Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Sriple Tix
Novinec

Napisal/-a Sriple Tix Sr mar 22, 2006 4:20 pm

Hm.
Verjetno koga zavede naslov, kjer o Hondi ni govora.
Zadnjič spremenil Sriple Tix, dne Sr mar 22, 2006 4:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Sr mar 22, 2006 4:21 pm

ASenna je napisal/-a:če ste opazili ono sliko k je feltna pa guma slikana, poglejte kakšne gume je imel s skoraj nič profila

Gume je mel skor nove, ob nesreci se najbrz gume ne poskodujejo/obrabijo??

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr mar 22, 2006 4:29 pm

Avto je bila Honda Crx 1.6 125Km del sol...vem pa zato ker je bila na avto.net se je prodajala in mi je bla ena lepših crxov nasploh...škoda crxov novejših je tako malo .....vsakmu se lahko zgodi. :( :( :( :(
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr mar 22, 2006 4:34 pm

AudiQUATTRO je napisal/-a:Avto je bila Honda Crx 1.6 125Km del sol...vem pa zato ker je bila na avto.net se je prodajala in mi je bla ena lepših crxov nasploh...škoda crxov novejših je tako malo .....vsakmu se lahko zgodi. :( :( :( :(

avta ni škoda.. škoda je življenja.

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr mar 22, 2006 4:34 pm

tale del solka je tud men znana prodajala se je na avto.net in tud men je bla ena izmed lepših je pa res da se z nobenim avtom ne smeš izpostavljat pa naj bo honda bmw al pa mercedes,...
sožalje žalujočim R.I.P. :cry:
....

AudiQUATTRO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a AudiQUATTRO Sr mar 22, 2006 4:39 pm

Golfy je napisal/-a:
AudiQUATTRO je napisal/-a:Avto je bila Honda Crx 1.6 125Km del sol...vem pa zato ker je bila na avto.net se je prodajala in mi je bla ena lepših crxov nasploh...škoda crxov novejših je tako malo .....vsakmu se lahko zgodi. :( :( :( :(

avta ni škoda.. škoda je življenja.

to je pa seveda na prvem mestu
Megane RS250 Cup Extreme Blue
Clio RS182 Cup Liquid Yellow

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Sr mar 22, 2006 4:52 pm

niti 10minut pred nesrečo sm šu jst tam mimo :shock: :roll:

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Sr mar 22, 2006 5:01 pm

Škoda mladega življenja :cry:

Zdej vidimo, da vsaka nepremišljena poteza se kaj hitro kaznuje :| :| :| ......res ne razumem kaj je fant razmišljal da je šel prehitevati stoječo kolo in poleg tega še most....če se ne motim je tam dolga neprekinjena črta ( že od "kržišča" ki se zavije na golf Bled) :?:

Sam ponavadi plačajo ceno tisti,ki niso nič krivi

Moje sožalje :cry:
remember: it can always get worse!

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Sr mar 22, 2006 5:25 pm

CERES je napisal/-a:Škoda mladega življenja :cry:

Zdej vidimo, da vsaka nepremišljena poteza se kaj hitro kaznuje :| :| :| ......res ne razumem kaj je fant razmišljal da je šel prehitevati stoječo kolo in poleg tega še most....če se ne motim je tam dolga neprekinjena črta ( že od "kržišča" ki se zavije na golf Bled) :?:

Sam ponavadi plačajo ceno tisti,ki niso nič krivi :x

Ni edini. Včeraj opoldan sem imel čast videt "mojstrsko vožnjo" Honde Integre in NSX, ki sta od tunela Golovec do Fužin ter naprej proti Mariboru v prometu odbijač-na-odbijač s hitrostjo tudi prek 200 km/h vijugala od odstavnega pasu na prehitevalni in nazaj (pa tu ne govorim o prazni cesti) ter tokom te vožnje skorajda povzročila reči in piši 14 nesreč. Sam sem jima sledil do odcepa na Zahodno obvoznico, dovolj časa, da sem obvestil Policijo ter jih napotil v pravo smer. Kaj je na teh Hondah, da se njihovi vozniki obnašajo tako objestno, mi nikoli ne bo jasno.
Mimogrede, avtomobila sta bila:

- črna Honda NSX, z registrsko LJ×19-9MT (za zadnji dve črki nisem prepričan)
- črna Honda Integra Type R, z registrskim območjem CE (in mislim, da grbom mesta Celje), vozila pa jo je blondinka

Če katerega od teh vozil zalotite pri neprevidni vožnji, takoj obvestite Policijo, ali pa, še bolje, ga posnemite.

Če pa kdo katerega od teh voznikov pozna, po možnosti oba, naj jima sporoči, da njuni koreti kljub peklenskemu tuljenju ne gresta nikamor in da naj kompleks manjvrednosti zdravita drugače, kakor z nespretnim vijuganjem med dvema kolonama vozil, na popolnoma zatrpani ljubljanski obvoznici.

Edina rešitev za takšne voznike je, da jih preprosto dovolj ljudi prijavi na Policijo, kar se bo prej ali slej obrestovalo (dovolj je, da ju vidi ena patrulja, pa se kazni nabere dovolj za letno registracijo in zavarovanje).

Glede nesreče na Bledu pa je vsekakor kriva voznikova objestnost in bo za to tudi primerno kaznovan. Škoda le, da je moralo zato ugasniti nedolžno življenje.

Lp

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr mar 22, 2006 5:28 pm

me zanima kaki stroj mors ti vozit da se ti zdi da integra in pa predvsem nsx ne greta nikamor.
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr mar 22, 2006 5:29 pm

Matr, to blondinko sem včeri vidu na križišču :) Je šla ravno iz zaloške na obvoznico proti Golovcu. Pač eni so kreteni, in takim jaz nebi samo denarne kazni dal ampak dosmrtno vzel izpit, brez možnosti ponovnega opravljanja :?
Slika

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Sr mar 22, 2006 5:34 pm

killah bee je napisal/-a:Matr, to blondinko sem včeri vidu na križišču :) Je šla ravno iz zaloške na obvoznico proti Golovcu. Pač eni so kreteni, in takim jaz nebi samo denarne kazni dal ampak dosmrtno vzel izpit, brez možnosti ponovnega opravljanja :?

Si si morda zapomnil registrsko? Ob ca. 12. uri?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr mar 22, 2006 5:35 pm

PureTNT je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:Matr, to blondinko sem včeri vidu na križišču :) Je šla ravno iz zaloške na obvoznico proti Golovcu. Pač eni so kreteni, in takim jaz nebi samo denarne kazni dal ampak dosmrtno vzel izpit, brez možnosti ponovnega opravljanja :?

Si si morda zapomnil registrsko? Ob ca. 12. uri?

Registrske nism vidu, bilo pa je res tam okol 12. ure

Sem bolj gledu ker blonda voz strupa :D
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr mar 22, 2006 5:37 pm

CockroaC je napisal/-a:me zanima kaki stroj mors ti vozit da se ti zdi da integra in pa predvsem nsx ne greta nikamor.

to tud mene zanima :lol:
....

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Sr mar 22, 2006 6:06 pm

PureTNT je napisal/-a:- črna Honda Integra Type R, z registrskim območjem CE (in mislim, da grbom mesta Celje), vozila pa jo je blondinka

Zadnjič se je prav lepo zašaltala, ko je hotla iz prve v drugo dat. Je škrtalo je škrtalo in je še kar škrtalo. More bit divja v postelji. Zanimiva oseba.

LP Luka

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Sr mar 22, 2006 6:20 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:
PureTNT je napisal/-a:- črna Honda Integra Type R, z registrskim območjem CE (in mislim, da grbom mesta Celje), vozila pa jo je blondinka

Zadnjič se je prav lepo zašaltala, ko je hotla iz prve v drugo dat. Je škrtalo je škrtalo in je še kar škrtalo. More bit divja v postelji. Zanimiva oseba.

LP Luka

Gotovo zgleda huda pa je tudi dobra v postelji sam to je že off topic te debate....sam gotovo bi naj**** če bi se z njo poročil :? Sej ne rečem da je huda, ker so skoraj vse blond hude sam kaj ma v glavi pa je druga pesem. Se izjeme obstajajo sam kaj ko je to tako mala številka. Nek sem slišal da naj bi čez kake 3 stoletja izumrle blondinke (baje naj bi tisti gen izginil ki proivaja oz. dela blond lasje ;) )

Pustimo to za kako drugo debato

Res smo slovenci tak "čudn" narod ki skoz nekaj hitimo in velikokrat sem doživel da folk full rad vozi za ritjo tvojega vozila (cca. 1m do 1,5m :? :? :? )

Ma tem mudelom bi jest vzel vozniški izpit pol pa nej se vozijo s trolo po ljubljani :x

LP
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
rsquattro
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska/Ingolstadt

Napisal/-a rsquattro Sr mar 22, 2006 6:20 pm

če boste govorili o norih blondinkah odprite novo temo :)

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Kraj: Ljubljana

integra

Napisal/-a Jasminko Sr mar 22, 2006 6:48 pm

črna Honda Integra Type R, z registrskim območjem CE (in mislim, da grbom mesta Celje), vozila pa jo je blondinka

ja tablica je res CE xxxxx sm jo vidu zavihat z zaloške na obvoznico proti mariboru :)
vzad ma pa mal večje lonce - mogoce od tod njemu da se samo dere in nikamor ne gre :)

lp

jasmin

p.s: kar se mene tice, niso vedno hitri vozniki krivi in me nc ne motjo dokler me res ne ogrozajo. obstaja tist procent ljudi ki grejo z glavo cez zid, teh se je za bat.
Slika

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Sr mar 22, 2006 7:39 pm

CAB DRIVER je napisal/-a:

LP Luka

Me sploh ne čudi. Stisniti se je poizkusila med voziloma, ki sta vozili dober meter narazen. Samo treznost obeh voznikov, eden se je stisnil ob sredinsko pregrado, drug na odstavni pas, je preprečila ogromno verižno trčenje. Seveda niti pomislila ni, da bi stisnila zavoro.

M-silver
Novinec

Kraj: kranj

jo

Napisal/-a M-silver Sr mar 22, 2006 7:52 pm

In kaj taki potem pridobijo? Nič!!!!
Ko se pelem iz KR proti LJ naprimer en prehiteva na polno in ogroža vse okrog sebe, ko pa pridem do celovške se pa peljem 1 avto za njim ali pa ga celo prehitim.

Kje je tu potem smisel norenja!! Sj priznam mam jest tud take dneve k mal prtisnem ampak to delam tm k ogrozam samo sebe, npr. gres dirkat tam k ni vasi in his ob cesti, pa se da je taka cesta da na vsake pol ure en avto mem pelje.

Drugače so pa zato dirkalisca in razne prireditve (drag, avto slalom...), tam bi najrajs take vidu da se pokazejo kolk znajo!!!!

Moje sožalje pa druzini ki je izgubila mladega cloveka ki je mel se celo zivljenje pred seboj!!!!
Če fičko ne kople z 2 prestavo ni nc
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov