Hehe novi mi ne ,da mira....bo pa mogo bit turbo!!!

X-Hair je napisal/-a:Lojzek je napisal/-a:Kaj pa je sploh FSI?
Gre kt pr norcih pa nic ne pokuri. Poslusajte malo lastnike dizlasov. To bo to.![]()
![]()
![]()
( hec mora bit )
Lojzek je napisal/-a:škoda, jaz ga pa sedaj kupujem. bi ga pa rad kupu od nekoga osebno, ne preko kakih posrednikov ali avtohiš, tem ne zaupam. pač od nekoga ki mi ne bo lagal v obraz. še najbolje bi to blo od kakega uporabnika na tem forumu, od nekoga ki je tu cenjen...
darky je napisal/-a:A ja pa še nekaj: V tistem času ko smo ga imeli je bila povprečna poraba skoraj 13 litrov. Kar je občutno preveč za takšen avto s takšnim motorjem. Razen tistih kilometrov, ko sem ga jaz sprobal, ga je po večini vozila moja mama, ki pa ima čisto normalno dinamično vožnjo. Za primerjavo povem, da ima sedaj mamina 166-tka 3.0 V6 povprečno porabo 13,5 litrov. Ampak tukaj govorimo o občutni razliki v moči, kubikaži, dveh dodatnih cilindrih in nenazadnje razliki v masi.
Alex je napisal/-a:darky je napisal/-a:A ja pa še nekaj: V tistem času ko smo ga imeli je bila povprečna poraba skoraj 13 litrov. Kar je občutno preveč za takšen avto s takšnim motorjem. Razen tistih kilometrov, ko sem ga jaz sprobal, ga je po večini vozila moja mama, ki pa ima čisto normalno dinamično vožnjo. Za primerjavo povem, da ima sedaj mamina 166-tka 3.0 V6 povprečno porabo 13,5 litrov. Ampak tukaj govorimo o občutni razliki v moči, kubikaži, dveh dodatnih cilindrih in nenazadnje razliki v masi.
TUT MEN NI CIST NC JASNO - 13 LITROV - pa mama za volanom...![]()
![]()
Blue GTI je napisal/-a:, le odločeno je bilo, da bo prihodnost na 2.0 in se je zaradi tega 1.8 125PS upokojil. Nič drugega ni bilo. Tiste zgodbe o onesnaževanju so bile narobe interpretirane s strani novinarjev.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov