INFINITI je napisal/-a:Pa kaj boste vlekli tole po torentih; razumem da se to dela če je neka zadeva na voljo čez lužo, ampak ker je to lokalen cajtng, pa tudi cena številke ni taka da si jo vsi nebi mogli btw privoščiti bi pa res lahko kupili, pa maš dvd zdraven. -Jaz bom kupil številko in s tem nagradil tiste, ki so se trudili narediti kvaliteten dvd in revijo.
Mrcina je napisal/-a:Shiiiit, fantje sedaj ste me pa presentili. Čeprav AM-ja ne kupujem (iz inata, auto klub je boljši in cenejši) bo tale številka moja. Faaak, že samo trailer mi je pognal kocine pokonci, muzika je super, komaj čakam četrtek.... Za tak film grem preko svojih načel (ne kupuj originala
) in vam dam rade volje tiste tolarje!!!
Lp Mrcina
Mr Bird je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a:Shiiiit, fantje sedaj ste me pa presentili. Čeprav AM-ja ne kupujem (iz inata, auto klub je boljši in cenejši) bo tale številka moja. Faaak, že samo trailer mi je pognal kocine pokonci, muzika je super, komaj čakam četrtek.... Za tak film grem preko svojih načel (ne kupuj originala
) in vam dam rade volje tiste tolarje!!!
Lp Mrcina
Še enkrat: Čeprav se z nakupom revije finančno nič ne prispeva k stvariteljem tega dvd-ja, se pa vseeno pokaže znak nekega spoštovanja do tega kar so naredili. Tako, da tisti tolarji ne gredo driftarjem (cena am je enaka, dvd je bonus).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov