vorteks je napisal/-a:joj kake mate eni... vsi bi snemal norce.. ko bi pa kdo vas posnel ko vozite 55, kjer je 50 pa bi se spet jokal kako nepošteno. saj konec koncev tudi vi kršite predpise...mislim da se lahko big brotherja v prometu samo bojimo, ne pa želimo, ker mislim, da ga med nami ni purista, ki bi 110% spoštoval zakone-ter CPP.
s tem postom ne zagovarjam norcev, sam sem mnenja naj se z njimi ukvarjajo policaji, ne pa laiki s handykamerami.
LP
vorteks je napisal/-a:s snemanjem drugih vozil med vožnjo (če snema sovoznik je itak vseen) mislim da voznik odvrača pozornost od vožnje in namenja več pozornosti drugim stvarem kot vožnji. no nekaterim pač uspe telefonirati, si prižigati čik, ter še voziti avto naenkrat-vsaka časteni ste res multi-praktiki za volanom-ampak to je že druga tema..
Bosko001 je napisal/-a:Punca ne ve kaj je leva pa desn stran avta..."Sem se umaknila motoristu, ki je prehiteval avto v škarpo, pa ko sem pogledala avto je bil po LEVI strani poškodvan"
Niti lepa, niti pametna, niti dobra voznica....
mišek je napisal/-a:Samo kako je bilo tam, da se je desno umaknila motoristu v kamnito steno, potem pa je bil avto po levi strani čisto spraskan - tak je ona rekla. Kaj jo je okoli zasukalo ali kaj? Po moje bi potem moral bit po desni počohan. Verjetno je tako psihično prizadeta, da neve nakateri strani je počohan ali pa če je steno vidla na kontra strani.Upam, da je kdaj ne srečam na cesti.
Me je eden ravno prehitel, ko sem pisal svoje razmišlajanje.
BBoss je napisal/-a:Drugače pa je sicer nimam namena zagovarjat samo tako hudo pa spet ni bilo, kot hoče prikazati novinar: hitrost 150km/h - 160km/h (pri tej hitrosti števci lažejo za cca 10km/h v plus) po avtocesti. Prehitevanja so bila sicer precej bolj kritična (predvsem tisto prvo) vendar spet ne toliko, da bi jo bilo treba linčati saj je na tistem delu cesta široka za skoraj štiri avtomobile vzporedno. Zadnje prehitevanje čez polno črto je sicer velik prekršek samo po drugi strani je tam cesta zelo pregledna in desetletja je bila tam prekinjena črta, dokler niso od vrha klanca naprej zgradili AC.
Saj ne rečem, kriva je vseh prekrškov po črki zakona ampak se mi ni zdelo, da bi koga precej ogrožala - vsaj pametnih ne... budala bi pa itak full blendal z lučimi pri njenem prehitevanju in bi se raje zaletel direktno, kot pa da bi se malce umaknil proti svojemu desnemu robu vozišča.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov