Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe jun 30, 2006 3:15 pm

Spidojc je napisal/-a:off topic
RegY je napisal/-a:jaz sem ga dobil za K&N... od uvoznika

in homologiral tud

Kdo je uvoznik??

Mene tudi zanima, rad bi vedel kolikokrat dražji so v A3M-u :D
Trikrat al samo dvakrat :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Pe jun 30, 2006 3:54 pm

sorry za off topic samo res kdo je uvoznik za K&N

Drugače sem ga jaz kupil v Domžalah pri Jefri in je univerzalni konusni high air flow filter, pa je bil v originalni embalaži pa ni bilo nobenega ceritifkata zravn ali kaj podobnega samo nalepke

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Pe jun 30, 2006 4:32 pm

ANJCI je napisal/-a:Graja !!

Lexuske so se zarosile po prvem pranju avta...prodajalec pa mi je rekel da naj jih kar mal znotraj zakitam in bo potem ok...daš 36.000,00 zato da ti potem tako prjav ..

Športni filter kupim in zahtevam TUV certifikat nakar se mi prodajalec v obraz zasmeji ,kje sem pa to pobrala, da tega pri nas sploh ni potrebno.....še ena varka...samo da prodajo.

Osebno sem zaključila z njimi je še dovolj drugih trgovin s takšno opremo ;)

WTF ti bi rada kupla luči za 36k in bi rada da je to vse naj naj,to je hitro narejena roba ,ki je narejena v zelo hitrem proizvodnem času in tu nemoreš pričakovat ,da bodo luči nevem kaj ,je pa res da se enim zarosijo hitro enim pač ne...npr meni so se isto,luč dal dol pofenal zadihtal in je zaj OK...

Za filter oz. vsako drugo stvar pa se je treba prej prepričat če se da dobit za to stvar TUV oz. certifikat... btw filtrov se vćasih ni dalo homolo. razn nekaterih tak da... zdaj je to malo drugače... In tudi to je mel prav da se ga ponekod nerabi dat homolo...ker so ponekod pacienti...
Allways tuning

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 Pe jun 30, 2006 4:34 pm

Marko_mx-3 je napisal/-a:sorry za off topic samo res kdo je uvoznik za K&N

Drugače sem ga jaz kupil v Domžalah pri Jefri in je univerzalni konusni high air flow filter, pa je bil v originalni embalaži pa ni bilo nobenega ceritifkata zravn ali kaj podobnega samo nalepke

Mislim da je točno on uvoznik JERAS... certifikatov ni nikjer v embalaži,rečt mu moraš...če jih ima sploh...LP
Allways tuning

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe jun 30, 2006 5:48 pm

zakaj ma a3m tok posla? zarad tega ker je vsaka brezplačna reklama, dobra reklama!!! tut, če so same graje!

lp
Slika

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN Pe jun 30, 2006 7:21 pm

Js samo vem , da ne prestopim praga nikoli več , sem bil že prevečkrat " nategnjen "
Diesel Powa !!!

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 Pe jun 30, 2006 7:25 pm

Umiram od smeha. Tej temi se bomo še smejali.
"Kupila luči za 36.000 sit, hitro delani, kaj pa pričakuješ,...."

Mogoče to: da DELUJEJO BREZHIBNO, če jih kupiš in plačaš POŠTENO, drugače pa naj proizvajajo in prodajajo BUREK.

Mislim ej :/:o:/
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 So jul 01, 2006 9:31 am

s12345 je napisal/-a:Umiram od smeha. Tej temi se bomo še smejali.

Mogoče to: da DELUJEJO BREZHIBNO, če jih kupiš in plačaš POŠTENO, drugače pa naj proizvajajo in prodajajo BUREK.

Zgleda da me ne razumeš kaj sem hotel stem povedat...So luči,ki stanejo 20-30k in imaš luči ki stanejo malo premoženje tud 50-60 in še več...,tak že tu je razumljivo kaka je kje kvaliteta... Sam moraš vedet nekaj ,da tu niso sami prodajalci nič krivi temveč proizvajalci... Če pa je že tak mora dobit reklamacijo na njih v vsakem primeru če jo zahteva...LP
Allways tuning

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW So jul 01, 2006 11:15 am

Jaz tam ne kopujem nikoli več,ker so me nategovali predolgo časa :evil:
Slika

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So jul 01, 2006 1:28 pm

FreaK_22 je napisal/-a:

Zgleda da me ne razumeš kaj sem hotel stem povedat...So luči,ki stanejo 20-30k in imaš luči ki stanejo malo premoženje tud 50-60 in še več...,tak že tu je razumljivo kaka je kje kvaliteta... Sam moraš vedet nekaj ,da tu niso sami prodajalci nič krivi temveč proizvajalci... Če pa je že tak mora dobit reklamacijo na njih v vsakem primeru če jo zahteva...LP

a ti delaš v a3m?

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek So jul 01, 2006 2:05 pm

FreaK_22 je napisal/-a:WTF ti bi rada kupla luči za 36k in bi rada da je to vse naj naj,to je hitro narejena roba ,ki je narejena v zelo hitrem proizvodnem času in tu nemoreš pričakovat ,da bodo luči nevem kaj ,je pa res da se enim zarosijo hitro enim pač ne...npr meni so se isto,luč dal dol pofenal zadihtal in je zaj OK....

alo pa kaj s tabo je vse vredu človek? A3M naj nebi bil bolšji sejem ja fakno. In če nekaj kupiš tudi pričakuješ, da bo vredu. Če pa si ti sam fenal in kital nove luči ki so se zarosile pol pa tvoj problem.. ne vidim problema v tem da je reklamirala.

Ful pa me čudi, kako še lahko po TOK kritikah a3m tok prodaja...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So jul 01, 2006 2:10 pm

Osel gre samo enkrat na led :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

FreaK_22
Novinec

Napisal/-a FreaK_22 So jul 01, 2006 4:25 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
FreaK_22 je napisal/-a:

a ti delaš v a3m?

:? :? :? NE :!: Kaj ti slučajno zgleda tak... Nebi rad bil v njihovi koži... sam nevem kaj majo ljudje tolko graj preko njih,jaz do zdaj kaj sem naročil sem vedno vse dobil in drugi kolegi isto... sam zgleda da ljudje na forumu le niso vsi dobili :roll: tolko z moje strani...
Allways tuning

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Sr jul 05, 2006 10:49 am

Gate dol pred A3M-om.........................pa se posrat pa zdrkat na njih........ :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Sr jul 05, 2006 11:01 am

Black Jack je napisal/-a:Gate dol pred A3M-om.........................pa se posrat pa zdrkat na njih........ :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo

a si ti kej tazga pojedu da ti je slabo? :roll: :roll: :lol: :shock:
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack Sr jul 05, 2006 11:11 am

Brouky je napisal/-a:
Black Jack je napisal/-a:Gate dol pred A3M-om.........................pa se posrat pa zdrkat na njih........ :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo :woohoo

a si ti kej tazga pojedu da ti je slabo? :roll: :roll: :lol: :shock:

Nč nism jedu samo to mi je takoj prišlo na pamet ko sm slišu besedo A3M....

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 05, 2006 12:12 pm

tu vsi grajate jutri pa bote vsi pri njih kupovali lexuske pa nalepke za tank.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Sr jul 05, 2006 12:15 pm

courage tota je bla dobra zaj :) jaz pa nisem še nič kupoval v a3m tak da ne morem nič rečt prek njih :)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr jul 05, 2006 12:18 pm

Jaz tudi ziher ne bom več kupoval pri njih razen če začnejo prodajat vile,umetno gnojivo in vse kar rabim za uspešno vrtnarjenje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Sr jul 05, 2006 1:07 pm

Courage™ je napisal/-a:tu vsi grajate jutri pa bote vsi pri njih kupovali lexuske pa nalepke za tank.

Jst sm jih pohvalu :P
lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost