Golfy je napisal/-a:AudiQUATTRO je napisal/-a:Avto je bila Honda Crx 1.6 125Km del sol...vem pa zato ker je bila na avto.net se je prodajala in mi je bla ena lepših crxov nasploh...škoda crxov novejših je tako malo .....vsakmu se lahko zgodi.![]()
![]()
![]()
avta ni škoda.. škoda je življenja.
CERES je napisal/-a:Škoda mladega življenja![]()
Zdej vidimo, da vsaka nepremišljena poteza se kaj hitro kaznuje![]()
![]()
......res ne razumem kaj je fant razmišljal da je šel prehitevati stoječo kolo in poleg tega še most....če se ne motim je tam dolga neprekinjena črta ( že od "kržišča" ki se zavije na golf Bled)
![]()
Sam ponavadi plačajo ceno tisti,ki niso nič krivi
PureTNT je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Matr, to blondinko sem včeri vidu na križiščuJe šla ravno iz zaloške na obvoznico proti Golovcu. Pač eni so kreteni, in takim jaz nebi samo denarne kazni dal ampak dosmrtno vzel izpit, brez možnosti ponovnega opravljanja
Si si morda zapomnil registrsko? Ob ca. 12. uri?
PureTNT je napisal/-a:- črna Honda Integra Type R, z registrskim območjem CE (in mislim, da grbom mesta Celje), vozila pa jo je blondinka
CAB DRIVER je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:- črna Honda Integra Type R, z registrskim območjem CE (in mislim, da grbom mesta Celje), vozila pa jo je blondinka
Zadnjič se je prav lepo zašaltala, ko je hotla iz prve v drugo dat. Je škrtalo je škrtalo in je še kar škrtalo. More bit divja v postelji. Zanimiva oseba.
LP Luka
CAB DRIVER je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:- črna Honda Integra Type R, z registrskim območjem CE (in mislim, da grbom mesta Celje), vozila pa jo je blondinka
Zadnjič se je prav lepo zašaltala, ko je hotla iz prve v drugo dat. Je škrtalo je škrtalo in je še kar škrtalo. More bit divja v postelji. Zanimiva oseba.
LP Luka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov