Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Če jul 20, 2006 12:34 am

Jap,jap,mene so za bežigradom vstavl pa ponujal prstane,tip pa ženska,pa mi je bla verižica ki jo je mel na seb všeč,sm prašu za to,hotu met 20k na koncu sva se pogodila za 5k,šol sm zlatarju drug dan,rezultat 18karartno zlato,pa verižica ma 60gramov,tko da kr kupte če dajo kj kar majo na seb.
:D
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jul 20, 2006 6:13 am

Jst mam itak dream team na avtu. Bullbar in dvojne metlce na brisalcih. Brišejo vse dol iz šipe in to zelo dobro. Lahko pa sprobamo tut s kakimi romuni, turki,itd pri 120+ km/h.
Sej policija itak ne bo iskala, kdo ga je zbil, ker majo preveč dela z prekoračenimi hitrostmi za 5km/h.

Včeraj se peljem za enim takim, ki se je vozil v petki. Imel je samo zadnjo tablco, vsake 3 minute se je izpod avta tok pokadil, da si mogu zapeljat na drug pas, da si sploh kej naprej vidu in tipček je bil tok nabit, da sploh ni vedu, kje vozi - vsake tok časa je zavil na nasproten pas, izsilil 2 motorista, da sta komi speljala in ene tri avte, da so moral pobremzat na polno.
In sem ga probal prehitet, ko sva bila pa vštric je pa začel v naju rint, sam je moja boljša polovica hitr ukrepala - maglite v roko pa tolčt po strehi in se dret policija, kok je na hitro zapeljal na svoj pas in se začel ustavljat.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Če jul 20, 2006 6:30 am

Sej teh for s posodo in nakitom sem že vajen, sam da ti pa kr pred avto skačejo ko kure, je pa mal....

Sam čakam da bojo še pri rdeči v križiščih začel morit...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jul 20, 2006 6:47 am

TomazK je napisal/-a:Sej teh for s posodo in nakitom sem že vajen, sam da ti pa kr pred avto skačejo ko kure, je pa mal....

Sam čakam da bojo še pri rdeči v križiščih začel morit...

Pol pa samo maglite, pa po buči.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če jul 20, 2006 9:35 am

Če jih kje vidite le pokličite policijo, presenetljivo hitro ukrepajo. Sam sem tako naredil sredi maja (šel sem od firzerja na svoj poročni dan) in čakam kolega na Barju, ko se ta golazen okrog sprehaja. Kličem policijo pa so že vedli, 5 minut kasneje pripelje policijski motor, golazen se pa naredi kot da so turisti in samo malicajo na klopci. :lol:

Če jih dobijo pri prodaji jim baje grozi izgon iz države.
Slika

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Če jul 20, 2006 9:42 am

...ma gazi ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če jul 20, 2006 9:50 am

cigooooOOoOoOoooo!!!!!

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Če jul 20, 2006 10:42 am

Enkrat bi se tem kakorkolisejimžereče moglo nekaj zgodit, pa da se nazaj tja od koder pridejo odvleče samo eden pa še ta pohabljen da mu pol glave fali, pol da vidimo če bi še ker od teh prišu nazaj.

Mi lahko Hanžek in podobni težijo kolko hočejo ampak za take bi pa moral met spet kdaj kako taborišče...ali 2

:x
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jul 20, 2006 11:28 am

@ Symon
Kako jim policija nič ne more, če smo jo klical pa so takoj priletel in so jih lepo peljali do tržne inšpektorice pa do sodnika.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če jul 20, 2006 11:36 am

Tudi tukaj si nekateri zaslužijo kakšen kartonček....Raje imam da mi rom proda kufer z noži, kot pa da mi junkie ukrade avtoradio......in to junkie iz dobro situirane sloveske družine, ki je mel v mladih letih vsega preveč! ne en ne drug ne plačata davka, vprašte se pa keri državo in mene več stane....metadon + socialna podpora +..... vs. utaja davkov?!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jul 20, 2006 11:41 am

yurchek je napisal/-a:Tudi tukaj si nekateri zaslužijo kakšen kartonček....Raje imam da mi rom proda kufer z noži, kot pa da mi junkie ukrade avtoradio......in to junkie iz dobro situirane sloveske družine, ki je mel v mladih letih vsega preveč! ne en ne drug ne plačata davka, vprašte se pa keri državo in mene več stane....metadon + socialna podpora +..... vs. utaja davkov?!

Metadon ukint, pa socialno ukint, pa zavode za zaposlovanje ukint, rome pa iz države izgnat, pa ne bo noben več davkov utajal in socialne prejemal - samo tut ti ne boš niče več dobil od službe - država bo v vsakem primeru pokradla svoje.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če jul 20, 2006 11:47 am

nebivedu je napisal/-a:
yurchek je napisal/-a:Tudi tukaj si nekateri zaslužijo kakšen kartonček....Raje imam da mi rom proda kufer z noži, kot pa da mi junkie ukrade avtoradio......in to junkie iz dobro situirane sloveske družine, ki je mel v mladih letih vsega preveč! ne en ne drug ne plačata davka, vprašte se pa keri državo in mene več stane....metadon + socialna podpora +..... vs. utaja davkov?!

Metadon ukint, pa socialno ukint, pa zavode za zaposlovanje ukint

Ta bi bla odlična ja. :D Še več narkičov, še več kriminalcov in še več brezposelnih.
Yeah baby! 8)

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če jul 20, 2006 11:51 am

Nism tega reku...boljše bi blo iskat rešitve, kot pa da dajejo potuho....

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jul 20, 2006 11:53 am

yurchek je napisal/-a:Nism tega reku...boljše bi blo iskat rešitve, kot pa da dajejo potuho....

Rešitve za take ni, ker si odgovorni zatiskajo oči, sedijo v naslonjačih brez odgovornosti in vlečejo plačo, ki je ne ti in ne jaz nikoli ne bova videla.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Če jul 20, 2006 11:56 am

Samotar je napisal/-a:@ Symon
Kako jim policija nič ne more, če smo jo klical pa so takoj priletel in so jih lepo peljali do tržne inšpektorice pa do sodnika.

Nisem vedel, zdaj vem. Bom poklical drugič. :twisted:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Če jul 20, 2006 12:04 pm

jaz zmeraj pokličem policijo, točno povem kje so, povem znamko in model avtomobila in registrsko. ponavadi stojijo na dolenjski avtocesti od nm proti lj in to par sto metrov od cestninske postaje(je malo ovinka in jih iz cestninske ne vidijo).
potem pa banda ciganska skače po voznem in prehitevalnem pasu. tud trznem ne..pa naj skače hudič črn.
smo se pa lansko leto dvakrat kar dobro smejal. sem imel belega scenica in jaz lepo ustavim kakšnih 50-60 metrov naprej od njihovega avta na odstavni pas, cigota začneta teč proti mojem avtu, jaz pa bratu pravim naj da modro rotirajočo luč na streho(je magnetna, na cesti ni bila nikoli prižgana, kupil jo v avstriji za 7€ :P ). ko sta cigota ene 25 metrov od avta videla luč sta začela teč ko Carl Lewis do avta in se zapreta avto. jaz pa lepo dam v rikverc, da sta videla luči za rikverc in naredim ene 10 metrov nazaj in se ustavim. potem pa gledava z bratom v njihov avto....sta bila na miru ko bubice...potem pa luč dol prvo in naprej....
enkrat pa je šel z menoj tast, ki je tržni inšpektor in je značka zelo podobna policijski in pride cigo na okno, tast značko ven cigo pa bled..ga je nadrl ko psa, da kaj dela pi**arije po avtocesti in naj se takoj pobere. cigo seveda ni nič razumel in je tam stal ko budala.....

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Če jul 20, 2006 2:39 pm

9 mm pištolo za pasu, rešena zadeva. Magari, če je igrača, sam železno naj bo, bodo vsi pizdili stran.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
RoBBiE`
Novinec

Napisal/-a RoBBiE` Če jul 20, 2006 3:45 pm

kupiš si lažno značko,sprintaš eno kartico,daš v denarnico in pokažeš ko te ustavijo;)

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Če jul 20, 2006 4:06 pm

No, v takih primerih je pametno, da mas usaj prtljaznik zadaj zaklenjen, da ti ne zacne šariti po njem. Ali pa ko lepo vidis, da ti zacne k teb riniti al pa odpirati vrata, se lepo zaklenes pa je.
There is no time...

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Če jul 20, 2006 5:00 pm

metallic je napisal/-a:Dej nehi, bullbar+brisalci= dream team. 8)

Sm, ravno hotu napisat, pa ne zato ker ga mam ampak tud meni ni jasno kako se lahko celo dopoldne govori po radiju da ustavjajo promet itd... KAJ DELA POLICIJA v takih primerih, raje študirajo kako bodo samo še sedeli v temnicah in razvijali slike prekrškarjev hitrosti in prevoženih rdečih luči - prebral v sosednji temi :evil: :evil: :D

MIslim to kar pa se zdej dogaja, s tem da tudi nonstop kradejo ti cigančki (ne vsi da se razume) iz novih zgradb žlebe, plezajo po strehah in kradejo snegobrane pol pa prodajajo zbiralcem barvnih kovin --- čedalje slabš bo jest vam povem :roll:

Da pa pred moj avto skoč kak cigan z verižiami v rokah, pa ne bom usmiljen...

Še en primer k se mi lih piše --- mi je zandjič počila guma na relaciji Lahovče - Brnik in ravno hočem ustaviti, nakar zagledam te cigančke s črnim passatom ki so morili folku in sem se mogu še po prazni peljat 200m do bližnje gmajne in posledično sem zj.ebu do konca tudi gumo :?
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov