Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Če maj 29, 2003 8:39 pm

js sm pa ze zdavnej zalimu gor nosilec... ga ne bomo nc farbal... ej sale, kolk bi tvoj oca racunal za kromiranje nosilca pa tablce? a bi pol se delal? :lol:

lp, jst.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če maj 29, 2003 9:25 pm

NoName je napisal/-a:js sm pa ze zdavnej zalimu gor nosilec... ga ne bomo nc farbal... ej sale, kolk bi tvoj oca racunal za kromiranje nosilca pa tablce? a bi pol se delal? :lol:

lp, jst.

Hehehe, nosilc bi se še mogoče dal kromat, tablce pa ziher ne, ker bi jo blo treba popolnoma razdret. Povrhu vsega je pa potem čez ohišje v bistvu en sloj kovine (krom), ki bi mogoče lahko motil "komunikacijo" med tistim sprejmnikom na cestninski in samo tablco.

Ideja pa drgač ni slaba :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Pe maj 30, 2003 10:27 pm

Sale je napisal/-a:Ideja pa drgač ni slaba :wink: .

itak da ni.. bom sou na patentni urad registrirat patent, da mi nebo sou kdo kromirat teh abc nosilcev... ker bo krsu avtorske pravice.. se bom js s tvojim fotrom zmenu za procente ;)

lp, jst.

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell So maj 31, 2003 7:49 am

no tole s kromom lahko povem da zna mocno motit ( a ni krom kovina ) ?

ker je pleh.. dejte za foro probat preden kromate... ABC v plehnato skatlo brez odprtin (ce je v plasticni dela-- spegu zunanji, v avtu pa cez sipo)
V8 POWER

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby So maj 31, 2003 12:28 pm

Cez krom pomojm ni variante, da bi delal, sj ce pogledate tud cez atermicna stekla ABC ne dela.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
tj
Novinec

Kraj: Polzela

Napisal/-a tj So maj 31, 2003 1:56 pm

Pa ste sigurni, da se tablice sploh SME kromirat?? Če sem kej dober zastopu, tablica sploh ni od tistga, ki jo je plaču, ampak jo ima samo v najemu pri DARS-u...

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName So maj 31, 2003 2:30 pm

tj je napisal/-a:Pa ste sigurni, da se tablice sploh SME kromirat?? Če sem kej dober zastopu, tablica sploh ni od tistga, ki jo je plaču, ampak jo ima samo v najemu pri DARS-u...

na racunu mi pise:
ABC TAG TABLICA - KAVCIJA
V splosnih pogojih uporabe pise pa tole:
1. Sofinanciranje za uporabo elektronske tablice za avtomatsko brezgotovinsko placevanje cestnine brez ustavljanja znasa 4.000,00 SIT.
...
5. Zivljenjska doba tablice je 7 let. Ce uporabnik v roku sedmih let od prevzema vrne elektronsko tablicno neposkodovano, je upravicen do vracila sorazmernega deleza sofinanciranja glede na njeno neamortizirano vrednost. Letna amortizacijska stopnja znasa 14,29 %. Uveljavljanje vracila sorazmernega deleza sofinanciranja glede na neamortizirano vrednost elektronske tablice in vracila neizkoriscenega dejanskega vplacanega dobroimetja je mozno na podlagi pisnega zahtevka z obvezno navedbo identifikacijske stevilke (ID) in prilozitvijo elektronske tablice ter kopije podpisane izjave uporabnika ABC sistema.

po moji kmecki logiki pa jim tablica po 7 letih takaltak ne koristi vec... torej ce jo js zdej unicim z kromiranjem, potem pac ne dobim povracila zanjo, eventuelno bi pa lahko vseeno prijavil da so mi jo ukradl pa bi potem kupu novo, pa staro stanje bi prenesu na novo tablico, ce ze... je pa res, da tablica itak nebi delovala na refleksivnih steklih, tak da bi bla imitacija kroma najbolj uporabna.. tiste barve za modelcke bi mogu met... verjetn majo tud barvo kroma...

lp, jst.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost