Clioo je napisal/-a:Hja morem vam povedat vsem, ki ste mi pomagali z raznimi nasveti žal ne držijo....napaka je res nekje na elektriki samo na servisu žal po tednu dni še ne vedo kj je vzrok teh motenj.Kot sn že omeno se prižge lučka za motnje v delovanju elektrike oz. motnje na elektroniki in to samo takrat ko se motor močno segreje...npr.pri mestni vožnji ko ima manjši dovod hlajenega zraka. Če še ima kdo podobne težave na Clio-tu 1.4-16V naj javi! LP
vinci je napisal/-a:Kako lahko tako sigurno trdis to da niso kontakti? Pomoje moras cim vec stvar preverit da jih lahko izkljucis da v njih ni vzrok ne pa kar na pamet govorit mogoce je pa to.Tisto z zrakom se mi zdi za lase privleceno ker ce je zrak topel lahko avto gre kvecjemu slabse ne pa da se ti lucka za motor prizge .Na koncu bo tako da se bomo vozili samo takrat ko bo zrak cist in hladen?
gorenc je napisal/-a:Ja to je res zgleda problem z dovodom zraka. Men se to dogaja, če avto vžgem v garaži, kjer že tko ni glih velik svežega zraka in če je not zlo vroče. Npr. zdej, ko je zunaj 33 stopinj. Mehanik je reku, da so te 16V mašine pri cliotih ful občutljive na zmes zraka in da je prižiganje lučke za motnje posledica tega. To nima veze z kontakti nad pedali, pa tud nič nevarno ni.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost