burka je napisal/-a:drugač so tut poštarji najbolj fukjeni vozniki![]()
![]()
20km/h po tazadni z rumenim biciklom :p
BLaZZeD je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:Kar se tiče vozniške kulture v Sloveniji, bi jaz drastično zvišal kazni, predvsem za prekrške v naseljih, tam bi bil neusmiljen. Ko bi nekomu trgali 3/4 plače, bi se mu buča hitr shladila.
Sm to je relativno..... visoke kazni niso pogoj za večjo varnost na cesti, prej osveščenost voznikov.... pa tud kjerkoli drugje, če zvišaš kazn, sej ma efekt dva, tri mesece, mogoče več, pol je pa vse spet po starem. Sicer pa, če bi zvišali kazni bi itak nastradali tisti ki komaj shajajo iz meseca v mesec. Tak se bo redkokdaj pritožil na postopek. Tisti, ki majo pa dosti pod palcem, pa se pritožujejo za vsako malenkost, samo da ne bi plačali - preverjeno iz lastnih izkušenj
dejvi je napisal/-a:BLaZZeD je napisal/-a:dejvi je napisal/-a:Kar se tiče vozniške kulture v Sloveniji, bi jaz drastično zvišal kazni, predvsem za prekrške v naseljih, tam bi bil neusmiljen. Ko bi nekomu trgali 3/4 plače, bi se mu buča hitr shladila.
Sm to je relativno..... visoke kazni niso pogoj za večjo varnost na cesti, prej osveščenost voznikov.... pa tud kjerkoli drugje, če zvišaš kazn, sej ma efekt dva, tri mesece, mogoče več, pol je pa vse spet po starem. Sicer pa, če bi zvišali kazni bi itak nastradali tisti ki komaj shajajo iz meseca v mesec. Tak se bo redkokdaj pritožil na postopek. Tisti, ki majo pa dosti pod palcem, pa se pritožujejo za vsako malenkost, samo da ne bi plačali - preverjeno iz lastnih izkušenj
Se strinjam, miselnost je taka kot je. Se pa da miselnost hitro spremeniti ob visokih kaznih, oz. drastičnih kaznih. Ko boš enkrat plačal ko neumen, si boš to zapomnil za večne čase (če si normalen). Na žalost pa je še zmeraj preveč kretenov in za njih itak ničesar ne velja.
Npr. zadnjič kruzam na AC in prleti bebec mem s Phaetonom do daske, kolk mu avto gre. Jaz sem vozil 130 in kot da bi stal. Gotov je šel enkrat več od mene, pa cesta ni bila prazna. Najbrž se je kdo od vas že kdaj ustrašil, kadar nekdo tako švigne mem. Kaj se s človekom (ki to ni!) dogaja v takih trenutkih, da tako nori, ne bi vedel, je pa gotovo to neuravnovešena oseba. In zmeraj več je takih...
Polooo je napisal/-a:burka je napisal/-a:drugač so tut poštarji najbolj fukjeni vozniki![]()
![]()
20km/h po tazadni z rumenim biciklom :p
dejvi je napisal/-a:Kar se tiče vozniške kulture v Sloveniji, bi jaz drastično zvišal kazni, predvsem za prekrške v naseljih, tam bi bil neusmiljen. Ko bi nekomu trgali 3/4 plače, bi se mu buča hitr shladila.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Včasih pač res zaleže le klofuta, ne........, ne klofuta, temveč mastna šamarčina - pa ne otroku, temveč staršem.
dejvi je napisal/-a:Bass BRAVO! V celoti odličen komentar. Se ne bi mogel bolj strinjati s tabo.
Si zelo dobro zadel slovensko sceno.
Jaz bi samo še dodal, da je tudi vedno več sinčkov (in hčerkic) 18+, ki jim zafrustrirani starci kupijo nevemkak stroj, da bi se jim odkupili za svojo pomanjkljivo vzgojo (otroci so vendarle neka obveznost pri vzgoji, vendar očitno ne za vse). Kako bo potem ta otrok spoštoval red, če mu nikoli v družini tega ni bilo treba in je vedno dosegel, kar je hotel. Ja starši si "ljubezen" do otrok kupujejo z denarjem. Boli kur.c takega pamža, če razbije avto in ubije kako življenje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov