Lp
CERES je napisal/-a:Kakovost se pokaže na zunaji videz črpalke. Sam sem mnenja da kakovost goriva je veliko boljša na veliko "frekvenčnih" črpalkah. Mislim tam kjer veliko avtomobilov dnevno tankajo.Je pa res da se težave kakžejo oz. pokažejo šele čez leto ali dve kaj si tankal. Ampak sem mnenja da imamo boljše goriva kot pa na Hrvaškem![]()
Lp
nebivedu je napisal/-a:CERES je napisal/-a:Kakovost se pokaže na zunaji videz črpalke. Sam sem mnenja da kakovost goriva je veliko boljša na veliko "frekvenčnih" črpalkah. Mislim tam kjer veliko avtomobilov dnevno tankajo.Je pa res da se težave kakžejo oz. pokažejo šele čez leto ali dve kaj si tankal. Ampak sem mnenja da imamo boljše goriva kot pa na Hrvaškem![]()
Lp
Na visoko frekvenčnih črpalkah je kakovost nižja, ker prodajajo bencin na kvantiteto in služijo od tega, na črpalkah, kjer je malo obiskovalcev, pa se morajo potrudit s kvaliteto, da obdržijo stranke (moje mnenje).
Se pa pozna, če prideš na eno zanemarjeno črpalko in hočeš tankat - takrat se ponavadi kr naprej odpeljem, ker če ima že vse ostalo zanemarjeno, potem tut v tankih z bencinom najbrž ni vse tko kot bi moralo bit.
HyundaiPower je napisal/-a:Vsak ma svoje mnenje, izkušnje, samo z moje strani je tudi najbolše omv super 100 tankat, ga že tankam zdaj par mesecev in delam po 60km več z enim tankom kot prej ko sem hodil na petrol tankat 95.
_Matej_ je napisal/-a:Ponavadi so najbolj glasni tisti z avtomobili kot je clio 1.2 in podobnimi mašinamiV takem avtu ne boš občutil razlike v pospeških in hitrosti, pa karkoli tankaš. Razlika je samo v porabi.
_Matej_ je napisal/-a:Golf V 1.4 TFSI je pa avto s FSI motorjem, turbino in kompresorjem, pri katerem se razlika v bencinu že pozna. 95 oktanski bencin je preslab, 98 oktanski se tanka kadar nimaš možnosti dobit 100 oktanskega, drugače se pa vedno tanka 100 oktanski bencin
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov