Mate je napisal/-a:Zdele me boste pa verjetno zasovražili.![]()
Jaz tole ob gužvi naredim na koncu Šmartinke. Za levo sta dva pasova, ki sta precej bolj prazna, kot desni, ki je za naravnost in za desno. Tam veliko ljudi zavija desno na obvoznico, naprej jih gre pa le kakšnih 30 do 40%. V tem primeru se mi to ne zdi izsiljevanje, ker se enostavno pelješ po srednjem pasu in opazuješ kdo ima smerokaze za desno in kdo ne. Spelješ lepo normalno in na mostu čez AC zamenjaš vozni pas, na mesto od tistega, ki je zavijal desno.
Če se vam tudi to zdi zelo neprimerno, se bom poskusil odvaditi, mislim pa, da se s tem naredi več koristi kot škode, ker se v tem primeru poveča prepustnost križišča. Bi bil pa zelo dobrodošel še en pas samo za zavijati desno.
FerrariFan je napisal/-a:To v mestih z rdečimi lučmi še ni tak problem, sam mi pa tud ni jasno zakaj policaji tega ne gledajo, ne poznam nobenga ki bi mi reku da je zdele u zadnem cajtu dobu kazen, ker je šel v rdečo.
Tomaz40 je napisal/-a:phobeus: Smrkci so na drugi strani ceste in kazni pobirajo preklete barabe hudičeve. To je najpogosteje na križišču Letališke in Kajuhove pri AH Moste. Folk se pelje iz smeri BTC proti Zaloški in se v križišču vrivajo po dolgem in počes, na drugi strani pa policaji gledajo kdo se bo pripeljal iz križišča brez luči, neprivezan ali z mobitelom v roki.
In potem se policaji sprašujejo zakaj jih narod sovraži?
jorgeus je napisal/-a:Meni je pa najbolj "vsec", ko ljudje prevozijo STOP znak, te izsilijo, potem pa se piz**** nate, kaj jim krizas pot. In ko potem ustavis ves poparjen in reces tipu, da je prevozil STOP znak, najprej ne verjame, potem ko mu reces, ajde, gremo pogledat pa zacne, jst sm invalid, kako se pa obnasas do mene in zacne kazat invalidsko izkaznico...Potem se pa zacnem sprasevati, ce je mogoce invalid zato, ker je kdaj ze izsilil nekoga...
Kar se pa rdece tice, je pa to zadnje case res nova modna muha...ker tega je enostavno prevec! Cakamo na semaforju na dolenjki...mamo rdeco tko ze ene 5 sekund, model pa lepo po pasu za zavijanje na levo pici naravnost, meni nic tebi nic.. Sej bodo uni ze pocakal, sej ga vidjo...
Zdele me boste pa verjetno zasovražili. Confused
Jaz tole ob gužvi naredim na koncu Šmartinke. Za levo sta dva pasova, ki sta precej bolj prazna, kot desni, ki je za naravnost in za desno. Tam veliko ljudi zavija desno na obvoznico, naprej jih gre pa le kakšnih 30 do 40%. V tem primeru se mi to ne zdi izsiljevanje, ker se enostavno pelješ po srednjem pasu in opazuješ kdo ima smerokaze za desno in kdo ne. Spelješ lepo normalno in na mostu čez AC zamenjaš vozni pas, na mesto od tistega, ki je zavijal desno.
Če se vam tudi to zdi zelo neprimerno, se bom poskusil odvaditi, mislim pa, da se s tem naredi več koristi kot škode, ker se v tem primeru poveča prepustnost križišča. Bi bil pa zelo dobrodošel še en pas samo za zavijati desno.
nebivedu je napisal/-a:jorgeus je napisal/-a:Meni je pa najbolj "vsec", ko ljudje prevozijo STOP znak, te izsilijo, potem pa se piz**** nate, kaj jim krizas pot. In ko potem ustavis ves poparjen in reces tipu, da je prevozil STOP znak, najprej ne verjame, potem ko mu reces, ajde, gremo pogledat pa zacne, jst sm invalid, kako se pa obnasas do mene in zacne kazat invalidsko izkaznico...Potem se pa zacnem sprasevati, ce je mogoce invalid zato, ker je kdaj ze izsilil nekoga...
Kar se pa rdece tice, je pa to zadnje case res nova modna muha...ker tega je enostavno prevec! Cakamo na semaforju na dolenjki...mamo rdeco tko ze ene 5 sekund, model pa lepo po pasu za zavijanje na levo pici naravnost, meni nic tebi nic.. Sej bodo uni ze pocakal, sej ga vidjo...
Mene je tip izsilil tko da se ni ustavil pri stop znaku. Njegov avto je imel totalko, moj pa samo počen žmigovc.
pugi405 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:jorgeus je napisal/-a:Meni je pa najbolj "vsec", ko ljudje prevozijo STOP znak, te izsilijo, potem pa se piz**** nate, kaj jim krizas pot. In ko potem ustavis ves poparjen in reces tipu, da je prevozil STOP znak, najprej ne verjame, potem ko mu reces, ajde, gremo pogledat pa zacne, jst sm invalid, kako se pa obnasas do mene in zacne kazat invalidsko izkaznico...Potem se pa zacnem sprasevati, ce je mogoce invalid zato, ker je kdaj ze izsilil nekoga...
Mene je tip izsilil tko da se ni ustavil pri stop znaku. Njegov avto je imel totalko, moj pa samo počen žmigovc.
Samo, da ne naletim na Nebivedu.... p.s. pa ne zdej, da sranje delam po cest... :P
alien-w je napisal/-a:Zanimivo: lih dons se mi je zgodl. Fotr je šel u London in sm bil z njegovim avtom (terenc), pa sem na roški, tam kjer je križišče s tisto cestico pod gradom, vidu enga modela s črnim twingotom k se je postavu na pas za zavijat levo. Pa sm ga vidu notr, kolk živčno opazuje semafor, pa se mi je kr zdel, da bo štartu. No in res zelena, jest stisnem do podna pa me izstreli, pa mu ni blo nč jasn, sam na zalost za mano ni blo nubenga, tko da bremzanje ne bi pomagal. Se je pa upam naucu, da nima dost mocnga avta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov