakam na dez :twisted:

Uporabniški avatar
sevnican
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a sevnican Pe mar 31, 2006 7:25 am

Pubeci si pa nabavte majhne avte. Jaz porabim vedno samo 2 žetona, pa še takrat na koncu ne vem več kje bi ga pral. :D

Med tednom, ko sem v Mariboru ga perem v oni avtopralnici na Ptujski, malo naprej od OMW, ko majo na žetone. In sem zadovoljen. Prvi žeton dam za super izpiranje in šamponiranje, z drugim pa super izpiranje z destilirano vodo. Na koncu ga zapeljem na stran, kjer ga temeljito obrišem, in gasa. Pa me pride 500 sit.

Med vikendom pa se lotim temeljitega čiščenja, mam dela za več kot 2 uri. Avto sperem, nato šampon in gobo, celega zdrgnem, nato z vodo sperem, obrišem celega. Potem pa sledi notranjost (posesam tepihe, jih operem, posesam ostalo notranjost. Nato pa še z mokro krpo obrišem celo notranjost. Armaturke pa NIKOLI ne mažem in špricam s tistimi spreji in podobnimi stvarmi. :? Mokra krpa je še vedno najboljša. :D

Uporabniški avatar
nadie
Nov uporabnik

Napisal/-a nadie Pe mar 31, 2006 7:48 am

Kaj pa podvozje, voskanje in podobno? Ce sam cistis, namrec...
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov