jst se rdecim prehodom na vlk izogibam, k sn kao "lepo vzgojen" pa to, k ce gres skoz rdeco (razen ce je vse fraj, recimo ob treh zjutri), je to za mene isto ko izsiljevanje, tega mam pa zarad motorja ze poln qrac (mislt si ne mors kok je izsiljevanja na cestah, dokler se ne vsedes na motor!!).
enkrat sem pa res full svinjsko letu skoz rdeco

- z motorjem me je razmetal (zadnja guma mi je spustila

), tk d sm mel poskodovanega, med drugim je bila odlomljena tudi rocica sklopke. ker pa imam 2T cestnika, je pr srednjimi/nizkimi obrati totaln podn glede navora

, tk d se nism smel ustavt, k bi mogu letet zravn njega predn bi iz lera v prvo saltu

, k je prva prestava full dolga (do 70 km/h). enivej, sm se v Sentjurju pripeljal iz podvoza (4. prestava, 60-70 km/h), pa vidim d je v kriziscu (kakih 50 metrov naprej) zacela zelena utripat. js neb bil js, ce neb vrgu dve prestave dol, gasa, tretja, gasa, cetrta

, rdeca se je prizgala kako sekundo preden sm skoz butnu, na desni sem videl policijsko Astro

, k na mojo sreco ni bla prva v koloni, da bi vse se bl freestylersko zgledal, je cesta na kriziscu izbocena, in sem tam za kakih 5 metrov kr poletel prek

(zihr mi ga je vsaj do 12.000 rpm zasukal!), pogledam na stevc, kazal je 130 na uro

, policajcki pa niso sli pol za mano

. lucky me, na motor brez sklopke pa ne grem vec!!