Aja pa pazi se liskota ,da te ne bo preseneto z svojo petko!!

Ja sarcy ql fotke ampak tista za polnoletne rastura !!
lisko1 je napisal/-a:kobreti je napisal:Ja sarcy ql fotke ampak tista za polnoletne rastura !!
LLOOOOLL
ej kaj pa je z mojo petko narobe? heheh Aja pa jaz je nem presentu z avtom jaz jo bom presentu z besedami hehehehSarcy nč bat tko napadaln pa tudi nisem:)
Sarcy je napisal/-a:maky je napisal/-a::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hm no kaj pravš kaj bo reku k bo vidu slikco??? AMPAK SLIKCO???
cresh je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:maky je napisal/-a::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hja, sej slikco sem že vidu, in se tiho smehljal. Je pa res Sarcy, videš to je tatu, ne pa tist ptičji drekec k ga maš ti
:P
. Drgač pa Sarcy, če boš študirala si dat še na tist mest tatu, mam ene par boljših idej, kot pa tist metuljček. Ti jih bom enkrat pokazu :P
Sale je napisal/-a:Hehe, kokr jaz vem ma Sarcy takle tatoo "tam spodaj" (klikni link):
http://www.attrition.org/gallery/body/t ... d.jpg.html
Sicer pa - kaj jaz sploh vem![]()
.
Sarcy je napisal/-a:cresh je napisal/-a:Sarcy je napisal/-a:maky je napisal/-a::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hja, sej slikco sem že vidu, in se tiho smehljal. Je pa res Sarcy, videš to je tatu, ne pa tist ptičji drekec k ga maš ti
:P
. Drgač pa Sarcy, če boš študirala si dat še na tist mest tatu, mam ene par boljših idej, kot pa tist metuljček. Ti jih bom enkrat pokazu :P
Hm kako pa ti veš da jst nimam tega metuljčka spodaj??? Sej še nikol nisi vidu tm???
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost