Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Re: Kdo ve?

Napisal/-a eclipse_R Če maj 18, 2006 5:06 pm

Mojster Miha je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:V čem je fora, da na recimo parkplacu ob cesti stoji prazen policijski avto? Ampak.. nobenga not. Stoji pa zmeri tam, kjer ponavadi merijo z radarjem. Sem pregledal avto dobr k sm šel mimo, vendar ni videt niti kamerce, niti radarja k je ponavad vgrajen v masko... Kakšne cake majo zdej to? :evil: A je to bolj zarad straha al kaj?

Dovolj je, da je avto, ki je podoben oz enak "radarju". Na našem koncu je recimo bel GOLF III. generacije - torej če na recimo mu primerno mesto parkiraš čisto navadnega "civilnega" GOLF-a III.generacije bele barve, se bo v trenutku "umiril" promet ;)

LP

pa astro karavan pa srebnro opel vectro pa hondo accord ipd. :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Če maj 18, 2006 5:13 pm

Sam da se nebo kdo navadu na tist avto pa ga naslednič fulare prpiču mim , mogoč bojo pa kdaj res v avtu!
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če maj 18, 2006 5:14 pm

tomzzi je napisal/-a:@pugi405: to je tam pri avtobusni v Straži a ne? Stoji vsako jutro tam. Prvič ko sem ga opazil sem na hitro na števc pogledal. :lol: Da ne bi imel že zjutraj sitnosti z njimi. Potem pa vidim, da je prazen. In tudi nobene kamerce ali česarkoli podobnega. Je pa zdaj skoraj vsak dan tam tako, da sem se ga že navadil. :lol:
Mislim pa da je to zaradi tega kot si sam napisal. Da malce umirijo promet. Ne vem no.

Ja. To je tko... En cajt ga bodo puščal na istem mestu, tako da se ga bo folk počas navajal... Pol bodo pa itak šibat začel mimo čez nekaj časa. E... pol bodo pa radar uporabil. Zdej majo zgleda novo foro: Najprej samo "futrajo ribice", pol jih bodo pa "z mrežo polovili". :lol: :lol: . Tko da... eehmm... jst se nam več tm mim 130 pelu.... :oops: ... @ibiza... ti greš pa kar pogosto mimo sraške postaje (dons 12.30 nekje).... :twisted:
Aja... pa ne sam merkat pri silosu v Straži ampak tudi pri Novolesu merkite... pa za avinkom pr Ravbarju.... Jst bom ekrat enmu nalimal : Kupim! Odspodi pa cifra unga k se mi bo zameru :lol: :lol:

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če maj 18, 2006 5:18 pm

ibiza se jih ne boji....grem kar lepo počasi...al pa po stranskih poteh...pa se jih vseh izognem...ne sm že razmišlala da bi odpelala njihovega golfa pa mojo tastaro ibizo prpelala..pa na postaji snemala..reakcijo...
od jutr naprej mam pa vse homologiran..in se ne grem več skrivalnic....
ja dans ob 12.30sm bla tm ja

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe maj 19, 2006 9:42 am

TUNING_BOY je napisal/-a:Sam da se nebo kdo navadu na tist avto pa ga naslednič fulare prpiču mim , mogoč bojo pa kdaj res v avtu!

Na to računajo. $$$
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov