Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass To jul 11, 2006 9:21 pm

Hja, to je pa tko k maš accenta. Kolega ma enakega pa je že tud ene 4x zaklenu kluče not. Je čist bedna scena, da voznikova vrata nimajo varovala, ampak lahko kr dol klukco porineš in zapreš vrata.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To jul 11, 2006 9:23 pm

ja sej to me je sfukal...sam 1x je bla pa kia pride--->isti šmorn(kar se zaklepanja tiče)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To jul 11, 2006 10:48 pm

@Brouky: Hm... Zanimivo to :evil: V bistvu sem ostal brez besed, ker ne vem katera enota bi morala posredovat oz. kje se ti je to naredilo oz. lahko izrečem samo grajo (seveda ob predpostavki, da je bil tvoj klic sploh usmerjen v pravo enoto, ker vaška društva ravno to ne počnejo :? )

Zdej, če ste sami vdirali to ni blema, ne rabiš policije. Če pa jaz vdiram v en tuj avto, se pa normalno želim zavarovati oz. si zagotoviti dovoljenje, da lahko to legalno naredim in res naredim/o človeku, ki potrebuje pomoč in ne pomagamo komu pri vlomu :D - razen seveda v izjemnih situacijah, ki so podrobno opredeljene - neposredna ogroženost življenja tretje osebe, lastna ogroženost ipd. Tam pa ne rabiš ravno čakat policije :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jul 11, 2006 11:06 pm

bass je napisal/-a:Hja, to je pa tko k maš accenta. Kolega ma enakega pa je že tud ene 4x zaklenu kluče not. Je čist bedna scena, da voznikova vrata nimajo varovala, ampak lahko kr dol klukco porineš in zapreš vrata.

Jst imam tut daihatsuja, pa sploh vrat ne morem odpreti znotraj, če se zaklenem notri - moram prvo kljukco ven potegnt, da lahko odprem, pa če jo dam not, pa potem vrata zaprem se samo odklene - nujno se samo s klučem zaklepa.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Sr jul 12, 2006 6:12 am

SCH-MM je napisal/-a:@Brouky: Hm... Zanimivo to :evil: V bistvu sem ostal brez besed, ker ne vem katera enota bi morala posredovat oz. kje se ti je to naredilo oz. lahko izrečem samo grajo (seveda ob predpostavki, da je bil tvoj klic sploh usmerjen v pravo enoto, ker vaška društva ravno to ne počnejo :? )

Zdej, če ste sami vdirali to ni blema, ne rabiš policije. Če pa jaz vdiram v en tuj avto, se pa normalno želim zavarovati oz. si zagotoviti dovoljenje, da lahko to legalno naredim in res naredim/o človeku, ki potrebuje pomoč in ne pomagamo komu pri vlomu :D - razen seveda v izjemnih situacijah, ki so podrobno opredeljene - neposredna ogroženost življenja tretje osebe, lastna ogroženost ipd. Tam pa ne rabiš ravno čakat policije :D

Sej on ni hotu povedat, da ni bila policija prisotna, ampak to, da nobeden od mimoidočih ni poklical policije, češ da trije tipi vdirajo v avto. :D

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr jul 12, 2006 6:40 am

bass je napisal/-a:Hja, to je pa tko k maš accenta. Kolega ma enakega pa je že tud ene 4x zaklenu kluče not. Je čist bedna scena, da voznikova vrata nimajo varovala, ampak lahko kr dol klukco porineš in zapreš vrata.

Jap, sem tudi že sam v accenta vlamljal... na koncu sem sesul zadnjo malo steklo in smo odprl zadnja vrata... čist u bedu avto, vrata ma pa dost zaf00kan narjena.

Protonika: tnx for notice.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jul 12, 2006 6:59 am

ice je napisal/-a:

Jap, sem tudi že sam v accenta vlamljal... na koncu sem sesul zadnjo malo steklo in smo odprl zadnja vrata... čist u bedu avto, vrata ma pa dost zaf00kan narjena.

Fantje ste lahko pa prepričani, da se tut vlomilci matrajo da bi vdrli v tak avto. Vsaj za nekaj je dober.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jul 12, 2006 8:32 am

nebivedu je napisal/-a:

Jst imam tut daihatsuja, pa sploh vrat ne morem odpreti znotraj, če se zaklenem notri - moram prvo kljukco ven potegnt, da lahko odprem, pa če jo dam not, pa potem vrata zaprem se samo odklene - nujno se samo s klučem zaklepa.

Si probal iz zunanje starni zakleniti vrata tako, da daš kljukico dol in potem vrata zapreš z dvignjeno zunanjo kljuko. Grem stavt da se bodo zaklenila, vsaj pri Mazdi se na tak način.

Sicer je pa tole OT. :D
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr jul 12, 2006 9:04 am

Samotar je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

Si probal iz zunanje starni zakleniti vrata tako, da daš kljukico dol in potem vrata zapreš z dvignjeno zunanjo kljuko. Grem stavt da se bodo zaklenila, vsaj pri Mazdi se na tak način.

Sicer je pa tole OT. :D

To ja, sej to dela na vseh avtomobilih, samo tega ne delam, ker je lažje obrnt ključ v ključavnici. Ne rabiš imet obeh rok frej, kot jih rabiš da bi istočasno dal zunanjo kluko navzgor in potisnil zatič navzdol z drugo roko.

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Napisal/-a Brouky Sr jul 12, 2006 1:45 pm

SCH-MM najprej da tebi odgovorim:!x je bilo to v mariboru,2x pa v celju,tak da to ni neka vaška podružnica...
Nebivedu:kaj misliš s tem da je vsaj za nekaj dober?Da nisi mogoče s tem ti užalil moj tip avtomobila in s tem tudi znamko :evil: A se ne dobivajo za takšne stvari kartončki?!? ;)

Drgač pa še neki...Ne deluje pri vseh vozilih tako da dvigneš kluko odzunaj, pa da lahko potem zakleneš... ;)

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Sr jul 12, 2006 2:47 pm

No, vmes sem izvedela, da ženska očitno v bistvu "fehta" denar, ne vem, kaj bi se zgodilo, če bi ji dejansko kdo ponudil prevoz domov. Menda reče, da je v avto zaklenila tudi denarnico in tako izprosi denar za taksi.
Glede na število vlomov v BTC je potem res pravi nasvet, naj čim prej pokliče gasilce, sicer ji bo prej kdo vdrl v avto :D

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Sr jul 12, 2006 9:55 pm

no_name je napisal/-a:
Sej on ni hotu povedat, da ni bila policija prisotna, ampak to, da nobeden od mimoidočih ni poklical policije, češ da trije tipi vdirajo v avto. :D

Haha, čista slovenska. Sej ne vlamljajo meni, itaq drugemu, nič ne bom klical policije :D Sry, ker sem malo narobe razumel tekst :oops:

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Sr jul 12, 2006 10:01 pm

Brouky je napisal/-a:SCH-MM najprej da tebi odgovorim:1x je bilo to v mariboru,2x pa v celju,tak da to ni neka vaška podružnica...

Uf bad, to so poklicne enote, ki bi se morale 100% odzvat. Torej, da povzamem (sry modi za off topice :oops: ):

Če se vam pač zgodi, da zaklenete avto in vam nihče ne more pomagat, pogumno pokličite 112 in zahtevajte pomoč. Če pa reče, da ne bodo prišli, jim pa zagrozite s pritožbo (razen seveda, če nimajo drugega pomembnejšega dela), ker razpolagamo (enote širšega pomena) z opremo za vlamlanje in to dejansko tudi delamo (v sodelovanju s policijo). Ne vem zakaj je Štajarcem to očitno odveč :roll:

Sedaj se pa umikam iz teme, ker sem se čisto oddaljil od ženske iz BTC-ja :jao:

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Če jul 13, 2006 10:48 am

pa to vi naredite zlepa ali zgrda :?:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Če jul 13, 2006 12:55 pm

Pred kakim mesecem sem tudi jaz imel podobno situacijo. Ravno sem se odpravljal od doma, ko me na stranski cesti, ki vodi do glavne, ustavi ena malo bolj priletna gospa in začne nakladat da se ji je pokvaril avto in da mora nujno nekam it itd. itd. itd. pa si rečem, ajd, naj ji bo, ko grem ravno v isto smer.
No, po kakem tednu ali dveh, tokrat na parkirišču pred bajto, zopet srečam isto "Mici" in ona, ko da me prvič vidi (meni takoj rata sumljivo), spet začne s podobno štorijo. Sem si mislil: "Ja pa ja, osel gre samo 1x na led," in sem se diplomatsko izgovoril, da se mi pač mudi in da nimam časa. Seveda ona trobezlja dalje, ampak se nisem pustil in odšel dalje...
Ne vem, kaj je pravzaprav narobe z njo, mogoče si je pač zaželela malo izkoriščat folk. Čeprav je tako, da danes nikoli ne veš, koliko je ura pri ljudeh in česa so vse sposobni, konec koncev lahko naleti na kakšnega manijaka, ki ji utegne še kaj storit... Skratka, malo pazite in si dobro oglejte ljudi, za začetek lahko postavite par vprašanj in jih poskušajte spravit v zadrego in boste kaj hitro ugotovili, kam pes taco moli... Toliko od mene...
SlikaSlika

TilenR
Novinec

Napisal/-a TilenR Če jul 13, 2006 12:58 pm

Pa ti ni nič vzela ? Pogrešaš kej?

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Če jul 13, 2006 1:25 pm

Ja, saj, zarad takih in drugačnih lumpov v moški ali ženski obliki, je tudi štopanje poštenim ljudem postalo oteženo :evil: Včasih se tudi meni zgodi, da sem brez prevoza in štopam, ker se mi ne da čakat na avtobus, pa še ceneje je.
Mimogrede, sam štoparjem ustavljam, zaželjeno je, da imajo listek, kam nameravajo, da ne ustavljam brez veze, če ne greva v isto smer.
Lumpov se ne bojim, v avtu mi nimajo kaj ukrast, ker imam vse pospravljeno, če pa bi kdo želel storiti kaj malopridnega, se bo pa zelo opekel :twisted: Do sedaj imam v glavnem dobre izkušnje, občasno pa naletim na sumljive ljudi, vendar taki ljudje so dokaj hitro prepoznavni.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jul 13, 2006 2:32 pm

Malo off.

@Brouky in vsi ostali, ki imate takšne accente.

Če zaklenete ključe v avto, si sposodite ključ od drugega accenta in bosti odklenili avto - svoj avto (preverjeno in preizkušeno). Pa da ne bo panike: odklenit se ga da, odpeljat pa ne :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Napisal/-a Brouky Če jul 13, 2006 3:44 pm

:shock: :shock: :shock: Drgač pa tega ti ne bi blo treba tak javno povedat ;) Tudi nepridipravi lahko da to berejo... :!: Če mi kej zmanka iz avta,boš ti kriv sh3bo :P :evil:

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če jul 13, 2006 3:55 pm

In potem so accenti dokazano varni avti? :P
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov