Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Speedfighter je napisal/-a:Sej ne vem al je bla na tem forumu ideja enkrat da bi se dal natisnt kup nalepk z zahvalo za vdrtino ipd, ki bi jo potem takemu nadobudnežu lahko nalepil na šoferjevo stran vetrobranskega stekla?![]()
S tem namreč ne poškoduješ avta ampak sam raniš voznikov ego&mu daš mislt-bi blo za probat
Samotar je napisal/-a:Problem je tut v tem, ker so sami parkirni prostori prav nasramno ozki.
A nebi mogl pred eno trgovino met tiste par prostorov manj, pa zato ostale toliko širše. Pri par 100. prakingih bi se to en k*** poznalo.
Samotar je napisal/-a:Problem je tut v tem, ker so sami parkirni prostori prav nasramno ozki.
A nebi mogl pred eno trgovino met tiste par prostorov manj, pa zato ostale toliko širše. Pri par 100. prakingih bi se to en k*** poznalo.
Fabrizio je napisal/-a:jaz sem pred kakšnim letom sedel v avtu na parkirišču, punca pa je kupovala neke malenkosti (kozmetika) in naenkrat je nekaj streslo avto - zraven mene je prakiral oča z novim audijem a6 in lepo odprl vrata in BUM v mojega Volva. kar tisti srh me je spreletel, da bi ga zadavil, potem sem stopil iz avta in ga pogledal, on pa mene in komaj je požrl tisti cmok v ustih, potem je rekel, da se opravičuje, jaz pa njemu da mora poravnati škodo, drugače kličem policijo, sam pa sem se komaj zadržal, da ga nebi udaril, ker če bi ga nebi šparal. potem mi je dal 10.000 SIT za škodo in odšel v trgovino, jaz pa sem avto prestavil nekaj parkirnih mest niže. hvala bogu, da takrat še nisem imel baseball kija v avtu, ker bi mu ga celga zlamal. govno staro, itak ima preveč denarja, če ne more niti svojega pazit, sicer pa se je na njegovem bolj poznalo kot na mojem.![]()
![]()
sovražim tiste, ki mi kljukajo avto, grrrrrrrrrrrrrrr....
reber je napisal/-a:Vedno ko odpiram vrata in je v bližini drug avto, jih odprem počasi, do prve stopnje je dovolj, da z lahkoto zlezem ven, ker sem bolj vitke sorte, pa ne rabim odpret vrat do konca. Otroci sami ne odpirajo vrat, morajo počakat, da jih odprem jaz, oziroma da dovolim, da jih lahko počasi odpre. Dokler ne rečem, se ne sme tudi premakniti na sedežu, niti se ne sme odpeti in lezti iz sedeža.
Parkiram bolj daleč od vhodov v trgovino, ker je tam več prostih mest, parkiram pa v zadnji boks po možnosti.
Zaenkrat nimam bušk, upam da bo tako tudi ostalo.
Če bi vsi ljudje parkirali točno na sredino boksa, bi se dalo brez težav vstopati in izstopati v avto tudi na parkiriščih z ožjimi boksi. Ker pa je kultura parkiranja totalno na podnu, je pa tako kot je.
Za začetek bi morali uvesti kazni za nenatančno parkiranje v boks. Kazen bi morala biti minimalno 10 jurjev če je kolo na črti, če pa je čez pa minimalno 20 jurjev. Se strinjate? naj začnemo zbirat peticijo, del sredstev od kazni bi lahko šel za kritje škode na avtomobilih od vdrtin in podobno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov