_BANDIT_ je napisal/-a:Vulkanizerji pa morjo met moment ključe predvsem zato, da softyji vidjo, da se vulkanizer full potrud in je full strokoven, ker zateguje z moment ključem in majo potem full lep topel občutek pri srcu, ko pomislijo na to. In ga zato potem priporočijo tudi svojim kolegom in posledično ima on od tega zaslužek
lenivec je napisal/-a:saj ni finta da bi premalo zategnili, brez navor kluča. finta je da z apištolo zategnejo kot kreteni, pol se pa j**eš da kolo dol dobiš.
Partyzan je napisal/-a:No ko se glih prerekate glede moment ključa. Po mojem mora vsak, ki se ima za vulkanizerja na koncu zategnit šraufe z moment ključem.
Sam sem bil pri Avtomojstu enkrat in še to po sili razmer, ker mi je spustila guma in je nisem mogel odšrafat (preveč zategnjeni šraufi). Moj Clio je star 12 let in močno trhlen. Delavec (en mlad mulc) pa je dvigalo podstavil na rob kar baje naj bi se nastavila roka dvigala. Ko je začel dvigovat avto pa se je ta rob odlomil. Pa mu je en starejši delavec malce v šali rekela da naj pazi. Tamal pa nazaj da je itak avto trhlen pa bla bla. Tip čiz brez občutka kam treba nastavt dvigalo-bilo je očitno da tisti rob pri avu ni ravno primeren. Pač se nisem jezil, ker je avto pač star. ostalo pa smo mi dobro zrihtal.
lisko je napisal/-a:Partyzan je napisal/-a:No ko se glih prerekate glede moment ključa. Po mojem mora vsak, ki se ima za vulkanizerja na koncu zategnit šraufe z moment ključem.
Sam sem bil pri Avtomojstu enkrat in še to po sili razmer, ker mi je spustila guma in je nisem mogel odšrafat (preveč zategnjeni šraufi). Moj Clio je star 12 let in močno trhlen. Delavec (en mlad mulc) pa je dvigalo podstavil na rob kar baje naj bi se nastavila roka dvigala. Ko je začel dvigovat avto pa se je ta rob odlomil. Pa mu je en starejši delavec malce v šali rekela da naj pazi. Tamal pa nazaj da je itak avto trhlen pa bla bla. Tip čiz brez občutka kam treba nastavt dvigalo-bilo je očitno da tisti rob pri avu ni ravno primeren. Pač se nisem jezil, ker je avto pač star. ostalo pa smo mi dobro zrihtal.
Heheh pol jaz ne smem k vulkanizerju![]()
Prvič ni mogu dat dvigalke spodi ( preveč spuščen avto....dejansk na tleh brez vzmetenja). Drugič pa. če grem zdej ga ne bo mogu dvignit ker zadaj nima več kam naslonit ( rja popalal vse kar je možn....če sam dvignem dam desko prek cele zadnje preme).
Okol teme pa..... že pet let sam menjujem felne ( letne in zimske pač dvoje feln) pa še NIKOLI nisem uporabil moment kluča. pa še ni blo problemov. Prav tako sem že dost glav privil brez moment kluča pa tud brez problemov.....še celo dizla. Pač mal občutka pa je
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov