Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To sep 19, 2006 7:30 pm

TommyGun je napisal/-a:še dobro da ni sponzor majestic :EE

Ali pa Clatronic pa mogoče Medion... :lol:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To sep 19, 2006 7:48 pm

jorgeus je napisal/-a:sanjska predelava - ker sanjajo ko predelujejo :vc

Misliš rečti, da predelujejo kot da bi se jim sanjalo. :P

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To sep 19, 2006 8:17 pm

seat ti bom še jst povedal če že drugih ne poslušaš...nehi se že enkrat norca delat pa kurčit, rajš pokaž ka znaš sam nardit.

le čevlje sodi naj kopitar 8)
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To sep 19, 2006 8:26 pm

Croma lej sem lepo povedu,da vem,da se tega ne da predelat čez noč.vrjamem,da je z tem ful velik dela ampak vseeno so prow oni tko pompozno obljubljali,da bo avto gotov v 3 mesecih.Kolikor vem se tudi ti ukvarjaš z predelavo notranjosti in tudi Clio-ta si mel lepo porihtanega notri ampak posluši me in predvsem beri "mojstri so sami čeprav so vedeli,da ni malo dela tko na veliko obljubljali kaj bo in kdaj bo končano in tuki se jim lahk v obraz smejim"
Sej konc koncev so sami mojstri skupaj ane :P
Glede
le čevlje sodi naj kopitar

Ti pa lahk o kakršnem koli lakiranju tut velik povem tko,da...........
Vsak je za nekaj dober ni pa nobeden za vse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Če te zanima kaj delam se enkrat lahk zmenima po PM pa me obiščeš na delovnem mestu pa ti tut marsikaj lahk pokažem od lakiranja naprej tko,da..............
Glede predelave notranjosti pa mam kolega,ki je sam lastnoročno predelal notranjost Cliota čez zimo ob tem,da je to zanj le hobi in ne njegov kruh tak,da............nebi mi zj o tem kaj se da nardit in kaj ne
Me pa zanima v kolikšnem času si upaš ti nardit tako notranjost avtomobila ob dejstvu,da so mojstri rekli,da se na avtu dela noč in dan.Jst vem,da ti nebi tega delal 4 mesece ampak bi bil avto prej končan.
Prosim,da poveč vkolikšnem času si ti am upaš nardit tako notranjost z tem,da je to tebi hobi onim mojstrom je pa to vsakdanjikruh :evil:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky To sep 19, 2006 8:28 pm

ibiza je bil lep dokaz, kaj zna @seat nardit ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To sep 19, 2006 8:30 pm

owned :lol: :lol: :cry :cry :cry :har

lp
Slika

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me To sep 19, 2006 8:30 pm

So se že spet začel kregat sej se je komaj tema odprla pa bo treba še to zaklent

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To sep 19, 2006 8:32 pm

Ja presvetli Maky zato pa je tut našla novga lastnika smo pač meli obdobje "ko smo delali sanjske predelave" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa nismo vsi sinovi po poklicu tko,da pač delamo kar lahko :P in mamo avte ki smo si jih sami zaslužili.
Aja pa maky ni to lih na tebe letel
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Black Jack
Uporabnik

Kraj: Mozirje/Velenje

Napisal/-a Black Jack To sep 19, 2006 8:35 pm

croma_man je napisal/-a:seat ti bom še jst povedal če že drugih ne poslušaš...nehi se že enkrat norca delat pa kurčit, rajš pokaž ka znaš sam nardit.

le čevlje sodi naj kopitar 8)

Ti bom še js neki povedu v Seatovem imenu...prvo kot prvo ve veliko o stylingu ker je ibizo zelo lepo zunej spimpu....poleg tega mu pa ne nakladej o lakiranju...ker mu je to kruh.....verjem da človek obvlada lakiranje..če to dela non stop cele dneve
From Polo 9N 2003 1.2 12V 47kW/64KM Comfortline ->->-> to Polo 9N2 2005 1.9TDI 74kW(85kW)/101KM(116KM) Comfortline

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To sep 19, 2006 8:42 pm

Ma sej je vseeno vsak neki zna in eni se preveč hvalijo in pol svojga dela ne končajo.
KCroma in Maky mislita,da bi si jst v službi postavu cilj,ki ga nebi mogu naredit :lol:
Ma sej konc koncev je vseen mene boli falus kakšen bo končni produkt tega partnerstva styling mojstrov sam ni pa fer do lastnice in ostalih,ki so/smo čakali na to sanjsko predelavo v upanju,da bomo prvič v sloveniji ugledali naki v smislu pimp my ride in zaenkrat kaže zlo slabo.
Res me zanima kako bi se vi2 obnašala,če bi vaju tkole nategovali in prestavljali datum.
Pa sej jst bom sam reku,da sem fouš :lol: :lol: :lol:

No Croma povej v kolikem času si ti upaš končat tak projekt notranjosti in maky povej mi ti v kolikem času bi spedenu zunanjost vob dejstvu,da finance niso problem in da maš 4 mesece časa.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To sep 19, 2006 8:50 pm

Black Jack je napisal/-a:Ti bom še js neki povedu v Seatovem imenu...prvo kot prvo ve veliko o stylingu ker je ibizo zelo lepo zunej spimpu....poleg tega mu pa ne nakladej o lakiranju...ker mu je to kruh.....verjem da človek obvlada lakiranje..če to dela non stop cele dneve

No Croma me ni učil o lakiranju ampak je hotu povedat,da kao jst nea vem kaj se da nardit v 4 mesecih in kaj ne.
Vrjame pa da bi on tak projekt končal prej.
Res pa je da mi je lakiranje vseh vrst materialov domača vas in tudi vsakdanji kruh
Ibiza je bla pač obdobje,me pa zanima,če bi dal gor pa airride bi bil pa glavni na vasi,ampak žal nimam toliko preveč denarja.

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To sep 19, 2006 8:54 pm

to kar je trenutno narejeno, niti slučajno ni za 4mesece dela. to naredi en sam človek v 4mesecih. poleg tega je notranjost malo barvno sfaljena za moj okus. kar štirje barvni odtenki se pojavljajo. na sedežih bolj svetlo plava kot na armaturki, siva in črna. vse je narejeno brez domišljije. v glavnem dalo bi se boljše narediti.

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek To sep 19, 2006 9:01 pm

kolko jaz vem so notranjost komaj začeli delat julija, ker prej niso dobili delov...ali junija? vem da se ni takoj začelo predelovat kot bi se moralo, zaradi problemov dobave materiala

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To sep 19, 2006 9:05 pm

blindek je napisal/-a:kolko jaz vem so notranjost komaj začeli delat julija, ker prej niso dobili delov...ali junija? vem da se ni takoj začelo predelovat kot bi se moralo, zaradi problemov dobave materiala

verjetno so ja vedeli mere zvočnikov pa bi panele lahko prej naredili.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To sep 19, 2006 9:08 pm

Ja pa tudi zunanjost bi lahk že prej nardili.
Glede problema dobavljivosti materialov smo pa tudi v drugi temi obdelali pa nebi rad zj spet napadal kot to eni pravijo.
Da nau s5 kdo reku,da se je vidlo kaj znam jst nardit :lol: :lol:

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar To sep 19, 2006 9:23 pm

Če so imeli probleme z dobavljivostjo, si pa samo antireklamo delajo. ;) Ko greš kaj nabavljat, hočćejo denar vnaprej ... potem pa 4 mesece čakaš na en jeben spojler. :roll:

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man To sep 19, 2006 9:31 pm

heh, croma to croma ono...od jerneja cliota sem videl in je bomba, res si je cajt vzel in na koncu se je poznalo.

jst dajem lakirat ljudem ki to obvladajo, nisem one man wonder ki obvlada vse...daleč od tega.Daleč tudi od tega da bi bil clio popoln, se pa učimo na napakah in čez zimo se bo intenzivno delalo na coupeju ki bo odjavljen iz prometa :twisted: pod pokrovko, znotraj, zunaj,... več pa pride spomladi.

kar se tiče videnega na slikah...jst projekta vmes nisem videl, videl sem danes končne slike, moja ocena ki je subjektivna, sam bi to kot hobi torej v večernih urah ne vsak dan skup spacal v kakih 2 mescih.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To sep 19, 2006 9:40 pm

croma_man je napisal/-a:kar se tiče videnega na slikah...jst projekta vmes nisem videl, videl sem danes končne slike, moja ocena ki je subjektivna, sam bi to kot hobi torej v večernih urah ne vsak dan skup spacal v kakih 2 mescih.

No evo to sem hotu slišat od osebe,ki se z tem ukvarja.
Lej vsak je za nekaj dober tudi jst sem te prosu,če bi mi hotu malo predelat notranjost ampak je potem vse potihnilo.Jst nobenga ne kritiziram ali
seat ti bom še jst povedal če že drugih ne poslušaš...nehi se že enkrat norca delat pa kurčit, rajš pokaž ka znaš sam nardit.

kurčit kot si reku ampak se mi zdi smešno,ker so bile obljube v oblakih in tam je zj tudi vse skup ostalo.
Tudi jst mislim,da bi se ta predelava dala izpeljat v predvidenem času in bi potem bila lahko ponos tem mojstrom.
Tvojga Cliota sem vidu in morm rečt sam respect za Coupeja pa tudi ne dvomim.
Glede Jernejevega Cliota pa sva enakih misli,pozna se da je vložu v avto ves trud in to se mu je tudi obrestovalo.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr sep 20, 2006 7:13 am

z neomejenimi sredstvi in časom ga prej ko v pol leta nebi končal... za zunanjost če odštejem dobavni čas bi rabil cca. 2 mesca. in če bi hotel, da je vse tako kot more bit tud notranjost prej ko v 3h mescih nebi bila dokončana... bi bila pa mnogo bolj drugačna kot ta,ki so jo sedaj naredili.tudi z deli, ki pri nas še niso v uporabi...

za info mal povpraši seleša kolko časa ga je delal ;) ;)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr sep 20, 2006 7:13 am

:pop:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov