Debate, ki niso vezane na ostala področja...

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Če okt 05, 2006 8:25 am

Hm, torej se novi "lastnik" vozi s tako rekoč neregistriranim avtom? In strogo formalno gledano, sploh ne svojim? Uradni lastnik je še vedno tisti, ki je avto "prodajal" in si ga ti "dal" temu človeku v njegovem imenu, ne da bi se pozanimal, kako mu je ime? A se ti zezaš , ker imaš kaj za bregom, a resno sprašuješ?
Pa saj sta se menda kaj menila tudi po telefonu? Mogoče pa lahko dobiš izpisek za dotični mesec in boš prepoznal njegovo številko. V skrajnem primeru bi lahko pravi, se pravi formalni lastnik prijavil krajo avta, kako se pa ta novi upa voziti brez prometnega dovoljenja, mi je pa tudi uganka. Mogoče se bo pa sam oglasil, ko bo ugotovil, da nima zavarovanja in registriranega avta?
Litanij, da se avta ne prodaja tako, se bom vzdržala. Še najmanj mi je jasno, da prodajalec sploh privoli v kaj takšnega.

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Če okt 05, 2006 1:37 pm

pa kaj sploh kompliciraš? ti nimaš kle nobene veze, ker uradno zgleda kukr da je ta k ma zdej alfo kupu od tistga k si jo ti (you're not even in the picture). a je mogoče kšn biznis umes da se tolk sekiraš, edin če si tolk pošten (takih je PREmal!)

uros_trb
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_trb Če okt 05, 2006 2:30 pm

ja jst sm pošten...narobe sm naredu to da nism vzel podatkov od tega tipa k sm mu prodal avto.reku sm mu da za prepis itd naj se obrne na lastnika.v avtu so pa bili od lastnika podatki.on je reku da bo zrihtal v roku 1 tedna.in od takrat naprej ga ni nikjer.tudi poklical ga ni pa nič:(

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Če okt 05, 2006 2:38 pm

Do kdaj je pa avto registriran? Sej podaljšat ne bo mogu brez osebnega dokumenta lastnika.

Lahko bi ga pa tud na policijo prjavu, da ti je avto ( oz 1. lastniku) okradu in da je bla prometna pač noter.
On nima dokaza, da je keš dal niti da je avto njegov.

bober_lol
Nov uporabnik

Napisal/-a bober_lol Če okt 05, 2006 7:21 pm

rabim teste cpp na občini h kategorija prosim ju3 mam teste prosim :cry:

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Če okt 05, 2006 8:07 pm

bober_lol je napisal/-a:rabim teste cpp na občini h kategorija prosim ju3 mam teste prosim :cry:

pa kaj si ti ja nor. sredi ene teme o prodaji avta ti kar butneš ve n z nekimi cpp testi. svašta :roll:

glede prodaje avta pa samo en vlki LOL :lol:

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Če okt 05, 2006 8:17 pm

bober_lol je napisal/-a:rabim teste cpp na občini h kategorija prosim ju3 mam teste prosim :cry:

:rofl :cry ne ga je*at :lol:

Ti avtor te teme pa pejt drugič ko avto prodajaš rajš h kakem posredniku, ker ti prodaja ne leži očitno ;)

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če okt 05, 2006 10:47 pm

adijo ste eni ne :D najprej "prodajalec" Alfe, pol pa se še oglasi en s cpp testi? :lol: :lol: umiram od smeha no :har :cry =I
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Pe okt 06, 2006 6:22 am

loooooooooooooooooooooooool

kaj vi se norca delate al resno to ??? :D se nea moreš avta prodat nekomu,
za katerega še nii imena, priimka ne veš! haha

če je bil nek majhen denar se ti je kupec lepo nasmejal ja pa šel :D sicer pa kaj bom z
avtom če ni pisan na moje ime! to bi že prej ti sam moral porihtat! nek čuden biznis mi je to :)

p.s. kateri avtohandler si ? :D haha

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Pe okt 06, 2006 6:44 am

Glej nimaš se kej sekirat, kakor jaz razumem avto sploh ni bil nikol tvoj BTK. 8)

Sej boš vidu ker je brez reg. se bo lastnik sam javu, če se pa ne bo bojo pa
kak rop izvedli iz njim pa zavrgli, pa ga boš loh še nazaj dobu :twisted: :twisted: .

Aja prvega lastnika bojo pa zaprli. :twisted: =I =I ti vsaj nebo več težil.

L.P. :jao:
Vozi hitro in reskiraj
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov