Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So avg 12, 2006 12:23 am

AudiRSboy je napisal/-a: dobr da mam vedno kako mrgu zravn da se takoj utisa k pride vn in jo zagleda

kaj je to mrgu?

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So avg 12, 2006 12:29 am

clovk v velikosti orangutana.......
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk So avg 12, 2006 12:35 am

clovk v velikosti orangutana.......

:cry
Pol bols da s tabo nimam opravka na cesti :P :P

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ So avg 12, 2006 12:45 am

no da omenm jst sm pa v velikosti zobotrebca kar se tice v sirino :P 183 velk pa 58 kg
Slika

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Re: Norost na cesti

Napisal/-a pilgrim So avg 12, 2006 6:51 am

Kritik je napisal/-a:Meni se je danes zgodila situacija, kjer sem se mislil, da bom tipa fental. Se peljem po mokri cesti in nasproti mi pripelje zelena škoda felicija. Tip z ročno obrne avto pred menoj in posledično zapelje na moj pas. Jest skočim na bremzo in seveda mi blokirajo kolesa....

o tem je bilo že toooooliko govora, o prometni ne-kulturi v slo, o divjanju kot psihološkem ventilu, o tem, kako bi (vsaj tukaj na forumu) kdo komu kaj razbil in podobno, da ... ne vem če ima kaj haska.

sam vidim nauk tvoje zgodbe v tem, da si pač omisli avto z ABS ;)
lp pilgrim

Uporabniški avatar
topsi
Nov uporabnik

Kraj: Komenda

Napisal/-a topsi So avg 12, 2006 9:08 am

V Sloveniji vidiš take ekstreme zelo pogosto v nekaterih evropskih državah so pa že skoraj zaščitena vrsta (upam, da bo tud pr ns enkrat tko)

Aja pa folk k pizdite kva se vam dogaja, morte vedet, da pizdite na velik folka na tem forumu k to počne na cest. Sam, da v tej temi vsi govorijo kako oh in sploh kontrolirano oni to počnejo,...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So avg 12, 2006 9:52 am

AudiRSboy je napisal/-a:no da omenm jst sm pa v velikosti zobotrebca kar se tice v sirino :P 183 velk pa 58 kg

Pol sva si pa skor na istem razen tega, d nimam nkol nbene mrge zravn :) :)
Slika

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik So avg 12, 2006 9:58 am

Spoštovani! Nisem odprl te teme da bi jokcal, tako kot je napisal DrMr. Ni poanta v tem. Fizično obračunavanje se mi ne zdi smiselno, ker potem bomo počasi postali taki kot so američani, ki s seboj v avtu vozijo orožje in se veselo streljajo od takih dogodkih. :-:o Nekdo je omenil naj si omislim avto z ABS. Vse lepo in prav, ampak v tistem trenutku mi nebi prišel popolnoma nič prav, ker nisem imel prostora, da bi se lahko tipu ognil. Meni je avto zgolj prevozno sredstvo in ne nekaj v kar bi vlagal ne vem koliko denarja, za to da bi imel nekaj za pokazat. V končni fazi bi se rad nekoč odselil od doma, ne pa da bom živel doma pri tastarih in vozil "uiber" napedenan avto. Boli me to da ljudje dostikrat niti ne pomislijo kaj počnejo, dokler ni prepozno. Pa tudi če bi imel zbit avto, še vseeno bi imel stroške, ne glede popravila ampak zaradi dodatnih poti, ki bi jih moral narediti v fazi popravila. Mestni avtobus? :huh: Sem se vozil celih 8+ let z njim in jih imam preko glave dovolj. Ne avtobusov ampak starih mamc na njih. Vse kar bi rad je to, da ko se peljem po cesti z malo manjšim avtom, da se nebi počutil ogroženega. :vrum Samo to.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

KeXeK
Novinec

Kraj: Pragersko + Slov. Bisterca

Napisal/-a KeXeK So avg 12, 2006 10:59 am

AudiRSboy je napisal/-a:zdej k mam tako haubo pa jo je treba strihat....sam se po gasu stisnm da bi pocu not....da mi use lepo placa bavranje in pac nove dele ki bi bili potrebni :P

si se zamislo kdo bi komu placal ce bi se mu ti v rit zaletel :?: mislim da bi potemtakem bil ti kriv :P
NeVi@ + ToMaZ

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So avg 12, 2006 11:17 am

mogoče je pa mislu v prvem primeru od Kritika.
Slika

H5N1
Nov uporabnik

Napisal/-a H5N1 So avg 12, 2006 11:56 am

AudiRSboy je napisal/-a:clovk v velikosti orangutana.......

Se pravi okol 140cm in 50kg. :lol:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ So avg 12, 2006 12:05 pm

KeXeK je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:zdej k mam tako haubo pa jo je treba strihat....sam se po gasu stisnm da bi pocu not....da mi use lepo placa bavranje in pac nove dele ki bi bili potrebni :P

si se zamislo kdo bi komu placal ce bi se mu ti v rit zaletel :?: mislim da bi potemtakem bil ti kriv :P

al pa v njegova vrata k me sisl pa se cez 2 povno crto gre.....al me pa na kriziscu isil
Slika

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna So avg 12, 2006 1:52 pm

mali avto, vlki človek

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So avg 12, 2006 2:40 pm

IcEm4n je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a:no da omenm jst sm pa v velikosti zobotrebca kar se tice v sirino :P 183 velk pa 58 kg

Dejta kej pojest damnit! :o
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ So avg 12, 2006 4:11 pm

bass je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:

Dejta kej pojest damnit! :o

navs vrjev jem tud do 5krat na dan in to velikih kolicinah pa mi se neprimejo kile...

pa da neomenm kok sladkari na dan pojem
Slika

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna So avg 12, 2006 6:36 pm

esem je napisal/-a:
AudiRSboy je napisal/-a: dobr da mam vedno kako mrgu zravn da se takoj utisa k pride vn in jo zagleda

kaj je to mrgu?

To vprašanje, post, me pa vedno znova nasmeji.

Kaj je to mrgu.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So avg 12, 2006 6:37 pm

Pa kaj maš ti, trakuljo al kaj? :P

Kaj norega se vam je še kaj zgodilo na cesti?

Meni najljubši pripetljaj je bil, ko je eno ženšče v prometni špici vleklo svoje dekletce čez bavarski dvor. :/:o:/ :-:o
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

artman
Nov uporabnik

Napisal/-a artman So avg 12, 2006 10:37 pm

križišče v bližini tomačevega rondoja je idealno za izsilt kakšnega. Če pelješ od žal proti obvoznici, pa nato zavijaš levo proti rondoju si na prednostni cesti. In že 3x se mi je zgodl da so me izsilil. In če nebi bil jz pozorn bi zlo lepo počl. Ampak najhujš pri vsem tem je, da se ženska ko je peljala mimo sploh ni zavedala kaj je nardila...in če se vsak dan tam pelje...bogi tisti ki so na prednosti in niso pazljivi :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu So avg 12, 2006 11:20 pm

artman je napisal/-a:križišče v bližini tomačevega rondoja je idealno za izsilt kakšnega. Če pelješ od žal proti obvoznici, pa nato zavijaš levo proti rondoju si na prednostni cesti. In že 3x se mi je zgodl da so me izsilil. In če nebi bil jz pozorn bi zlo lepo počl. Ampak najhujš pri vsem tem je, da se ženska ko je peljala mimo sploh ni zavedala kaj je nardila...in če se vsak dan tam pelje...bogi tisti ki so na prednosti in niso pazljivi :)

Ne sekiraj se, jaz se tam vsak dan vozim in to ljudje počnejo vsakodnevno. Pač jim je to postalo že rutina. Men pa tut, da pol gledam ljudi, ki se pred terencem komaj ustavijo pa na hitr v rikverc in bežijo nazaj za stop znak.

Dobesedno mi je postalo vseeno kaj ljudje počnejo na cesti. Včasih sem se jezil, jih opozarjal, tut tukaj na forumu sem se trudil, zdej se pa zavzemam za zakon močnejšega. Avto sem dodatno ojačal spredaj (60X100 debelostenske pohištvene cevi so našvasane pod odbijač) poleg tega je spredaj še železen bullbar težak okol 30kg in to mi je dovolj zaščite za male hitrosti, ki so ponavadi v teh križiščih.
Umikam se samo smetarskim tovornjakom, mestnim avtobusom in velikim tovornjakom, za ostale pa vozim po predpisih, če pa poči pa pač poberem par tisoč tolarjev in se odpeljem dalje.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Ne avg 13, 2006 7:25 am

Dandanes vlada na nasih cestah zakon mocnejsega tako da se mi res smilite tisti z malimi avti :? Ce je kdo iz mb pol ve kje je malečnik bliznica za lenart in ovinek pri zupanu :P tam se eni pripeljejo koda so neem ne glih tolko da nena gre po robniku na tvoji strani ampak mene boli mamo same vlke avte pri bajti tako da kr hitro spizdijo nazaj na svoj pas :P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov