Lesane Parish Crooks je napisal/-a:dec ma MAL volan postran
Verjetn ma 100% tehnično brezhibnega audija, za povrh pa še slika med vožnjo...
PureTNT je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:LudiLimun je napisal/-a:Nimaš kej, eni nimajo kej bl pametnga počet k tišat avta k jim ga je fotr kupu![]()
![]()
AUDI, ki zmore takšno hitrost dobiš za drobiž - nekaj 100 tisočakov. Torej ni nujno, da ga je očka "priskrbel"![]()
Glede hitrostnega "podviga" pa samo![]()
LP
Danes hiter avto dobiš za drobiž. Osebno bi me bolj skrbelo kaj se je s tem avtomobilom dogajalo pred menoj in kako je bil vzdrževan. Odpoved materiala pri 230 km/h je v tako starem vozilu pogosto smrtna.
Lp
... Samo lahko bi pa stvar popravil ... pa vozil naprej stroj ki si ga šenkal jutri jih ne bo več teh močnih starih dobrih škatlic in vsi bomo jokali za njimi ... poglej kaj je ta tip naredil iz AX-a - ni moj ... Lastnik je Daniele Trani iz Strunjana in ga pripravlja za GHD ... pred leti je vozil tudi drag pri nas in po Hrvaški ... tako pripravljen avto bi lahko dosti bolj sigurno kje nateral in ni vsak star avto rizičen ... pa avto je še v delu ... motor, ki je bil notri je imel okrog 160 konjev in mu je zabilo en ventil ker jermen ni prenesel obratov sedaj se pripravlja za naslednje leto - peska kita barva in sestavlja motor ... L.p. Mad5ka je napisal/-a:TIPO JE b****!!!
glede nakupa starga avta ki leti preko 200. jest sem mojga kadetta GSI 16v prodal zarad zjebanga podvozja in že mal?? spihanga motorja za celih 30 tisočakov(avto je mel menjano odmično gred in čip in zarad tega 180 hp) za nameček so ble gor feltne od favoritke z 155 gumami. ko sem avto videl čez čas se je model z to zverjo vozil z istimi gumami in se hvalil kolk ga je naterov. zarad takih pa se pol filajo črne kronike
včasih je bol da če hočš narest plc v garaži in veš da je avto katastrofa pokličeš vleko in porineš j***a na odpad.v mojem primeru bi blo verjetn bolš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov