Spidojc je napisal/-a:off topicRegY je napisal/-a:jaz sem ga dobil za K&N... od uvoznika
in homologiral tud
Kdo je uvoznik??
Mene tudi zanima, rad bi vedel kolikokrat dražji so v A3M-u

Trikrat al samo dvakrat

Spidojc je napisal/-a:off topicRegY je napisal/-a:jaz sem ga dobil za K&N... od uvoznika
in homologiral tud
Kdo je uvoznik??
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
ANJCI je napisal/-a:Graja !!
Lexuske so se zarosile po prvem pranju avta...prodajalec pa mi je rekel da naj jih kar mal znotraj zakitam in bo potem ok...daš 36.000,00 zato da ti potem tako prjav ..
Športni filter kupim in zahtevam TUV certifikat nakar se mi prodajalec v obraz zasmeji ,kje sem pa to pobrala, da tega pri nas sploh ni potrebno.....še ena varka...samo da prodajo.
Osebno sem zaključila z njimi je še dovolj drugih trgovin s takšno opremo
Marko_mx-3 je napisal/-a:sorry za off topic samo res kdo je uvoznik za K&N
Drugače sem ga jaz kupil v Domžalah pri Jefri in je univerzalni konusni high air flow filter, pa je bil v originalni embalaži pa ni bilo nobenega ceritifkata zravn ali kaj podobnega samo nalepke
s12345 je napisal/-a:Umiram od smeha. Tej temi se bomo še smejali.
"Kupila luči za 36.000 sit, hitro delani, kaj pa pričakuješ,...."
Mogoče to: da DELUJEJO BREZHIBNO, če jih kupiš in plačaš POŠTENO, drugače pa naj proizvajajo in prodajajo BUREK.
Mislim ej
FreaK_22 je napisal/-a:s12345 je napisal/-a:Umiram od smeha. Tej temi se bomo še smejali.
Mogoče to: da DELUJEJO BREZHIBNO, če jih kupiš in plačaš POŠTENO, drugače pa naj proizvajajo in prodajajo BUREK.
Mislim ej
Zgleda da me ne razumeš kaj sem hotel stem povedat...So luči,ki stanejo 20-30k in imaš luči ki stanejo malo premoženje tud 50-60 in še več...,tak že tu je razumljivo kaka je kje kvaliteta... Sam moraš vedet nekaj ,da tu niso sami prodajalci nič krivi temveč proizvajalci... Če pa je že tak mora dobit reklamacijo na njih v vsakem primeru če jo zahteva...LP
FreaK_22 je napisal/-a:WTF ti bi rada kupla luči za 36k in bi rada da je to vse naj naj,to je hitro narejena roba ,ki je narejena v zelo hitrem proizvodnem času in tu nemoreš pričakovat ,da bodo luči nevem kaj ,je pa res da se enim zarosijo hitro enim pač ne...npr meni so se isto,luč dal dol pofenal zadihtal in je zaj OK....
SAVINJCAN je napisal/-a:FreaK_22 je napisal/-a:s12345 je napisal/-a:Umiram od smeha. Tej temi se bomo še smejali.
Mislim ej
Zgleda da me ne razumeš kaj sem hotel stem povedat...So luči,ki stanejo 20-30k in imaš luči ki stanejo malo premoženje tud 50-60 in še več...,tak že tu je razumljivo kaka je kje kvaliteta... Sam moraš vedet nekaj ,da tu niso sami prodajalci nič krivi temveč proizvajalci... Če pa je že tak mora dobit reklamacijo na njih v vsakem primeru če jo zahteva...LP
a ti delaš v a3m?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost