rover416 je napisal/-a:glavno je to DOKAJ POCENI REGISTRACIJA.MALO PIJE.GRE K SATAN.PA NE KVARI SE TK.CENE PA NISO PRETIRANE!!!
Seveda niso .. mio pa pol za 13 let starega crx je itak sitnica.
black je napisal/-a:Impreza WRX je napisal/-a:Živim v okolju notranjske!In zelo veliko je civicov!Zanima me kaj vas tako pritegne na civicah
a so ti honde že vrh glave prišle?![]()
![]()
a se poznava?
Impreza WRX je napisal/-a:black je napisal/-a:Impreza WRX je napisal/-a:Živim v okolju notranjske!In zelo veliko je civicov!Zanima me kaj vas tako pritegne na civicah
![]()
a se poznava?
mislm da ne A sploh je kašna črna alfa u Ložu??
black je napisal/-a:Impreza WRX je napisal/-a:black je napisal/-a:Impreza WRX je napisal/-a:Živim v okolju notranjske!In zelo veliko je civicov!Zanima me kaj vas tako pritegne na civicah
![]()
a se poznava?
seveda je![]()
v smeliju
Impreza WRX je napisal/-a:black je napisal/-a:Impreza WRX je napisal/-a:black je napisal/-a:Impreza WRX je napisal/-a:Živim v okolju notranjske!In zelo veliko je civicov!Zanima me kaj vas tako pritegne na civicah
![]()
a se poznava?
seveda je![]()
v smeliju
Vsak dan grem okol smelija z biciklom pa še zdej nism vidu nobene alfe!
black je napisal/-a:Impreza WRX je napisal/-a:black je napisal/-a:Impreza WRX je napisal/-a:black je napisal/-a:Impreza WRX je napisal/-a:Živim v okolju notranjske!In zelo veliko je civicov!Zanima me kaj vas tako pritegne na civicah
![]()
a se poznava?
seveda je![]()
v smeliju
Vsak dan grem okol smelija z biciklom pa še zdej nism vidu nobene alfe!
aaa to moreš it pa čist na začetek smelijaTja skor do kovinske
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov