Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To maj 30, 2006 1:54 pm

pri nas itak nikdar nikogar ne dobiš, ko ga nujno potrebuješ, razen pogrebniki so zmerom pripravljeni.

glede parkirnih butcev in raznih primitivnih osebkov pa itak škoda besed. :evil:
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi To maj 30, 2006 2:01 pm

ej, a nimajo ene anonimne cifre? ka pa če bi nanjo probal?
čez neki časa bo pa tk odzivnik: "poklicali ste 113, prosim pritisnite 1 če ste se povzročili nesrečo, pritisnite 2 če ste pijan in vozite, pritisnite 3, če mislite koga oropat, pritisnite 4 če ste zaparkirani in čakate, za osem minut smo v Vami"
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To maj 30, 2006 2:06 pm

strmi je napisal/-a:ej, a nimajo ene anonimne cifre? ka pa če bi nanjo probal?
čez neki časa bo pa tk odzivnik: "poklicali ste 113, prosim pritisnite 1 če ste se povzročili nesrečo, pritisnite 2 če ste pijan in vozite, pritisnite 3, če mislite koga oropat, pritisnite 4 če ste zaparkirani in čakate, za osem minut smo v Vami"

Da ne boš mislo, da kej tazga niso zmočni nardit, se sploh neb čudu. :evil:

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo To maj 30, 2006 2:10 pm

Sem klical prejšnji teden pa mi noben K***c ni dvignu :evil:
na križišču Jenkove in Japljeve (infekcijska) je obup + pri mojem dovozu...
Parkirajo tako da avto komi zvozi, s kombijem pa niti po razno, trobit se mi ne da živcev zgublat se mi ne da če je kakršna koli možnost, če možnosti ni grem ven obrnem brisalce narobe in spustim z višine tako da je možnost da šipa poči :!: Druga možnost je sprejanje z WD-jem. Včasih se folk glih mimo sprehaja in ko to vidi, kar mal začudeno gleda nič pa ne reče, upam da se iz tega kaj naučijo :!: Da bi mi kdo zamoril al pa kj več se ne sekiram ;)

Uporabniški avatar
strmi
Novinec

Napisal/-a strmi To maj 30, 2006 2:28 pm

jap, pa trobiš mal dlje, dobiš pa položnico od mestne občine, da povzročaš hrup :P
mam zamerkan en bankomat, jih bom klical na 113, pa če nimajo časa, me boli k***, sej sm jim hotel povedat :lol: :lol: :lol:
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 30, 2006 2:46 pm

SkIDiver je napisal/-a:
eclipse_R je napisal/-a:do 15 minut pa z vsemi 4imi žmigovci lohk stojiš tut sred dunajske se mi zdi :P nism pa prepričan, tko da ne me tepst..

lp

Teb bi jz kr lepo vozniško uzel pa te še enkrat poslal na izpit iz CPP-ja še prej pa na en pošten CPP tečaj!
Na dovoznih in intervencijskih poteh ni dovoljeno parkiranje v nobenem primeru! Če pa avto obstane na cesti pa lahko še kazen pokasiraš, če se ugotovi, da je obstal zaradi malomarnosti in neodgovornega ravnanja voznika ;)

no no , a je kdo omenjou parkiranje?če bi tolk obvladal cpp kot praviš, bi mogu vedt, da je razlika med stati in parkirati. Ti imaš recimo na ulici mirno avto cel dan, če le ta stoji in ni parkiran (če se recimo seliš iz stanovanja pa nosiš stvari v avto) pa če s tem oviraš promet al pa ne.. razen, če je seveda z znakom prepovedano stati in parkirati.. o dovoznih in intervencijskih poteh ni govoru noben.. sicer sem pa reku bolj v šali kot ne..

lp
Slika

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| To maj 30, 2006 4:22 pm

phoebus je napisal/-a:Mislim da na 113 sploh ne dobiš policije ampak pač ene kekce ki naprej posredujejo zadevo policiji...ali je tako samo pri 112?

motis se. na stevilko 113 dobis operativno komunikacijski center najblizje policijske uprave. le-ti pa naprej informacijo posredujejo operativcem, pol pa najblizjo patruljo napotijo tja.

zna bit pa vcasih tut blem glede tega..tut nasih vrlih modrih ni neomejeno. zdj se pa odlocte. noben jih nebi mel na cesti, vsi pa bi radi da ko jih rabte prletijo za 2 minuti, kot deklica na poziv. glede na to bi mogla bit patrulja za vsakim ovinkom. tuki vidm mal nesmisla ;) ;) ;)
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš To maj 30, 2006 5:11 pm

Ne zanima me kje so, temveč kje niso. Očitno niso na pravih mestih. Pa kje za vraga slišiš da se na SOS številki nihče ne javi? To je resnejši problem, kot se mogoče sprva zdi.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak To maj 30, 2006 8:50 pm

Meni se je tudi že zgodilo, sem ene 3x zaporedoma klical 113 in je zvonilo do konca. So me pa po ene 20 minutah od tam nazaj poklicali.

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx To maj 30, 2006 9:00 pm

V Kranju tega problema ni-vasakič ko pokličeš se kdo oglas,patrulja pa hodi odvisno od kje morajo priti,čeprav so zmeraj dokaj hitro na kraju.

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG To maj 30, 2006 9:15 pm

5 minut si čakal, o moj bog, za znoret, daj to povej sedaj celi širni Sloveniji in kliči policijo, kot da nimajo pametnejšega dela kot da popisujejo eno mamico ki je šla otroka iskat.

Spet smo tam. Slovenci ne znamo nič drugega kot pizdit čez vse. Sprijaznite se s stanjem al se pa preselte.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov