Darko3 je napisal/-a:LP,
Darko
Darko Savič?

ManIAK je napisal/-a:sori za offtopic, samo nism se mogu zadržat... Vsem grejo te trenirke v nos, kao maš trenirko zaj pa si največji čafur pa newem kaj še vse... Marsikdo ne pomisli da se dosti folka dobro počuti v trenirkah, kaj pa ne pomeni da nima dnarja za fency cote...Zaj če maš doma ti za kosit travo , pa avto šravfat, mašne hlačke na črto zlikane, me to ne moti, za sebe pa vem da nosim trenirko...Če ti sodiš kolko ma kdo dnarja po oblačilih, ti lahko povem da proti marsikaterem takooklicanem "čafurju" za burek nimaš.... Pa brez zamere....
Lp
SlaYeR je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:sori za offtopic, samo nism se mogu zadržat... Vsem grejo te trenirke v nos, kao maš trenirko zaj pa si največji čafur pa newem kaj še vse... Marsikdo ne pomisli da se dosti folka dobro počuti v trenirkah, kaj pa ne pomeni da nima dnarja za fency cote...Zaj če maš doma ti za kosit travo , pa avto šravfat, mašne hlačke na črto zlikane, me to ne moti, za sebe pa vem da nosim trenirko...Če ti sodiš kolko ma kdo dnarja po oblačilih, ti lahko povem da proti marsikaterem takooklicanem "čafurju" za burek nimaš.... Pa brez zamere....
Lp
Tolaži se ja. :P
darko legendaDarko3 je napisal/-a:ni ravno fake.. felne na prvih slikah so bile dane gor samo zaradi slikanja. Obe sta sprednji felni, to se vidi ker so kraki obrnjeni v nasprotne smeri. Nazaj domov pa se je avto peljal s starimi felnami, ker je bilo nove potrebno malo spremeniti, saj ni slo blatnikov ven potegniti do take mere kot je bilo prvotno planirano. nazaj grede je na avtocesti prislo do "aquaplaninga" in je avto malo podiral drevesa po gozdu ob cesti.. felne so ostale cele in pridejo na drugi avto;)
LP,
Darko
ManIAK je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:sori za offtopic, samo nism se mogu zadržat... Vsem grejo te trenirke v nos, kao maš trenirko zaj pa si največji čafur pa newem kaj še vse... Marsikdo ne pomisli da se dosti folka dobro počuti v trenirkah, kaj pa ne pomeni da nima dnarja za fency cote...Zaj če maš doma ti za kosit travo , pa avto šravfat, mašne hlačke na črto zlikane, me to ne moti, za sebe pa vem da nosim trenirko...Če ti sodiš kolko ma kdo dnarja po oblačilih, ti lahko povem da proti marsikaterem takooklicanem "čafurju" za burek nimaš.... Pa brez zamere....
Lp
Tolaži se ja. :P
Car si stari, ko se vidma, me pocukaj za rokav da ti častim burek..ops:
Darko3 je napisal/-a:ni ravno fake.. felne na prvih slikah so bile dane gor samo zaradi slikanja. Obe sta sprednji felni, to se vidi ker so kraki obrnjeni v nasprotne smeri. Nazaj domov pa se je avto peljal s starimi felnami, ker je bilo nove potrebno malo spremeniti, saj ni slo blatnikov ven potegniti do take mere kot je bilo prvotno planirano. nazaj grede je na avtocesti prislo do "aquaplaninga" in je avto malo podiral drevesa po gozdu ob cesti.. felne so ostale cele in pridejo na drugi avto;)
LP,
Darko
marko01 je napisal/-a:poglejte lastnika na zadnji sliki se smesno mu je![]()
http://www.rukola.com/mcl55amg.jpg.html
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost