Valjo je napisal/-a:hmx: a to si mev povprecno porabo tok ane... kok ti je pa trenutno najvec kazal? men kaze tut do 51l. A je biv tvoj s4 mogoce avtomatik?
lp
Sale je napisal/-a:Hehe, absolutni rekorder (v negativnem pomenu):
s temle avtomobilčkom v mojem podpisu sem ravno prejšnji teden uspel za 20 litrov naredit celih 100km (mogoče nekaj več) in se mi povrhu zdi, da sem še dobro skoz prišel. Z lahkoto bi pa spravil na vsaj 30 l./100km. Hmm, z lepim se hvalim ne.
Drgač sem pa zadovoljen s porabo Toyote Carine ( s katero se vozim po vsakodnevnih opravkih ) - tam nekje okrog 8,5 l. na 100km mestne vožnje. Ni slabo za 1,6 mašino in 12 let star avto.
HMX je napisal/-a:Valjo: Če te zanima, sem prej imel tri leta s4, ki ima skoraj identični motor kot s2, in mi je pil od 7 do 11 litrov, odvisno od vožnje povprečno 9 litrov. Čez 13 l ga pa nisem nikoli mogel spraviti, pa sem lahko do konca tiščal gas pa vse živo prehiteval pa na avtocesti do Vmax. Tudi olja je pil malo, okoli 1 l na 5000 km. Sem bil kar zadovoljen s tem avtomobilom, mi ni delal nobenih težav, z lahkoto dodal 60.000 km, ko le zavarovanje ne bi bilo tako drago, pa uradni servisi, pa rezervni deli, pa gume itn.
Zdej mam pa to fordovo kišto, ki se kar nikamor noče premaknit
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost