Spyker je napisal/-a:Verjetno ste že kje zasledili kak oglas, kjer Petrol oglašuje svoje novo gorivo Super Plus 98. Naj bi bilo čistejše, brez žvepla, njegova uporaba pa naj bi prispevala k boljšemu izkoristku in manjši količini škodljivih emisij, izpuščenih v zrak.
Za moje pojme, predvsem taktična poteza Petrola proti Istrabenzovemu 100-oktancu, upajmo pa da je gorivo res tako, kot napoveduje Petrol in ne samo marketinška poteza z istim gorivom in le poskusom boljše prodaje in konkurenčnosti Istrabenzu.
Kaj vi o tem mislte?
Za moje pojme je to oprostite izrazu en velik nateg potrošnikov - oni bi morali za ceno "navadnega" goriva prodajati to recimo mu boljše gorivo (Suprer Plus 98 oz OMW Super 100) - vendar jim zaradi specifike našega tržišča to ni potrebno.
Po mojem prepričanju je enako kot z dizlom - zagotoviti ti morajo kvalitetno gorivo, potem pa ti avto crkne že ob prvem mrazu.
BTW - ve kdo kako se je končala ta afera z dizelskim gorivom - so bile neke tožbe na račun tega, pa zdej nism nič zasledil (ali pa sm preslišal) kako se je zadeva končala oz razpletla
LP