Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Re: vprasanje za 4SALE

Napisal/-a bravura Ne avg 18, 2002 6:17 pm

Royt:

Ti govoriš o prestižu, ne o stylingu, tunningu...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Re: vprasanje za 4SALE

Napisal/-a Sale Ne avg 18, 2002 6:22 pm

royt pravi:
moje pisanje lahko potredite s tem ko odgovorite na tole vprašanje. koga bodo bol gledal, če bi se peljal po mestu; doma predelanega BMWja z neoriginalnimi deli, ali pa Mercedesa predelanega v Brabusu ali Hammanu?

Žal tale teza ne drži čisto. Vem iz lastnih izkušenj. Sem mel hudo zrihtanga fičkota (Z 750 - ni bil tovarniško predelan :D) in ti lahko povem, da ga je pogledal 10x več ljudi kot kateregakoli doma predelanega BMWja z neoriginalnimi deli, ali pa Mercedesa predelanega v Brabusu ali Hammanu, ali pa Porša,... Še dons se govori o tem fičotu (ne da bi se hvalu), pa je bil celo mal starejši od letnika 90. Imam pa terunutno na zalogi ;) še en "home made" zrihtan avto za katerga sem 100% prepričan, da bi ga bolj gledal kot če bi ga zrihtali pri ne vem katerem "tovarniškem" tunnerju.
Slika Slika

royt
Nov uporabnik

Napisal/-a royt Ne avg 18, 2002 6:40 pm

ok zmagali ste :):):)

ampak še vedno bi sam rad uporabil originalne dele... ne vem, ampak ne zdi se mi ravno lepo (eden od primerov) na nekem BMWju uprabit BBS. drugače pa... sej so vsi avtomobile predelani lepi, ampak če pretiravaš ni več lepo.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne avg 18, 2002 6:54 pm

Glede pretiravnja se pa popolnoma strinjam. Avto res lahko hitro postane kičast, tut jst mislim, da je treba stvari, ki jih obesimo na avto izbrat z okusom in predvsem v pravi meri. Če pa so to tovarniške stvari ali pa home made, je stvar izbire posameznika.

Jst osebno itak ločim napedenane (olepšane) avte, kamor štejem tiste s tovarniško oz. "proizvodno" dodatno (športno) opremo in pa tiste tuning (hobi) avtomobile kjer je poanta v samih modifikacijah (po možnosti unikatnih ali pa vsaj personaliziranih). BTW...mislim tudi, da bi na tuning showih morali ločiti avtomobile v ti dve kategoriji.
Slika Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne avg 18, 2002 10:39 pm

Ko ze govorimo o kicastih avtih moram pograjati avtomobile predvsem predelane, kateri imajo puno nekih najrazlicnejsih nalepk na plehu, v notranjosti pa najrazlicne plisaste igracke in cel kup disavnih smrekic ki visijo iz vzvratnega ogledala.
Meni osebno mine to tuninga ko vidim taksne nadevane avte, ker to sem ne spada!!!

G-4S

Napisal/-a G-4S Ne avg 18, 2002 10:49 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Yariso
Nov uporabnik

Napisal/-a Yariso Ne avg 18, 2002 10:51 pm

pa kake kužki pa muce na zadnj polici pa zglavo migajo in ko se uzad peleš sploh ne veš a je prav al plišast ;)

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Po avg 19, 2002 12:09 am

Ne me spominjat na tiste odurne, nagnjusne, šutaste,.....bljak, fuj, fej, gnjus kužke, ki migajo z glavami.... Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po avg 19, 2002 8:05 am

Mene najbolj mot če ma kdo kej obešenga na vzvratnem ogledalu. Sem mislu, da bom lohk vsaj une dišeče piz... obešene na špegu toleriral, pa me zdej tut to že mot.

Grozne so mi tut te (sploh ne vem kako se reče) zavesice, ki se prisesajo na stranske šipe in majo po možnosti še kakšnega plutona al pa tweety birdija ali miki miško Slika naslikanga. Vsem, ki take priprave navdušeno uporabljajo se opravičujem :D, mene pač motijo ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Po avg 19, 2002 8:18 am

Ueeee! Jst mam to! No, ni nobenga plutona al pa bagz banija gor ampak so pa tiste za prilimat. In sicer iz dveh razlogov: ni bog vedi kaj, ampak sonce ti ne buta direkt v paleto sokov (ja, na morje sem šel) + vsakemu cepcu ne pade ravno v oči kar prevažaš v prtljažniku (ahm...nekaj časa sem bil brez pokrova). Sicer pa so moteče, ker ovirajo pogled nazaj in jih bom snel takoj, ko se sonce malo umiri. A me ma zdej sploh še kdo rad?
Žua d vivre...

Yariso
Nov uporabnik

Napisal/-a Yariso Po avg 19, 2002 8:43 am

enarf pravi:
Ueeee! Jst mam to! No, ni nobenga plutona al pa bagz banija gor ampak so pa tiste za prilimat

ka pa maš Simobilove???? :D :D :D
:D :D :D

lp

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po avg 19, 2002 8:55 am

No sej, da te mal potolažim :D - mene une ta poslikane motjo, drgač je pa proti soncu to res ql. Sej v sob. ko sva se dobila se pa ne spomnim, da bi jih mel gor. No če pa si jih mel pol so pa ful diskretne in niso grde :). A se že kaj bolš počutiš? :);)
Slika Slika

Uporabniški avatar
enarf
Novinec

Napisal/-a enarf Po avg 19, 2002 8:57 am

Bolš bolš...zdej se grem lahko vsaj učit. Groza!
Žua d vivre...

Yariso
Nov uporabnik

Napisal/-a Yariso Po avg 19, 2002 9:02 am

zdej sm se pa še jst potolažu k vidm da nisem edini k se more učit ;) pa še usejen se nekak ne morm zraun spraut :)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po avg 19, 2002 9:09 am

Jst sem pa zdele glih v službi, tako da mam vsaj izgovor da se ne morem učit :D. Ko bom prišel domov bom imel pa izgovor, da sem tok utrujen, da se ne morem učit :D - skratka, faks bo treba na klin obesit :( :( al bom pa (oz. sem že) večni študent.
Slika Slika

Yariso
Nov uporabnik

Napisal/-a Yariso Po avg 19, 2002 9:12 am

heh!

kaj pa je lepšga kot večni študent :D :D :D

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Napisal/-a bravura Po avg 19, 2002 9:28 am

Hm, še eden za v zbirko večnih študentov....

royt
Nov uporabnik

Napisal/-a royt Po avg 19, 2002 10:05 am

GFors pravi:
Še enkrat te vprašam: A ti mislš da audi sam izdeluje feltne? A mislš, da da Brabus al pa Hamann gor feltne k jih sam nardi? Veliko priznanih in prestižnih predelovalcev daje gor BBS feltne na katerih med drugim dirkajo Porsheji v GT3 pokalu.

Še nekaj neoriginalnih delov za audi A4 2002 (ker predvidevam, da je A4 npr. l.99 zate že prestar):
- feltne BBS 8 * 17 : od 285 do 535 eurov po komadu
- EISENMANN zadnji lonec (en komad): 525 €, REMUS: 449 €
- KW vzmetenje: 1102 €
- RIGER spojlerji (pašejo gor brez rezanja):
zadnji 270€
sprednji odbijač 409€
pragi 320€
zadnji podaljšek z mrežco 255 €

No tko bi jst naredu audija l. 2002 in bi zgledu hudo zaj**** in prav nič kičast, pa še cenovno bi ustrezu originalni predelavi :D

Verjemi ni vse zlato kar je audi. Men osebno je audi ful carski avto tut une predelave niso zanič, sam hočm povedat da se da stvar bolš izvest, če maš čas in voljo.

BTW: K se s svojim zmodificiranim:)(home made) puntom okol prevažam, me oz. avto folk 10x bol čekira kot pa k se s fotrovim original elegantnim A4 furam.

[Sporočilo uredil/a GFors na dan 18.08.2002 ob 22:51 GMT]

ok prepriču si me... ampak bi še vedno rad imel na feltnah napis AUDI in ne BBS. sej to se pa da nardit oz. dobit tak vstavek?

MatrixMPI
Nov uporabnik

Napisal/-a MatrixMPI Po avg 19, 2002 10:32 am

Jest bi mel tud tanovo štirko. Tud 1.8T. Sam če bi mel tok dnarja, da bi si kupil tak avto, pol bi ga najbrž tud spedenu.

Zanimivo tud kolk so okusi različni. Jest osebni bi z avta takoj snel dol oznake. Prtljažnik poreziral, spredaj alu mrežico(Kamei), kakšnega Riegerja odspredi, odzadi pa od strani, ene eksotične feltne Elite Barb al pa Focal f5, malo tuninga motorja in izpuha, pa še koni podvozje.

Pa obvezno dobra muzika v avtu(še kakšen milijonček gor).

MG: Men se zdi ful mafija, ko vidiš avto brez firme oz. oznak, pa pol ugibaš kaka makina se je mim tebe peljala. A veš kolk folk rata firbčn k ne ve kakšen avto je vidu.
Slika

royt
Nov uporabnik

Napisal/-a royt Po avg 19, 2002 10:41 am

to pa obvezno... če kupiš avto, brez oznake. tud mi mislimo brez oznake. ampak smo še vedno v dilemi; brez 1.8t ali brez A4 in 1.8t. bolš bi bilo oboje, ker pol mislijo, da je kao S4.:)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov