eclipse_R je napisal/-a:moja mama je delala na zavarovalnci včas in je mogla reševat primer, ko je nekdo pijan ga pičil po avtocesti 200+, naletel na avto, v katerem je bila mislim, da 4 ali 5 članska familija, ki se je ravno vračala iz maturantskega plesa (mislim da)..
Familija je cela pomrla, povzročitelj pa z lažjimi poškodbami.. Dobil je take odškodnine in kazni, da se najbrž celo življenje ne bo pobral.. če ni že podlegel moram, depresiji, slabi vesti nesreče..
lp
FBR je napisal/-a:Nasvet: Preden v vožnji kar koli narediš, pomisli 2X na vse možne varijante, ki se lahko zgodijo v naslednjih sekundah.
McLaren je napisal/-a:eclipse_R je napisal/-a:moja mama je delala na zavarovalnci včas in je mogla reševat primer, ko je nekdo pijan ga pičil po avtocesti 200+, naletel na avto, v katerem je bila mislim, da 4 ali 5 članska familija, ki se je ravno vračala iz maturantskega plesa (mislim da)..
Familija je cela pomrla, povzročitelj pa z lažjimi poškodbami.. Dobil je take odškodnine in kazni, da se najbrž celo življenje ne bo pobral.. če ni že podlegel moram, depresiji, slabi vesti nesreče..
lp
Mislim da vem ker primer govoriš. Če je isti so bli 3 v avtu, en sin je pa ostal doma. Šli so pa iz zagovroa diplome. Diplomeranec je bil ful talentiran pa to sam se je zgodila ta tragedija.
So bli pa moji (družinski) znanci![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov