lp
CERES je napisal/-a:Vsak ma po sebi prav ampak da te pas reši pri recimo 100 km/h je zelo malo vrjetno...imaš že kr fajne notranje poškodbe zato ker je sila tako huda da ne vrjamem da je pas najboljša rešitev. Ja pas je vredu do ene normalne hitrosti 50 do 70 km/h kar je pa več pa ne vrjamemVečji avto pa večja teža dejansko pripomore k večji varnosti ampak tudi če voziš tak avto kot podivjani bik ti tudi ne more rešiti
Najbolj je da sam na cesti ne delaš problemov in nesreč in s temu si nekako bolje varn....problem pa nastane k maš take bike na cestah da dejansko nisi več varn pred nobenemu
![]()
Sej če pogledaš je vsakodnevna vožnja ena loterija "življenja in smrti" žal je tako....že jutri k greš na cesto pa upoštevaš predpise in varnost pa se najde "bik za volanom" ki se zaleti v vate ti seveda umreš (kot ponavadi umrejo tisti,ki niso nič krivi) un pa veselo naprej kupi novega in divja naprej
![]()
Če bi vsak udeleženec razčistil pri sebi v glavi kaj se lahko naredi in kaj ne bi gotovo imeli manj smrtnih nesreč![]()
![]()
![]()
Lp
Fabrizio je napisal/-a:sicer sem non-stop pripasan (drugače avto ne gre), ampak sem videl že primere, ko jih je rešilo, da niso bili pripasani.
Samotar je napisal/-a:Ko se vsedem v avto, se itak avtomatsko pripnem, sploh ne razmišljam bi-nebi.
Sportivo je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Ko se vsedem v avto, se itak avtomatsko pripnem, sploh ne razmišljam bi-nebi.
Sva že dva. To je pri meni že čist stvar navade, se avtomatsko že privežem. Mene s tem pripasovanjev s pasi najbolj razjezi oz razžalosti ko vidim kakšnega froca da sploh ni privezan, pa recimo stoji med sedežema,....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost